Arzum AR 625 Step Ütü Yorumları

Arzum AR 625 Step Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2010
    Fiyatına bakıp aldanmayın

    Ürün 2 gün içerisinde elime geçti.çok kullanışlı tabanı yapışmaz taban.su haznesi çok geniş ütülemesi çok iyi.Bu fiyata alabileceğiniz gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.tavsiye ediyorum.hepsiburdaya da teşekkür ederim.yine hizmet mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2009
    Gerçekten çok kullanışlı

    Ütüyü yaklaşık 15 gün önce aldım, yorumlardan çok ayrıntılı bilgi edinemediğim için biraz tedirgindim açıkçası. Ama şimdi çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Daha önce malum pahalı bir markayı kullanıyordum ama bozuldu. Kullandığım o markanın yedek parçaları da neredeyse bir ütü fiyatına eşdeğerdi. Bu yüzden ben de bu ütüyü almaya karar verdim, hem güvenilir bir marka, hem de fiyatı çok uygun. Ütünün buhar çıkşı çok kuvvetli, kullandığım diğer ütüden hiçbir farkı yok. Üstelik çok da hafif. Ayrıca sadece bekarlar veya öğrenciler için değil, ev hanımları için de oldukça kullanışlı olduğunu düşünmekteyim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2009
    alınabilir

    ÜTÜ BİR HAFTA ÖNCE ULAŞTI BANA.İLK GÖRÜNÜM FENA DEĞİL İLK ÜTÜMÜ YAPTIM PERFORMANS GÜZEL MARKASINA VE FİYATINA GÖRE GÜZEL...ÖĞRENCİLER BEKARLAR İÇİN BİREBİR..KIRIŞIK KIYAFETLERE SON...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2008
    Bu Ütü ile Buruşuruk giysi kalmıycak

    Herkeze tavsiye ederim arzum markası ve kalitesini... Kendi kendini temizleme özelliği var bir cok ütüde bu yoktur coook pahalı ütülerde bile bu özellige cok az rastlanır bilginize.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 625 Step Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 625 Step Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat