HP Pavilion Gaming 17-AB001NT W7R28EA Laptop-Notebook Yorumları

HP Pavilion Gaming 17-AB001NT W7R28EA Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 19.02.2017

    Ürün gamer bilgisayar tasarımına sahip değil. Kimisi için güzel kimisi için güzel olmayan bu durum tercih sebebini etkileyebilir. Fiyatı biraz yüksek buldum. Ama özellikleri de dikkate alınmayacak türden değil. Hem oyun oynayıp hem de işinizi gerçekleştirebilirsiniz. Lisanslı Windows 10 için ekstra ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Bunu avantaj olarak değerlendirebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    müşteri ilgisi süper

    ürünü çok beğendim herkese tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 30.01.2017

    Ürün şu aralar alınabilecek en iyi ürünlerden birisi. Ekran kalitesi ve diğer tüm özellikleri fazlasıyla tatmin ediyor. Aldığınızda tüm güncellemeleri yapmayı unutmayın.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.12.2016

    Özellikleri bakımından çok iyi bir bilgisayar. Yine 4000 TL'ye düşerse almayı düşünüyorum. Mağaza teslimat seçeneği ile daha uygun bir fiyata geliyor. Umarım yine güzel bir kampanya olur. Teşekkürler...

  • Teknosa aracılığıyla, 16.12.2016

    Bilgisayari 15 Aralik gunu aldim, gercekten cok etkileyici bir tasarima sahip, klavyesindeki isiklandirmaya bayildim, onun haricinde cok hizli fakat fan sesi biraz fazla geldi bana, onun haricinde oyunda animasyonlar tasiyor resmen o kadar kaliteli ki ekrandan cikacakmis hissi veriyor. Alacaklara oneririm.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.11.2016

    Cihazı alalı 2 hafta oldu ısınma sorununu gerçekten HP çözmüş gibi gözüküyor.COD oyunlarında performas gayet iyi sadece fan sesi biraz fazla bunun dışında tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Pavilion Gaming 17-AB001NT W7R28EA Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Pavilion Gaming 17-AB001NT W7R28EA Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat