Electrolux ZUSORIGDTR Ultra Silencer Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZUSORIGDTR Ultra Silencer Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.10.2017

    2 yıldır kullanıyorum, çok kaliteli çekim gücü çok iyi, ve şaşırtacak kadar sessiz. Satıcının evimde de kullanıyorum tavsiyesi üzerine aldım. parça kalitesi mükemmel, darbelere karşı dayanıklı 5 yıldızı hakediyor gerçekten. Pişman olmazsınız uzun ömürlü bir ürün alırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    sessiz ama !

    Artıları şunlar: Süpürge gerçekten sessiz, maximum da bile sesi çok az. Kablo uzunluğu gayet iyi. Çekim gücü iyi, üç aparatı tek parça olarak borunun üstünde taşımak gayet pratik. Eksileri ise borunun sert olması, biraz daha esnek olabilirdi. En önemlisi ise halıyı süpürmek zor, ileri geri hareket ettirmek çok zor oluyor maksimumda. Maksimumu düşürünce daha iyi olabilir ama o zaman da çekim gücünün anlamı kalmıyor. Tek yönlü süpürmeye çalışıyorum, ileri geri yaparak süpüremiyorum; bu da beni bunaltıyor.Parkelerde ıslak zeminde böyle bir sorun yok; ama maalesef halılar için bu durum sıkıntı yaratıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Beş Yıldız

    TEK KELİME İLE MÜKEMMEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Beğendim, Beğendim, beğendim.

    Yeni aldım. Bir kaç deneme yaptım. Düz zemin, halı süpürme. Gerçekten inanılmaz sessiz. Toz torbalı makinalardan torbasızlara dönmüştüm ama tekrar tersine bir dönüş olacak galiba. Fakat toz torbalı olsun olmasın ya da şarjlı makinalar söz konusu olsun kullandıklarımın hepsi Elektrolux. Ürüne de diyecek laf yok. Hem malzeme kalitesi hem de performansı göz dolduruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Sessizlik = Electrolux ZUSORIGDTR UltraSilencer

    3in1 başlık fonksiyonel,çekiş gücü halı da c sınıfı olmasına rağmen üst seviyede. Torbalı olması avantaj çünkü çekiş gücü torbasızlarda zamanla kat kat düşüyor. Max. ayarda halıya yapıstığı için yorucu olabiliyor,ve inanılmaz sessiz bir süpürge.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    ŞIK,ÇEKİŞİ KUVVETLİ, SESSİZ, HALI ÜZERİNDE İLERİ GERİ YAPMAK ZOR.

    çekiş gücü, sessizliği, malzeme kalitesi, kablo uzunluğu gayet kullanışlı güzel. Sadece kullanım açısından pratik değil,boru aksamı biraz ağır. 06.04.2017

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    süper sessiz

    sessiz süpürge arayanlar düşünmeden alsınlar. max seviyede bile sessiz. yani max seviyede bile normal çalışan tv sesini rahatlıkla duyabilirsiniz. minimum seviyede ise çalışıyor mu çalışmıyor mu belli olmuyor. çekim gücüne gelince max seviyede halı üzerinde ilerlemiyor, o derece çekiyor. ben çok memnun kaldım. gerçekten iyi ki almışım diyeceğiniz bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Dört Yıldız

    Yeni aldim. Çekim gücü ve sessizliği efsane gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    güzel makine süpürge başlığı hariç

    Makine sesi çok az,boru kaliteli,fiş uzunluğu yeterli,toz torbası ve hepa filtre kullanışlı ancaaak süpürge başlığı turbo değil ve halıda çok zor ilerliyor.Takılıp kalıyor.Bayanlar çok zorlanır.Bu süpürgeye uygun turbo başlıkta yok.İyi düşünün

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Dört Yıldız

    Ürünün malzeme kalitesi gayet iyi, 3in1 başlık işlevsel fakat çok ses yapıyor. Çekiş gücü orta seviyede, daha yüksek çekiş gücü olan makineler kullandım, fakat ses seviyesi ciddi anlamda az. En çok sesi emiş ağzı yapıyor, gece apartmanda kullanılabilir. Kablosu tüm evi süpürmeme yetiyor (2+1 orta boyutlu bir ev). Sessiz olması birinci önceliğiniz ise alın, emiş gücü önceliğiniz ise daha yüksek emiş güclü benzer fiyatlarda makineler mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Düşünmeden alın

    O kadar sessiz Ki Minimumda Çalıştırdığımızda çalıştığını anlamadık. Çekim gücü efsane Max seviyede halıyı yerinden kaldırdı. Toz torbalı olması dezavantaj gibi görünsede tam tersine kolaylık bence. Almak düşünenler daha fazla zaman kaybetmesinO

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Sessiz mi ? Evet

    Sizinde zamanlı zamansız süpürgeye ihityacınız olıyorsa ve bu genelde akşam ve haftasonları gerekiyorsa tam sizlik . Komşuluk ilişkilerinizin zedelenmemesi adına gayet başarılı bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    tavsiye ederim

    Alırken tereddüt yaşadım. Süperge gerçekten çok sessiz ne kadar iyi çeker düşünem vardı. MAx. güç açıldığında halı üzerinde kıpırdatmak inanın çok zor. Alacak artakadşlar düşünmesin...

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2016
    mükemmel

    ürünü uzun araştırmalarım sonunda aldım (satıcı gece aldığım ürünü sabah 10 da kargoya verdi). fiyatı en uygun olan en sessiz makine :) para puan ve indirim kuponu ile 450 tl ye geldi. cidden çok sessiz ve emiş gücü çok iyi. toz torbalı olması bence dezavantaj değil, daha sağlıklı. uyuyan bebeğimin yanında son gücünde çalıştırdım ve yine uyanmadı. bu arada sürekli sessizliğinden bahsediyorum çünkü evde 1 yaşında kızım eski makinemizi her çalıştırdığımızda korktuğu için özellikle en sessiz makineyi almaya çalıştım. bu arada kablosu da çok uzun 12 metre galiba. kısacası şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    Beş Yıldız

    sessiz ve iyi çekiyor. başka ne beklenirki?

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    SONUNDA...

    kaliteli bir marka olduğu için gözüm kapalı sadece bu marka süpürgeleri inceledim. elinize aldığınızda sağlamlığı belli. çekiş gücüne gelince son ayarda halıdan alamıyorum. Torbalı seçmemin sebebi ise sulu süpürgenin temizliğinden bıktım bekletsen bütün evi korkutuyor. bunda süpür kaldır. sesine gelince SÜÜPPER SESSİZ. Aldığıma asla pişman etmeyecek tek süpürgeyi buldum SONUNDA

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    sessizden biraz daha sessiz

    Ürün kalitesi başarılı. Ciddi manada sessiz. Asıl görevi olan temizlik konusundada gayet iyi. Yani maksimumda kollarınızı yorar, o derece yapışıyor halıya. Filtreleme konusundada başarılı. Beraberinde gelen başlıklar da çok iyi. Elektrikli süpürge için bu parayı gözden çıkaran aldığı için pişman olmaz. parasının hakkını veriyor. Bu arada bir gün içinde geldi ürün, gönderi hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2016
    Sessiz

    Daha önce bu üründen anneme almıştım ve babam bile o kadar memnun kaldı ki kardeşime bugün bir tane daha aldık.

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2016
    mağazayı ve ürünü tavsiye ederim...

    sessizliğine bayıldım yalnız çekim gücü çok yüksek güc gerektiriyor...

  • Teknosa aracılığıyla, 27.12.2015

    Uzun araştırmalar sonucu bu süpürgeyi almaya karar verdik.iyiki almışız.Bir yıldır kullanıyoruz süper sessiz bir süpürge,müthiş emiş gücüne sahip.Güç ayarını en son kademede kullanamazsınız biz en düşükte kullanıyoruz. Toz torbası da küçük görünmesine rağmen çok uzun süre gidiyor.Almak isteyenlere hele de bebekli ailelere kesinlikle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZUSORIGDTR Ultra Silencer Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZUSORIGDTR Ultra Silencer Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat