Jabra Storm Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra Storm Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Tam bir profesyonel...

    Jabra Storm dış saha performansı açısından geliştirilmiş en iyi orta segment ürün diyebilirim. Storm şarj süresi açısından gayet tatmin edici. Ses kalitesi gayet iyi. Ayrıca ergonomik yapısı muhteşem. Onu gerçekten kulağınızda unutabilirsiniz. Tek olumsuz denilebilecek yanı sesle kontrolünün çok nadir algılamaması ve 2-3 defa komut tekrarı yapmanız diyebilirim. Ben aldım, gayet memnunum. Hatta bir adım ötesinde onu çok sevdim diyebilirim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Harikaa

    Ürün 20.04.2017 de elime ulaştı slim bir tasarıma sahip kulağı rahatsız etmiyor ses çok net geliyor ve karşı tarafa çok net gidiyor kablosuz kulaklık almak isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir pişman olmicanız bir ürün teşekkürler HB

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2017
    Rezalet

    Hayır beğenmedim

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2016
    Jabra Storm

    Aldığım en iyi bluetooth kulaklık.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2016
    Aldım pişman oldum...

    Karşı tarafa giden ses çok kötü, iade ettim ama kabul edilmedi ya benim ürünümde sorun var ya da bu model böyle elimde patladı yetkililerden bir sonuç alamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    Mükemell

    Ergonomik tasarımın sunduğu rahatlık ,şıklık ,hızlı bağlantı sonurunsuz konuşma gün boyu kulanıma uygun yapısı ile son derece kulanışlı bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2015
    ürün çok güzel

    kulaklık çok kullanışlı arayan kişinin ismini söylememesi eksi olarak görmekteyim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2015
    jnjhbkjhjknklnljknmjnjn

    jnjhbkjhjknklnljknmjnjn

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2015
    muhteşem bir cihaz

    cihaz son derece kullanışlı. 3 4 gündür kullanıyorum. hiçbirşekilde kulak ağrısı yapmıyor. ses çok kaliteli geliyor ve gidiyor.

  • Webden Al aracılığıyla, 17.09.2015
    kesinlikle tercih etmeyin 20 tl lik kulaklık alın daha iyi

    Ürünü Media Markt'dan aldım ve daha ilk hafta ses kalitesindeki bozukluktan dolayı servise gönderdim. Serviste ürün yenisiyle değişti ancak bu kez gelen aramaları kendi kendine cevaplıyor. Telefonu bağlayamıyorum kulaklığa tekrar gönderdiğimde de ürün de herhangi bir sıkıntı yok deniliyor, halbuki ürün kullanılacak durumda değil. 259 TL verdim ve paramla rezil oluyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Storm Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Storm Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat