Dell XPS 13-9360-QTS50WP165N Laptop-Notebook Yorumları

Dell XPS 13-9360-QTS50WP165N Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    Beş Yıldız

    Sipariş 25 saat içersinde, orijinal ambalajı açılmamış olarak, tekrar bir koruyucu ambalaj içersinde teslim edildi. Bu makine için en iyi fiyat Hepsiburada idi. Makina konfigürasyon olarak, sağlamlık ve özellikle şarj süresi olarak mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Beş Yıldız

    Çok memnun kaldım. Hem çok ergonomik hem de cok performanslı. Herkese tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2016
    beklemediğim bir performans gerçekten

    sanırım işlemcisinin yeni nesillerden birisi olması bu performansı elde etmesinde büyük etken. valla bilgisayar küçük dursada etkisi oldukça iyi hissediliyor. pil ömrü çok güzel. 13 inç olması da taşınabilirliğinde bayağı yardımcı oluyor. tabi bunun bir kaç eksisi de olmuyor değil. mesela klavyesi de haliyle küçülüyor ve webcam pozisyonu biraz değişik bir yerde oluyor. bunları sorun etmiyorsanız ben tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2016
    Is icin tavsiye olunur

    Guzel, ama garanti satin aldigim tarihten 1 ay once baslamis gozukuyor. Bilgisayarin performansindan memnunum. Cok buyuk excel dosyalari ile sikintisiz calisabiliyorum. Ekran gercekten cok iyi. Iki excel rahatca okunabiliyor yan yana. Keske dell'in bu bilgisayar icin urettigi aksesuarlar da satilsa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Dört Yıldız

    Cihazı zaten donanım olarak tartışmaya gerek yok. XPS sınıfının en üst modeli. Yurtdışında "developer edition" olarak satılıyor. Ancak; Dell Türkiye'nin aksesuar konusundaki organizasyonu ve satış kanalları çok zayıf. Bir kaç haftadır orijinal Thunderbolt bağlantı aparatı arıyorum. Cihazda 2 adet USB 3.0 ve bir adet Thunderbolt girişi var, yani en basitinden, size geldiği şekliyle bir HDMI bağlantısı yapıp projeksiyona aktaramazsınız görüntüyü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell XPS 13-9360-QTS50WP165N Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell XPS 13-9360-QTS50WP165N Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat