Hometech W835 16 GB 8 İnç Wi-Fi Tablet PC Yorumları

Hometech W835 16 GB 8 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kaliteli

    Bence ürün çok güzel Ve kaliteli Efsanevi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    hometech urunleri cok kaliteli ve guvenli

    bence ses algilayanini yapsinlar ama pahali olmasin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün gayet is goruyor excel icin aldim tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) bozuk

    Olumsuz yönleri: kullanılamaz, işlevsiz

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    asla tavsiye etmiyorum eksiksiz olarak iade etmeme rağmen kabul edilmiyor ve paramı vermiyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2021
    steam oyun ları açarmı

    Olumlu yönleri: ? Olumsuz yönleri: ?

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok yavaş. Çok küçük işlerde kullanabilir. Çok sey bekleme bir kaç işlem ancak yapar. İnternet bile yavaş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: o kadar çok özensiz paketlenmişti ki bir teknolojik cihazı bu kadar özensiz paketlemek Akıl karı değil ürün adresime çok geç ulaştığı yetmiyormuş gibi bir de taşınma aşamasında büyük hasar görmüştü şu an satıcı firma ile doğru düzgün iletişim bile kuramıyorum. Her anlamda mağdurum şu an Bir an önce bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ilgisiz , Üründe sıkıntı var mesaj attım cevap verilmedi. Tavsiye etmiyorum, Başka yerlere bakın.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel cidden tavsiye ederim içinden klavyeli kılıfı da çıkıyor resimdekinin aynısı ve mouse da var klavyesinde laptop gibi aynı Bluetooth lu klavye. ve fiyatı aşırı uygun bu fiyata androidli tablet bulmak zor Windows ztn PC bile yok 600 lira gibi bi fiyata. kamerası aşırı kötü ama ne beklenirdi ztn,şarjı 2 saat falan gidiyor gibi RAM 1GB kesinlikle YETERSİZ hafıza 16GB ama Windows kendi işletim sistemi dosyaları Baya alan kaplıyor size kalan yaklaşık 5 GB civarı bişi o da güncellemelerden sonra 3 GB kaldı VE DOKUNMATİĞİ SORUNLU ÇIKTI BENDE O YÜZDEN İADE ETTİM AMA BANA ÖYLE DENK GELDİ GALİBA, ama güzel cihaz gibi diyebilirim ha benim param var alıcam merak ediyorum derseniz alın ama uzun vade kullanıcam diye alıyosanız almayın paraya yazık çünkü ram1gb hafıza 3-4gb kesinlikle her şey için yetersiz. ha hiç bişi yüklemeyip de normal sitelere girip çıkcaksanız haber okuma kitap okuma falan o zaman okey....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Boyutu oldukça güzel ve kullanışlı. asla ısınma yapmıyor. Hızlı şarj oluyor ve şarjı uzun süre dayanıyor. Çözünürlük kalitesi çok iyi. her alanda rahatlıklana kullanabilirsiniz. Ekran kalitesi çok iyi görüntüler canlı ve gerçekçi. Fiyatı da kullanımı da aşırı iyi ve güzel.Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Pratik kullanımı ve gittiğim her yere rahatça götürüp gerektiğince rahat bir şekilde kullanmak için tablet almaya karar verdim. Fakat hangi marka ve model alacağıma dair pek bir fikrim yoktu. Performansı yüksek kaliteli bir ürün arıyordum. Karşıma Hometech marka tablet çıktı. Özellikleri kriterlerime uyuyordu. Fiyatı da cazip gelince aldım. Kararımda yanılmadım. Çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Eski teknoloji olduğunu unutmayın. Güncelleme sonrası disk dolacak.

    Olumlu yönleri: Ben ürünün eski teknoloji olduğunu bilerek aldım. Yapmayı planladığım iş için yeterli bir üründü. Ürünün performansı beklediğimden iyi çıktı. Klavye güzel ancak Türkçe karakterleri basmak için fonksiyon tuşunu kullanmak kullanımı yavaşlatıyor. Eğer sadece web sayfası adresi yazacaksanız bir sıkıntı yaşamazsınız ancak, Türkçe bir metin girmek isterseniz ciddi sıkıntı yaşarsınız. Olumsuz yönleri: Ürün Windows'un kurbanı oluyor. Güncellemelerden sonra (eğer gereksiz dosyaları temizlemeyi becerebilirseniz) elinize 2 - 3 GB bir disk alanı kalacaktır. Bu alan her güncellemede azalacak. Hediye edilen Office yazılımını vs. kurmaya kalkarsanız elinize hiçbir şey kalmayacaktır. 16GB diskten 10GB'ı sizin kullanımız için ayrılmış. Geri kalan kısım güvenlik kısmı olarak (yeniden kurmak için gerekli dosyaların saklandığı kısım) ayrılmış.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: E- kitap okumak amacıyla aldım. Tabletten kitap okumak hoşuma gidiyor. Kağıt israfınıda önlediğini düşünüyorum. Enerji ve çevre dostu bir üründür. Fiyatı da benim için ideal oldu. Siparişim hemen onaylandı ve kargom sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Kitap okumak isteyenlere de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Teknolojik aletlerde çok fazla çeşit olduğu için ister istemez bir karmaşıklık, kararsızlık yaşıyoruz. Ben de çok kararsız kaldım, ne alsam bir türlü bilemedim. Tam olarak aradığımı bulamayınca almaktan vazgeçtim. O sırada karşıma bu ürün çıktı ve almaya karar verdim. Ürünün kargosu olsun kendisi olsun, her şeyi mükemmel. İyi ki karşıma çıkmış ve almışım.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kenar kısımları çalışmıyor fiyatı gibi kalitesi de düşük bir ürün herhangi bir program inmiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 22.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo jet hızıyla geldi.. Henüz ürünün jelatini ni açmadım ama ürün bahsedildiği gibi.. Devamını bulursam ara ara tedarik edeceğim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2021
    bildiğin bilgisayar

    Olumlu yönleri: güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 24.02.2021

    ikide bir kapaniyo bişe indirilmiyo Yutubede n vidyo açıl mıyo

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tarafıma bozuk olarak ulastı satıcı sağolsun hiçbir şekilde ilgilenmedi.Iade talebinde bulundum ve kabul etmediler.Etmiyorsan bile tarafıma.ulaşıp uzlaşmaya çalış veya tamir ettir.Puanim 1 verdim 0 olsa 0 verirdim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech W835 16 GB 8 İnç Wi-Fi Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech W835 16 GB 8 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat