Sennheiser CX 275S Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 275S Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(479 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Marka olarak cok iyi kulaklik bu yüzden her zaman bir artisi var fakat tizleri cok basarili değil, basslar aksine gayey saglikli ve dogal duyuluyor. Sennheiser markasi icin fiyat/performans kulaklığı denilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün alın kullanın. Yanında gelen taşıma çantası çok hoş bu arada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Bu güne kadar Sony,Philips,Pioneer kullandım. Ama Sennheiser en iyisi. Hiç düşünmeye gerek yok. Kötü yorumlara aldırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    kötü yorum yapanlar tlflarini değiştirsin kulaklığa çamur atmasinlar kulaklık mukemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteyle İlk Tanışma

    Standart kulaklıklardan sonra ilk kez bir tık kaliteli kulaklık kullanıyorum. Müzik dinleme keyfi açısından bir fark yarattı. Bu açıdan tatmin edecektir. Olumsuz yönü ise kulak içine oturtmakta sıkıntı yaşıyorum (en küçük aparatı kullanmama rağmen).

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kulaklık ses bas tiz açısından çok iyi fakat kablosu çok ince alan kişinin bunu göz önünde bulundurması gerekir

  • HepsiB. aracılığıyla
    ukt

    kulaklığın ses kalitesi 9/10 malzeme kalitesi 5/10(5 puanın 3ü taşıma kılıfı )

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sesi dışarıya çok veriyor

    Ses kalitesi çok güzel dışarıdaki sesleri duymuyorsun ama dışarıdakiler sizin ne dinlediğinizi net duyabiliyor. Dışarıya ses vermemesi benim için önemliydi ancak bu kulaklık dışarıya sesi net iletiyor. Tek eksiği bu geri kalan özellikleri çok iyi kulaklığın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Fiyata Göre En İyi Kulaklık

    Ya piyasaya bakıldığında doların artmasıyla fiyatlar çok arttı sennheiser cx275s alana kadar xiaomi piston 3 kullandım yıllardır severekte kullandığım bir kulaklıktı onun dışında samsung s7 edge telefonum var ses çıkışı kötü değil ses çıkışı güzel bir telefon ve ben bununla deneyimledim gayet gezel tizleri basları dengeli sadece çok fazla bass müzik dinleyenlere tavsiye edemem kötü değil ancak yeterlide değil ama şu durumda 300tl'ye kadar alınabilcek en iyi kulaklık diyebilirim piyasa fiyatı 250tl üzeri satılıyor hepsiburada.com üzerinden güzel bir indirim yakalayıp daha uyguna alabilirsiniz bende indirimle güzel bir fiyata aldım almak isteyenlere tavsiyem düşünmeden alabilir sadece sıkıntı şu kablosu bana ince geldi her nekadar içi çelik olsada güvensiz geliyor ama yanından çıkan taşıma çantasıyla kullanıraanız bir yere takmadan be çok fazla bükmeden kullanırsınız sesdüzeyide dengeli biçimde kullanırsanız yıllarca gidebilecek bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HIC SAGLAM DEGIL

    elbet bozulacaktı ama bu kadar erken olmamalıydı hayal kırıklığı oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bence güzel.Verdiğiniz paraya değer.Kulakiçi olduğundan iki üç gün alışmanız için zaman verin kendinize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kontrol düğmeleri

    keşke kontrol düğmeleride olsa kulaklığın tek eksiği o bence yoksa güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses kalitesi bana göre çok iyi ben motorsiklet sürerken kullanmak için almıştım kaskın içinde hiç belli değil memnun kaldım tek beğenmediğim noktası kabloları çok ince

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Arkadaşım tavsiye etti. Yıllardır kullanıyor ve çok memnun. Başka marka ve modellere baktım. Memnun kalacağıma inanarak bu kulaklığı seçtim. Yorumlar da iyi. İlk defa bu markayı alıyorum, umarım istediğim gibidir ve hep kullanmaya devam ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vasat

    En az 10 yıldır günde en az 1-2 saat müzik dinliyorum, acil kulaklık almak durumunda kaldım markaya güvendim ve keseme uygun geldi. Bugün teslim dedim gecesi hemen geldi. Çok kulaklık eskittim ve elime aldığımda en az 1 kez servise gideceğini anladığımı söylemeliyim. Malzeme 2 dolarlık Çin kulaklığı tadında, Spotify'dan en yüksek kalitede dinliyorum ve kulaklık kesinlikle vasat arkadaşlar, şarkıdan tutun türe kadar kulaklıktaki tutarsız ses kalitesini anlıyorsunuz. Şayet bol seçenek sunulmuş kulaklık test edebileceğim bir tekno market olsaydı kulaklığı denemeden sipariş etmezdim. Sennheiser çok iyi bir marka fakat bu ürün sadece yüksek ses istiyorsanız sizi tatmin eder, yani ayrıntısı değil sadece o. Bana ne kadar fiyat biçerdin deseler 70 lira derim, bedava telefon kulaklığı kadar Sennheiser yani. Dışarı ses vermeseydi bari;veriyor. Sesi telefondan ayarlıyorsunuz, malzeme derken özellikle kablosu çok kötü. Kulak kısmının tasarımı çok iyi ama buton panelinin üstünde tel ikonu olması adeta bir motorola kafası, kötü yani. Önceki şarkıya dönebilirsen ne mutlu sana ayrıca(!) Dediğim gibi denemeden kulaklık alma işi benim için bitti bu kulaklıkla. Önermiyorum kanmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 yıldız

    8 mayısda almıştım 2 aya hemen bozuldu açıkçası bu fiyata daha iyisini bekliyordum dayanıklılık olarak sesi güzel ama hemen bozuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Kulaklık çok başarılı. Baslar ve tizler yeterli. Tiz olarak çok iyi bas kalitesi bir tık daha iyi olabilirdi. Özellikle Spotify üzerinden dinliyorum. Bir kaç ekolayzır ayarı ile bas kalitesi artırıp daha kaliteli bas elde edebildim. Parasını hak ediyor. PC üzerinden oyun için de kullandım ses kasma üzerine de başarılı. İndirim ile aldım teşekkürler Turkcell.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenilir ve hızlı teslimat.

    Deri kılıf çok estetik ve hissiyatı harika! kulaklığın kablosu biraz ince dikkatli kullanmak gerek. Onun dışında bir sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünün kablosu o kadar ince ki böyle dokunsanız kopacak malzeme kalitesi 0 sesi harika veriyor ama cok dayanıksız

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    tamin eder bir kalite .fiyat olarak iyi. mp3 kalitesinin 320 kbps olmasına dikkat edin dinlemeye doyamazsınız ...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 275S Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 275S Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat