Sony MDR-ZX310APB Siyah Kulaklık Yorumları

Sony MDR-ZX310APB Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(310 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    Arkadaşlar Ürün güzel lakin ekolayzr ayarlarınızı yapmanız gerek başka bir sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Yüksek seslerde sesi dışarı aktarıyor ve akıllı telefonda performansı çok kötü. Bilgisayarda harika bir ses kalitesi var. Kablosu ince ve ortadan 2 ye ayrılabilir şekilde yapılmış. Kablo uzun dayanmaz gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyat bandındaki en iyi ürün

    Satıcı ürünü çok güzel paketlemis ve bana göndermiş. Kargo ürünü İzmir turuna çıkartmış. Neyse ki zarar vermeden bana ulaştırdılar. Ürün gayet başarılı. Basslar tizler güzel çalışıyor. Benim telefonumun stok müzik çalarını yetersiz bulup play Store'dan Sony'nin müzik oynatıcısını indirdim. Basslar ve tizler bu şekilde belirginleşti. Malzeme kalitesi fena değil. Yüksek seslerde sesi az miktarda dışarı veriyor ancak toplu taşıma araçlarında gürültüden dolayı fazla sorun olacağını sanmıyorum. Ürün hakkında görüşlerim değişirse burada tekrar sizinle paylaşırım. Ürüne 5 yıldız Satıcıya 5 yıldız Kargoyu bana ulaştıran sürat kargoya 2 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla
    kulaklık

    kargoda çok geç kaşdı buna rağmen süper bir kulaklık oyun oynayan kişiler için çok ugundur

  • HepsiB. aracılığıyla
    No problem

    Paketleme kargo ürün sorunsuz teslimat hepsi iyi. Ürün orta seviye fazla beklentiniz yoksa alınabilir. Baslar iyi sayılır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Orta kalite iş görür bir kulaklık, siyahı ve beyazı arasındaki fark anlamsız fazla.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ediyorum :)

    Eğer bu fiyatlarda almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben de çok kararsız kaldım ama sonuçtan çok memnunum özellikle müzik ve film için almıştım.Ses kalitesi de gayet güzel bas özelliği de var .Bazı yorumlar çok etkileyici olabiliyor özellikle kötü yoorumlar o yorumlar daha çok özellik arayanlar için bu yüzden yardımcı olmak istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Deymez kesinlikle

    Almayın kesinlikle uzak durun ses şiddeti okadar düşük ki son ses verdimi duymak için kulaklıga ister istemez elinizle bastırma hissi doğuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla
    Denemeden asla!

    Evdeki 16 liralık kulaklıkla arasında gittim geldim.Sonunda evdekini sesi daha doyurucu geldi ve onda karar kıldım.Kargoya not verecek olursam 5 yıldız ertesi gün elimdeydi.Sonyyyyyy şaşırttın benı Sonyyyyyy :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürün elime tahmin edilen günden 1 gün geç ulaştı fakat ses kalitesinin oldukça beğendim oyun oynarken müzik dinlerken rahatça kullanabilirsiniz bass ve tizlere gelirsek sony kalitesini fark ettiriyor

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2023
    Beğendim

    Ürünü çok beğendim. İş yeri için almıştım. Kablosunun uzun olması iyi oldu. Telefonda da kullaniyorum. Oda kalabalık olduğu için önemli telefon görüşmelerimi bu kulaklığı kullanarak yapıyorum. Mikrofon olması iyi oldu. Ayrıca müzik açtığımda arkadaşlar bize ses gelmiyor dediler, o da iyi. Sevdim ya. Yari fiyatına başka marka aliyordum nerdeyse iyi ki bunu almışım. Diğerini denedikten sonra bir de bunu deneyeyim dedim. Digerini direkt bıraktım. Ama mağazada stok olmayinca burdan sipariş verdim. 1 gün de geldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.06.2023
    Ses düzeyi yetersiz

    Ses düzeyi yetersiz filmlerde konuşmalar anlaşılmıyor fiyat bandında daha iyi ürünler bulunabilir Sony markası aldatmasın

  • Amazzon aracılığıyla, 11.06.2023
    Çok güzel

    Kaliteli ve sesi Güzel veriyor kulağa he yüksekte çalınca dışarı ses gidiyor ama o problem değil alın güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2023
    sufficient

    Sufficient for general use. also I use this headphone while recording from usb audio device, response is not flat as reference headphones but eq of headphone is balanced somehow, so it does not bother for this usecase.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    Yoğun şekilde ağrıtıyor

    Kulaklık boyutu çuk ufak olduğundan direk kulakları baskılıyor ve kısa sürede yoğun şekilde ağrıtıyor. Memun kalmadık.Ses kalitesi filan tırt.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2022
    yarım saatten fazla kullanmak imkansız

    Her kulak ve baş ölçüsüne uygun tasarlanmamış, yarım saat üzerinde kullanırsanız kulak ağrısından durulmuyor, kullanışsız.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.09.2022
    Dışarıya çok ses veriyor

    Fiyatına göre ses kalitesi iyi fakat dışarıya çok fazla ses veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.09.2022
    Kabloları ince, biraz daha kalın olabilirdi

    Daha önce bunun alt modelini almıştım. Herşeyiyle çok güzeldi. Şimdiki model ise ses kalitesi olarak biraz düşük ve kablolar bayağı ince. Kablolar biraz daha kalın olabilirdi

  • Amazzon aracılığıyla, 22.01.2022
    Fotoğraftakinden farklı

    Fotoğrafta fırçalanmış mat metal olarak görünen yandaki yüzeyler parlak plastik, parmak izi bırakıyor, çabuk çiziliyor ve buradaki gibi iyi gözükmüyor. Müzik dinlemek için kullanmadığım için ses kalitesi işimi görüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-ZX310APB Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-ZX310APB Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat