Bosch MFQ 3520 Mikser Yorumları

Bosch MFQ 3520 Mikser yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2010
    SESSİZ VE GÜÇLÜ

    MİKSER DEĞİL BOSCH ,ÇOK SESSİZ VE HANIMLARIN RAHATLIKLA KULLANABİLECEĞİ BİR ÜRÜN.MOTORU OLDUKÇA KUVVETLİ VE SESİZ ÇALIŞIYOR.OLDUKÇA HAFİF BİR ÜRÜN ,İLK ELİME ALIP ÇALIŞTIRDIĞIMDA HAYRET ETTİM.UZUN ZAMANDIR KULLANIYORUZ. İHTİYACI OLUP ALMAK İSTİYENLERE TAVSİYE EDEBİLİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2010
    çok iyi

    merhaba ürün gayet iyi ve son kademedeyken bile sıçratma yapmıyor. eşim çok beğendi. tavsiye ederim. daha sonradan ek parçalarınıda alabiliyorsunuz.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2010
    güzel kekler için :)

    ürünü bir yıldır kullanıyorum.kekler müthiş oluyor.sessiz ve hızlı çalışıyor.ayrıca çırparken hiçbir yere sıçratma yapmıyor. eski mikserimiz çırparken her yeri batırıyordu ve kekten çok temizlik için uğraşıyordum.artık kek yapmak kolay.teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2010
    KISACA BOSCH

    DAHA ÖNCE BLENDER I ALMIŞTIK SİTEDEN DE MİKSERİ SİPARİŞ ETTİK HEPSİ BİRBİRİNE UYUMLU CİHAZLAR VE SORUNSUZ ÇALIŞIYORLAR NE DE OLSA BOSCH DİYORUM. ÜRÜNLERİ ÇOK KALİTELİ. SERVİS HİZMETLERİ DE GÜZEL. KISA SÜREDE TESLİM ALDIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    bosch kalitesi

    ürün 2 farklı başlıkla geliyor; kek ve sos çırpmak için çırpıcı, hamur karıştırmak için yoğurucu başlık. sesi çok fazla değil ama hiç yok da denemez. ürün hafif ama diğer mikserler gibi sağa sola savrulmuyor. motoru kuvvetli. ben çok memenun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Çok sessiz ve kaliteli

    ürün çok sessiz çalışıyor ve kaliteli ayrıca arka kısmında blender girişi var.yükse hızda bile sesi rahatsız edici değil.Fiyat olarak piyasasnın çok altında.350 watt piyasada çok pahalı

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2008
    çok sessiz

    2 senedir bu mikseri kullanıyorum. Çok güzel çırpıyor, motoru güçlü ama çok da sessiz çalışıyor. Çok memmnunum, bu mikserle çok güzel kekler çırpabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch MFQ 3520 Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch MFQ 3520 Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat