Microsoft L6V-00004 Sculpt Mouse Yorumları

Microsoft L6V-00004 Sculpt Mouse yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ergonomi ve kullanım açısından son derece kullanışlı ve rahat bir mouse. Benim tavsiyem başparmakla basılan soldaki gizli düğmeyi ve hatta mavi Windows düğmesini çok sık kullanılan işlevlere atamamanız. Çünkü bu düğmeler sırasıyla 1,5 ve 2 senelik kullanımdan sonra sorun çıkarmaya başladı. Örneğin içe göçme, tutukluk ya da daha kötüsü kendi kendilerine işleve geçip mesela bilgisyarı uyku durumundan uyandırma.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.03.2023
    Kullanabildiğim tek mouse ama ömrü kısa

    Çok güzel bir mouse. Bende el ve bilek ağrısı yapmayan tek mouse. Ama diğer yorumlarda da bahsedildiği gibi 6 ay-1 yıl gibi bir zamanda sol tık sorun çıkarmaya başlıyor. Bazen tıklıyor bazen tıklamıyor. Gün geçtikçe de tıklamama oranı artıyor. Bu kullandığım 3. Sculpt Ergonomic mouse. Hepsinde aynı sorun vardı. Sağlığım için mecburen yenisini alıp kullanmaya devam ediyorum. İnternette araştırırsanız bütün dünyadan bir çok kullanıcının aynı sorunla karşılaştığını görürsünüz. Microsoft Türkiye maalesef değişim gibi bir seçenek sunmuyor. İlk mouse aldığımda 250-260 Lira gibi bir fiyattı. Bozulduğunda Microsoft Türkiye ile iletişime geçtim ve parasını iade edelim dediler. Ama o sıralar enflasyon dolayısıyla mouse 700 Lira civarına gelmişti. Değişim olsa mantıklı olacak ama 250 Lira iade para alıp 700 Liraya yeni mouse almak bildiğin enayilik oluyor. Ve maalesef Microsoft bu konuda hiç yardımcı olmuyor. Aynı şey amazzon için de geçerli. Gerçi ürün amazzon'un kendi ürünü değil ve amazzon'un tüm ürünler için politikası aynı. O yüzden amazzon'un suçu yok. Garip olan Microsoft'un bu soruna rağmen bu ürünü satmaya devam etmesi. Benim gibi insanlar da sağlık sebebiyle mecburen alıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    Çok güzel de bir kusuru var

    Sağ bileğimde oluşan de-quivain sendromu sonrasında araştırarak bu fareyi almaya karar vermiştim. Dikey olanları bir türlü kullanamadım çünkü. Bu yaklaşık 45 derecelik bir açı yapmış. Bu yüzden hem kullanışlı hem de bileğinizi bayağı rahatlatıyor. Fakat bu farelerde kronik bir problem var. Şimdiye kadar dört tane aldım bir sene kullandım sonrasında yine aynı problem oluştu. Bir süre sonra sol klik çalışmamaya başlıyor. İnternette bu problemi yaşayan ve çözüm bulanlar var. Farenin içini açıp temizlemek gerekiyor. Biraz zahmetli bir işlem. Bu arada Microsoft'a bildirirseniz para iadesi yapıyorlar.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatını tamamiyle hak eden bir ürün, alın aldırın

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz ve hızlı şekilde ulaştı.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ergonomik, güzel bi mouse. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Merhaba ✨ Çok takıntılı ve dikkatli olduğum için ürünü satın almadan önce çok araştırdım. Hem yurtdışı kaynaklarından, hem de Türkiye’deki kaynaklardan. Tüm videolarını izledim ve öyle satın almaya karar verdim. Ülkenin ekonomisi berbat olduğu için fiyat gerçekten çok yüksek ama eğer rahat ve kaliteli bir mouse istiyorsanız mutlaka sipariş verin. Çok da hızlı gönderdi satıcı. Kendisine de teşekkürlerimi iletiyorum. Kutusunda ve her yeri kapalı geldi. İlk defa ben açtım. Bunu da değerlendirmeye alın. Mouse kocaman olduğu için bilek destekli mouse pad kullanmaya gerek var demişlerdi yorumlarda ama ben mouse padsiz kullanıyorum şu an ve bir sorun yaşamadım. Ellerimin kocaman olmamasına rağmen. Eğer konforlu, pratik ve kaliteli bir mouse istiyorsanız mutlaka alın ve deneyin. Maşallah diyorum gerçekten. Sağlıklı günler dilerim. İyi çalışmalar ✨

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    zaten kullandıgım ürün bir taneye daha ihiyacım vardı aldım pahalı ama yapacak bir şey yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ya bu nasıl bir ürün yeni alıyorum bir yıl geçmeden kendi kendine bozuluyor optik iş yapmıyor elimde tam 3 tane bozuk var ne yapmak lazım buna bir çare bulun ayrıca kullanımı güzel oldugu için diger maus ları kullanamıyorum yazık parama ya

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün vaat ettiği gibi çok ergonomik bilgisayar başında iş yapan biri olarak şiddetle tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Ergonomik tasarım ile el ve bileğe yapılan baskıyı azaltacaktır.Windows tuşu ile başlat menüsüne hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.Uzun süre bilgisayar kullanan insanlar için gayet iyi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    pilleri taktıktan sonra kapağını yerine oturtamadım, o şekilde kullanmaya çalışıyorum. ürün biraz elime büyük geldi. Ama tepkileri gayet güzel ve hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    sanırm elin biraz büyük olması lazım kadınların avuç içi için biraz büyük ama kocam çok ergonomik buluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Oğluma aldık.cok memnun

  • Media Markt aracılığıyla, 10.11.2020
    cok rahat

    Yaklasik 5 senedir bu mouse'u kullaniyorum. Tasarimi sayesinde hic el bilegi agrisi yapmiyor. Tuslarina sadece parmak ucuyla degil tum parmakla basilmasi parmak uclarinizi da rahatlatip yorulmalarini engelliyor. Ayrica bir geri tusuna sahip olmasi ve tusun konumu da kullanislilik konusunda cok buyuk bir arti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eşim hediye almış. Bence Gereksiz pahalı. Bileğimi aşırı rahatlatmadı ve klik sesi beni rahatsız ediyor. Bu kadar para verilmişken sessiz olsaydı bari..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    El ve bilek yorulmasına gayet iyi bir çözüm büyük olması tutma kolaylığı sağlıyor. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2020

    Ürünü dört gündür kullanıyorum. (Günün en az 8 saati, 3D morelleme programları, Illustrator, Photoshop gibi programlarda çalışıyorum.) Mouseun açılı olması kesinlikle bileğimi çok rahat ettirdi, ağrısı azaldı. Microsof'un mouse center programıyla tuşların fonksiyonlarını değiştirmek çok kolay. Almayı düşünenlere bir not, mouse normallere göre tombul ve yüksek kallıyor, bilek desteğiyle kullanmanızı tavsiye ederim. // Satıcıdan da çok memnun kaldım, gönderim zamanında geldi, paketlemesi de sağlamdı.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2020

    Evet beğendim. fiyatı yüksek ama ergonomik ağrı sızıyapmadığı içinbeğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2020

    Tombul fare. Kullanımı çok keyifli, ergonomik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft L6V-00004 Sculpt Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft L6V-00004 Sculpt Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat