Philips FC8657 Performer 2100 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8657 Performer 2100 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    gayet iyi

    tereddüt süz gözü kapalı alabileceğiniz bi ürün güvenilir kaliteli hizmet için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Beş Yıldız

    Mağazanın ilgisine hızlı kargosuna teşekkür ederim. Süpürgeyi emiş gücü nedeniyle aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2015
    Yüksek çekiş gücü

    Küçük ev aletlerinde en çok guvendigim marka olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim. Bu süpürge size mükemmel bir çekiş gücü sunuyor. 2 ay boyunca kullandık. son derece memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2015
    KALİTELİ

    1 aydır çok memnunuz. çekiş gücü de fazlasıyla yeterli. çok araştırarak aldım tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2015
    gerçekten güçlü ve pratik

    makina piyasadaki güçlü makinelerden biri. normal parke vs temizleme başlıgı çok kullanışlı, başlıktaki fırçalar ve slikon parçalar zeminin daha da iyi temizlenmesini sağlıyor ve uzun tutacak borusu ve başlıktaki tekerler sayesinde temizlemek çok kolay. toz torbası gayet büyük muhtemelen aylar boyunca değişim gerektirmeyecek, torbalı olduğu için her temizlikten sonra tozları boşalt filtreleri temizleme derdi yok. bir tek evcil hayvan tüylerini topladığını iddia eden başlıgın faydasını göremedim. uzun lafın kısası toz sorunu yaşadıgım öğrenci evinde süpürgeyi aldığımdan beri eskisine göre daha az temizlik yapmama rağmen toz sorunu yaşamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    çekiş gücü harika

    Bu ürünü bana arkadaşım önerdi almamda en büyük etken de çekiş gücü oldu iki aşamalı ayara sahip ve resmen halıyı yerinden kaldırıyor üstelik en nefret ettiğim şey olan kalorifer arasındaki tozları bile aldı ben astım hastası olduğumdan sulu süpürgelerden önermişlerdi ama ben koku yapar korkusuyla almak istemiyordum bu ürün hem en ince tozları bile rahatlıkla çekebiliyor hem de koku yapmıyor. Sadece toz torbasını nerden alabilirim onu bilemiyorum onun dışında bir de sürekli dolaşan hortumu var onu da diğer makinemle kıyaslayınca şükrediyorum. Bence bu kadar uygun fiyata çok çok çok iyi bir ürün artık halıları fırçalama ihtiyacı bile duymuyorum. Umarım uzun ömürlü bir ürün olur. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz arkadaşlar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    MÜKEMMEL

    Arkadaşlar benim gibi elektrik süpürgesinden yüzü gülmeyenler için adeta mücize bir ürün.Makinemi aldığım yaklaşık 15 gün oldu.Yeterince kullanmadan sizlere yorum yazmak istemedim.Tek kelime ile kullanımı kolay,emiş gücü mükemmel bir makine, tek sıkıntı kargonun biraz geç gelmesi oldu.KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BU FİYATA, BAŞKA YERDE BULMANIZ MÜMKÜN DEĞİL DÜŞÜNMEYİ BIRAKIN VE HEMEN ALIN.PİSMAN OLMAYACAKSINIZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    BU FİYATA ÇOK İYİ...

    ürün sessiz çalışıyor, çekim gücü yeterli, malzemesi orta kalite..bu fiyata bu permormans iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2015
    süper

    süpürge almaya karar verdiğimde philips dışında hicbir markaya bakmadim son yillarda phillips supurgede kendini kanıtlamıştı. ürün tamda beklediğim gibi supuruken haliyi kaldiriyor o yuzden hızını biraz düşürüp oyle kullandim. 2 tane başlık çıkması da mukemmel halı kabartma başlığı bi harika. ürünü birde inanilmaz indirimli aldığım icin kendimi cok.şanslı hissettim. kargolanma surecince bazi aksakliklar yasandi sagosun musteri hizmetlerinin desteğiyle hemen halloldu. tesekkurler hb.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2015
    Başarılı bir cihaz

    Çekişi güçlü, sesi fena değil, fiyat/performans oranı çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    philips fc

    Çok iyi çok memnun kaldim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    kalitesiz ürün

    dublex evimizin üst katı için ayrıca almayı düşünmütük. ancak bizdeki philps performer pro modeline göre 5. sınıf malzeme kalitesinden yapılmış. hortumun bağlantı klipsi plastik ve hortumun kendiside çok basit, yarın hemen kırılacağa benziyor. teleskopik boru ile bağlantısı klipsli olmadığından sıkıca ittirerek takmaya çalışıyorsunuz. erkek gücü istiyor yoksa hemen çıkıveriyor. başlığında tekerlek olmadığından yere, halaya yapışıyor ve ileri geri süremiyorsunuz.. ayrıva sesi yüksek. philps markasına güvenip mağazada bile bakmadan aldım ama pişman oldum. philpse yakışmayan bir ürün. yanıldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2015
    HARİKA ÜRÜNÜM GELDİ VEEEEEEEEEEE............

    Arkadaşlar,ürünüm yaklaşık 8 günde geldi.Ürün gelir gelmez denedim.Ürün kesinlikle harika.Çok kaliteli.Bu fiyata başka ürünlere bakmayın.Yukarıda Allah var,kesinlikle yazdıklarım gerçektir.Ürün çok kaliteli ve çok çok iyi.Gözünüz kapalı alabilirsiniz.Başta tereddüt ettim ama elime geçince bayıldım.Toz torbasına baktım.Un ufaklığında o kadar toz çekmiş ki.O tozlarla aylarca yıllarca yaşamışım.Ürün malzeme ve çekim gücü olarak çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2015
    alınabilir mantıklı bir ürün

    önce kuşku ile yaklaşmıştım, ancak kullanınca oldukça beğendim, çekişi güze, sesi az, en azından kulak tırmalamıyor. süpürge başlığı kanepe altlarına girebiliyor. kısacası baya hoşuma gitti. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    Fiyat-performans olumlu

    Fiyatına göre diğer süpürgelere göre oldukça iyi, çekiş gücü ve sesi gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    GÜZEL BİR ÜRÜN

    Bu fiyata alınabilecek en iyi süpürge.Hafif ,güçlü,kullanışlı.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    fiyatına göre harika

    Çok araştirdim.philips kalitesine güvendiğim için bu ürünü seçtim sonuc olarak yaniltmadi beni orta seviyede bile haliyi yerinden kaldiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyata bu marka bu kalite kacirilmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    ürünüm

    ben oldukça memnun kaldım düşünen herkese tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2015
    Kargo ve paketleme yavaş

    Urun mukemmel gerçekten aldim evi bastan supurdum, tek toz birakmamistir galiba :) ama kargoya 4 eylülde verilecegi taahhut edildi, 8nde verildi haliyle işler aksadi biraz dert etmem diyorsaniz makine bu fiyata cok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2015
    Bence kaçırılmaz

    Bu fiyata böyle makine kaçırılmaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8657 Performer 2100 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8657 Performer 2100 W Hepa Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat