Asus Zenfone Go ZB500KL 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Asus Zenfone Go ZB500KL 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2018
    Beş Yıldız

    fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Paranın hakkı

    Fiyatına göre gayet iyi bir ürün Büçeniz kısıtlı ise kesinlikle alınabilecek telefonlardan

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Üç Yıldız

    Kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2018
    Sosooooo

    Malumunuz ürünü satın alırken yorumları da inceleyerek satın alma gerçekleştiriyoruz. Yorumlara baktığımda ekran jelatini ile kılıf hediyesi olduğunu yazan arkadaşlar vardı. Söz konusu ürün tarafıma ulaştığında telefon haricinde herhangi farklı bir ürün çıkmadı paket içeriğinden. Ara ara bir haftadır telefona uygun jelatin ve kılıf bulamadım. Bu anlamda memnuniyetsizliğim ağır basıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    güzel

    bence fiyatına göre güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2018
    anlatmaya gerek yok mükemmel

    bu fiyata bu kadar çok özellikli telefon , anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    Beş Yıldız

    telefonu anneme aldım. Gayet hoş ve kullanışlı. Kamerasını da fiyatına göre çok başarılı buldum. Almak isteyenlere tavsiyem telefonu giriş düzeyi olarak tavsiye ederim beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2018
    Dört Yıldız

    Ürüne kılıf bulamadım sayfa yönlendirmesi sıkıntılı kırılmaz cam aldım oda sıkıntılı çıktı. asus zenfon lazer 2 de oynadığı oyunu çocuk bunda oynayamadı bu yüzden anneme verdim şimdilik sıkıntı yok onu idare ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2018
    Memnuniyet

    Ürün kaliteli ve güzel oğlum için aldım gayet memnunum Müşteri odaklı çalıştığınız için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2018
    harika bir firma

    aradığım telofonu buldum beni ile kullanıyorum ayrıca 2 yıl karanfili firmayla hiç bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Beş Yıldız

    Ben zenfone 6 kullaniyorum 3 yildir eskitemedim, babama da bu urunu aldim. Bu fiyata bu ozellikler daha ne olsun. Tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2017
    Alın derim.

    Alırken dikkat etmemiştim arkasında bombeli bir tasarımı var. fakat sevdim hemen alıştım. ön kamerası çok da mükemmel değil ama bu fiyatlarda bir telefona göre gayet iyi. Alt tuşlarının aydınlatması yok geceleri göremeden basmaya çalışıyorum. Fakat şarjı çok dayanıyor zaten bataryası da büyük. Ürün çok geçmeden kargolandı ve geldiğinde extra bir arka kapak da gönderdiler. Alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    ASUS ZENFONE GO

    Ürün çok güzel firma çok hızlı gönderdi teşekkürler. 1 Hafta araştırdım internete bundan iyisi ve ucuzu yok alacaklara tavsiye ederim.Asus daha ötesi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo, kutudan çıkan yedek arka kapak ve cam filmi için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    ASUS ZENFONE GO ZB 552 KL

    ASUS ZENFONE GO ZB 552 KL ÇOK BAŞARILI BİR ANDROİD TELEFON SEVEREK BEĞENEREK KULLANIYORUZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre çok çok iyi 4 g 5.5 inç daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    iyi

    telefon elime geçti gayet iyi çok yüksek bir performans beklemeyin boyut olarak baya büyük annem için aldım hadi bakalım hayırlısı :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    Beş Yıldız

    telefon size belli bir asus kalitesini garanti ederek geliyor,adı sanı belli olmayan markalardansa hem cep yakmayıp hem de azami kaliteyi sunan asus'u tercih etmek mantıklı. görünüş olarak yeni nesil telefonlarda artık kalmayan bir bombelik var arkada,zenfone serisi içindeki telefonlarla görünüş olarak aynı fakat farklı olarak açma kapama düğmesi kulaklık girişinin yanında,üstte yer alıyor.ses tuşu da arka tarafta,kameranın altında.daha öncesinde zenfone kullanmış ve bu tuşların sürekli kapaktan ayrılmasından çok çekmiş biri olarak daha kullanışlı olan bu yeni yerleri beğendim.lg telefonlarda olan çift tıklamayla ekranı açma özelliği mevcut,gene açma kapama düğmesini yıpratmamak adına güzel bir şey.fakat dokunmatiği çok beğenmedim,bazen geç tepki verdiği ve tutukluk yaptığı oluyor ama telefon kullanımını engelleyecek ölçüde değil.kamerası her telefon kamerası gibi yeterli ışık varsa gayet iyi,az ışıkta cazırdıyor.ön kameranın diyafram açıklığı başarılı.diğer telefonlara göre daha az uygulama yüklü ama yine de kendine has şeyler var.fakat asus sürekli güncelleme yapıp bunların kullanılabilirliğini arttırıyor. tek tuşla screenshot özelliği ise en sevdiğim ve beni şaşırtan şey oldu.sarj konusunda gayet iyi,normali biraz aşan kullanımlarda o günü bitirip sabahı görebiliyorsunuz.fakat kılıf konusunda sıkıntı var,asus'un isimlendirmesi de hiç yardımcı olmuyor.550.. şeklinde biten bir ton modeli var ve henüz bu modelin kılıfları pek yayılmış değil. bu fiyata alınabilecek mantıklı bir şeçim,gönderici yedek 1 adet arka kapak da gönderiyor ayrıca.içinden çıkan kulaklık ses olarak iyi ama asla ergonomik değil ve zamanın nokia kulaklıklarına benziyor tasarım olarak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    İki Yıldız

    Telefon cok yavaz ve cansıkıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Asus iyi marka

    Telefon açılmamış ambalajında geldi beklediğim gibiydi ve zamanında ulaştı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenfone Go ZB500KL 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenfone Go ZB500KL 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat