Fakir Vario Çelik Tost Makinesi Yorumları

Fakir Vario Çelik Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2021
    fiyat fayda iyi yerli üretim

    Olumlu yönleri: Fiyat fayda iyi Olumsuz yönleri: Şuan için kış koşullarında test edemedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Görüntü olarak o kadar güzel duruyor ki mutfağımda bir aksesuar varmış gibi hissettiriyor. Harika bir cam makinesi diyebilirim. Daha önceden fark etseydim de alsaydım. Gitti gidiyor sitesinde çay makinelerine bakarken, bu ürünü fark ettim. Görüntüsünü o kadar çok beğendim ki hemen sipariş ettim. Kullanımdan sonra derecede memnunum. İyi ki almışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Pratik

    Olumlu yönleri: Yoğun iş hayatı ve tempolu ev işlerinden kendime küçük zaman dilimleri kalıyor. Çocuğumun oyun veya uyku saatlerinde Fakir çay makinesi ile yaptığım çay ile kendimi ödüllendiriyorum. Pratik ve demi yerinde bir bardak çay tüm yorgunluğumu gideriyor. Arkadaşlarımla eşsiz sohbetlerin de baş kahramanı. Fakir çay makinesi kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2020
    Petlas

    Olumsuz yönleri: İlanda 2020 yazıyor. Açıklamada 2019

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mukemmel urun

    Olumlu yönleri: is yerinde kullanmak icin aldim tek kelime ile harika hir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2012
    Harika

    Cihazı 2 aydır kullanıyorum. Öncelikle oldukça şık, malzeme kalitesi yüksek, demliğin sıcaklık ayarı olması çok kullanışlı, kettle oldukça hızlı. Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2011
    demligin isinmasi cayi aci yapiyor

    bize hediye gelmisti bu makine.ilk basta cok guzel gorunuyor..fakat kullandikca basarisizligini anliyorsunuz.bence cay buharla demlenmeli.demligin alttan isitiliyor olmasi cayi cabucak aci yapiyor.bu cay makinesinde guzel cay icmek istiyorsaniz 15dk icinde tum demlik bitmeli.gerisi acimis cay oluyor.demligin cok buyuk olmasi kalabalik misafiriniz olduguna ideal.ancak biraz cay zevkiniz varsa buharla demleyen cay makinelerinen alin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2011
    çok memnunum

    bu ürünü bir yılı aşkın süredir kullanıyorum.çok da memnunum.koku olayı kesinlikle yok.çayı da çok lezzetli oluyor.almayı düşünüyorsanız tereddüt etmeyin derim.tüpten tasarruflu ...elektrik çok çekmiyor zaten.hem de lezzetli daha ne olsun.alacak olanlara afiyet olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2010
    kablo bağlantısı hk.

    kablo girişi bakalıt olduğundan uzun zaman açık kaldığında hem kablo girişi hemde ısınma tablası eriyor. bu bu ürünün en büyük sorunu. Yoksa keyifli çay içmenin keyfine doyulmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2010
    maximum

    ürün acayıp kullanışlı ve okadarda şık bir alaet almak isteyenler terettüt etmeden hemem alsınlar şimdiden hayırlı olsun alanlara çayı sürekli sıcak tutması çay tiryakilerininin tama aradaığı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2009
    koku var

    Genel olarak iyi ve kaliteli bir ürün. Ancak, ısıtma bölümünde küçük de olsa plastik bir parça var ve (belki şu an yeni aldığımız için ama) az da olsa koku yapıyor. Hoş bir durum değil. Bir de muadillerine göre demlik bölümü büyük. İyi olur diye düşünmüştük ama fazla büyük geldi. 5 kişi içtiğimiz halde bitiremiyoruz, az koyunca da iyi demlenmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2009
    çok güze bir ürün

    harika bir ürün üstündeki dijital ekranda demliği kaç derecede tuttuğunuzu görebiliyor ve düğmesiyle 70-90 derece arasında ayarlayabiliyorsunuz. yalnız su ısıtıcısını her serviste tekrar kaynatmak gerekiyor, yoksa ılık bir çay içiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2009
    Cok kullanisli

    Bu urunu aldiktan sonra cay icmek icin bekleme derdi kalmadi...Sadece kettle olraka da kullanilabiliyor olmasi ayri bir avantaj,mutfak tezgahinda oldukca estetik duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2008
    AYRI AYRI BÖLMELERDE ISINAN DEMLİKTE ÇAY KEYFİ

    ÜRÜNÜ İLK GÖRDÜĞÜMDE MARKASINDAN DOLAYI ALSAMMI ALMASAMMI DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL. FAKAT FİYATI VE ÖZELLİKLERİ GÜZEL OLDUĞU İÇİN ALDIM. ÇOK İYİDE YAPMIŞIM. AYRI AYRI DEMLİKLERDE ISINAN ÇAY VE SU MÜKEMMEL BİR ŞEY. ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDİLEBİLECEK BİR ÜRÜN. HEMEN ALIN PİŞMAN OLMASSINIZ. BU KATAGORİNİN EN GÜZEL ÜRÜNLERİNDEN BİRİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2008
    Terredüte gerek yok

    Ürünü 2 ay önce almıştım. Gerçekten işini çok güzel yapıyor. Ürünü almadan önce acaba diye düşünmüştüm ama aldıktan sonra ne kadar doğru bir tercih yaptığımın farkına vardım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2008
    çelik

    çelik olduğu için içinin koku yapmadığını öğrendim.bu yüzden tercih ettim.bence koku konusunda hassas olan kişilerin tercih etmesi gereken bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2008
    TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL

    6 AYDIR KULLANIYORUZ, TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL, BİZİM ALDIĞIMIZDA CAM DEMLİĞE İLAVETEN PORSELEN DEMLİK DE VERMİŞLERDİ, PLASTİK AKSAMI OLMAMASI VE SU ISININCA OTOMATİK OLARAK DURMASI SON DERECE ÖNEMLİ. İNANILMAZ PRATİK.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2008
    tek kelimeyle harika!

    1,5 yıl önce bu çay makinasından aldım. Kullanımı çok rahat, çay kaç saat geçerse geçsin bayatlamıyor.Bunun nedeni de demliğin ısısını sabit tutmasıdır. Temizliği de çok kolay. Demlikle ayrı çalışma mekanizması olduğu için su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Kısacası çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Vario Çelik Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Vario Çelik Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat