Alf DSIV-102 İyonizerli Vantilatör Yorumları

Alf DSIV-102 İyonizerli Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2017
    Şık, Güzel Bir Ürün

    Sevkiyat sureci hızlı ve sorunsuz oldu, teşekkürler. Ürünün tasarımı şık, performansı güzel. Kurulumu da kolay. Sessiz çalışıyor ve güzel serinletiyor. Fiyatı makul gelen ama kararsız kalan arkadaşlar tercih edebilirler, gecekten güzel bir urun. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Beş Yıldız

    Yeni aldim bugun vantilator, cok begendim, kargo hemen gonderdilar, cok tesekur ederim, cok iyi bir ve kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2013
    sinelsavar

    ürün kullanımı gayet iyi fakat sineksavar özelliğinin varlığını göremedim, ayrıca sineksavar tabletlerinin nereye takılacağı ile ilgili sağlıklı bir bilgi alamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2013
    vantilatör çok iyi

    sessiz ve çok güzel serinletiyor.. bu fiyata bu ürün çok çok iyi. ben 1 yıl önce aldım hem şık hemde kullanışlı hi kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2012
    güzel

    Ürün elime geçeli 2 saat oldu.hepsiburada çok hızlı. yalnız cihazı kurduk çalıştırdık buraya kadar bir sorun yok.sinek savar tableti nereye takacağımızı öğrenemedik.Bir sürü yerleri aradım servisten öğrenmek için hiç bir sonuç alamadım kimse ilgilenmedi.hala tableti nereye takacağımı öğrenemedim.aldığıma pişman ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2012
    En Hızlı Teknik Destek

    Ürün kargoda gelirken pervanesi kırık geldi. Normal prosedüre göre ürünü iade etmem gerekiyordu. Alf in teknik servisini aradım böyle böyle kırık dedim. 2 gün sonra yeni pervanem elimdeydi. Ürünü 25m2 odanın köşesine yerleştirdim. Daha 2. kademeye bile gerek duymadan 1. kademede kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2012
    güzel ürün

    öncelikle hızlı teslimat için hepsiburada çalışanlarına teşekkür ederim. ilçede oturmama rağmen ürün elime 3. gün geçti. ürün sorunsuz çalışır durumda. iyonizerli olması ve sineksavar özelliği de ekstrası. bu sıcaklarda süper bir serinleme aleti. herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2011
    tek kelime ile harika

    kurulumu kolay ufonun malzeme kalitesinden daha iyi geldi bana. üflemesi gayet iyi kumandası olması ayrı bir özellik alınabilir bir vantilatör bende rubenisin vantilatörüde var üfleme olarak fark yok gibi keyfinize düşkün iseniz kumandasından dolayı diyorum iyon özelliğinin olmasıda ayrı bir artı ben memnun kaldım alınabilir bir cihaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alf DSIV-102 İyonizerli Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alf DSIV-102 İyonizerli Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat