Arzum AR 167 Navelina 35 W 1500 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı Yorumları

Arzum AR 167 Navelina 35 W 1500 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2013
    büyük kolaylık

    öncelikle üründen cok memnun kaldığımı belirmem gerekir... motorunun gücüyle haznesinin genişliği ile tam aradığım sıkacak.. hiç tereddüt etmeden sipariş verin pişman olmassınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2013
    KULLANIŞLI BİR NARENCİYE SIKACAĞI

    Ürün gayet başarılı. Motoru gücü yüksek ve sesiz. Plastik kalitesi güzel. Alt hazne çok başarılı. Söküp temizlemek gayet basit ve kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2013
    güzel bir ürün

    Cihaz eve dün geldi inceledim çok kaliteli duruyor, altındaki kaymasını önleyen lastik contalar çok iyi, altında bulunan dolum haznesini ayretten sürahi olarak kullanmakta çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2012
    güzel alet

    motor gücü iyi , zorlanma yok .kullanılan malzeme kaliteli , temizliği zor değil.parçalar bulaşık makinesine uygun değil ama suya tutulunca temizleniyor. alet iri ve teferruatlı , 2 parçalı oluyor. evde kalabalık istemeyenler daha basit modellerden alabilir.sürahi altındaki kayma önleyici conta sıkıca yapıştırılmış , çıkacak gibi durmuyor , çıksa da sorun olmaz bir elbezinin üstüne konulur alet olur biter.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2011
    Hazne altındaki lastik conta

    Haznenin altında kaymasını önleyen lastik conta tasarım hatası olarak kendiliğinden çıkıyor. Her defasında bu ince contayı yerine oturtmak için uğraşıyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 167 Navelina 35 W 1500 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 167 Navelina 35 W 1500 ml Hacimli Narenciye Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat