Artes D9702 Siyah Tablet PC Yorumları

Artes D9702 Siyah Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2013
    dahili 3G var

    ürünü aylardır kullanıyorum.SIM kart girişi var. sim kartı taktık ve dahili 3G ile internete bağlanıyorum. internet hızı, dokunmatiği çok iyi. ben çok beğendim. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2013
    bu fiyata alınacak en iyi 3G tablet

    Pil çok iyi, 2-3 gün gidiyor. 3G olması avantaj, data hatlı sim kartınızı takıp dışarıda kullanabiliyorsunuz. 3G si olan galaxy ve ipad dışındaki en iyi tablet diyebiliriz. Malzeme kalitesi iyi. Tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2012
    3g konusu

    Evet sim kart girişi var ve dolayisiyle 3g ibaresi gerçektir 3g modemlerle uğraşmana gerek yok. Simkartı takıp internete çıkabiliyorsun . Bu cihazı al güle güle kullan derim. Bunun bende simkart girişsiz modeli var ayni modeldir çok iyi bir cihazdır.Bir gün sonra versem siparişi bu cihazi görcektim kesinlikle simkarlı olanı alırdım neyse genede bende siparişimi vercem diğeri hediye olcak zaten

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2012
    3G Konusu

    Merhaba bu tabletlerde 3G uyumu kafa karıştırıyor.Bu tablettede 3G dahili bilgisi var.ama açıklama bilgisinde resimde SİM KART(DATA) girişi yok konuyla alakalı bilgisi olan cevap yazsın lütfen bu ürünü aldığımızda simkartla internete bağlanılabiliyormu ? alımım buna bağlı olacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Artes D9702 Siyah Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Artes D9702 Siyah Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat