Jabra BT2045 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra BT2045 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    kaliteli bir ürün

    Ürün gayet başarılı. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    Kaliteli

    Parasına göre fazla iyi.Kaçırmayın.Zarif.Kaliteli.Alın.Hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2014
    fiyatına göre iyi

    ürün elime yeni geçti, şu an için güzel, bağlaması kolay, ses iyi, kulak içine oturmadığı için araba kullanırken bir tarafını sağır hissetmene sebep olmuyor. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2014
    Ses kalitesi ve malzemesi gayet iyi..

    Ürünü alır almaz hemen kullanmaya başladım. Daha önce kullandığım kulaklık ses kalitesi çok düşüktü. Hatta bir ara acaba ses ayar düğmesi niye yok diye hayıflandım. Ama sonra dışarıdaki trafik gürültüsü vb.için gayet iyi olduğu kanısına vardım. Kulağa tam oturdu.Ama bende biraz ağrı yaptı. Netice de tavsiye ederim. iyi alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2014
    Gayet Başarılı

    Güzel bi ürün ses çok net geliyor ama karşı tarafa nasıl gidiyor pek bilmiyorum sempatik şirin bi görüntüsü var GM Discovery ile bağlantı sorunu yaşamadım anında bağlantı yapabilmesi en çok hoşuma giden yönü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2013
    Gayet Güzel

    Ürün Çok kullanışlı ve pratik. Şarzıda uzun gidiyor.Ses problemi yaşamadım tavsiye ederim kullanıcı olarak. Fiyatıda diğer ürünmlere göre uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    BEN ÇOK MEMNUNUM

    JABRA MARKA ÜRÜNÜ DAHA ÖNCE BT 2035 KULLANMIŞTIM ŞİMDİ ALDIĞIM ÜRÜN BT2045 ÇOK MEMNUNUM HERKESE TAVSİYE EDEBİLİRİM.2035 İ DE HANIM GÖMLEK CEBİMDE YIKADIĞI İÇİN BIRAKTIM YOKSA HALA KULLANIYOR OLURDUM ŞARZI İYİ GİDİYOR KULLANIMI RAHAT VE UZUN MESAFELERDEN ÇEİYOR.AYRICA BURADA DAHA UCUZ BAŞKA SİTELERDE DAHA PAHALI BEN ALIN DERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2012
    gayet güzel

    ürünü alalı bir kaç gün oldu ve çok beğendim.hem marka hem kalite hem de kullanşlı...herkese tavsiye ederimm.en güzeli de çift telefonla eşleşmesi ve müzik de dinleyebilmenizzzzzz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2012
    KOLAY VE KULLANIMI İYİ

    ÜRÜN HEMEN KISA SÜREDE ELİME GEÇTİ VE TELEFONLA ARAMDA MESAFELİ OLARAK KONUŞUYORUM. KESİNLİKLE HERKESE TAVSİYE EDERİM ÇOK KOLAY VE KULLANIŞLI BİR ÜRÜN FİYATI DA DİĞERLERİNE GÖRE UYGUN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    Kullanisli

    Gayet kullanisli bir urun. Oldukca sade ve sik bir goruntuye sahip. Ses kalitesi de oldukca iyi. almak isteyenlerin cok dusunmesine gerek yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2012
    çok iyi

    Son derece kaliteli ve güzel bir kulaklık. Şarjı en az 1 hafta gidiyor. Alacak herkese tavsiye ederim. Son derece memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2012
    Kaliteli fakat aynı anda iki cihaza bağlanmasında sorun var

    Ürün gerçekten hızlı elime geçti.Cumartesi akşam sipariş verdiğim halde pazartesi sabahı elimde oldu.Kaliteli bir ürün fakat ben Nokia 5800 ve Lg P503 model iki telefona eşleştiremedim.Birisi bağlanıyor diğeri bağlanmıyor.illa ikisinden birisinin bağlantısını kesmek gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2012
    denediklerim içinde en iyisi

    Bugüne kadar yaklaşık olarak 7 adet kulaklık denedim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi bluetooth kulaklık. Ses kalitesi iyi. kulaklığı bulamazsam diğerlerini deniyorum farkı derhal hissediyorum.Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2012
    ÇOK ŞIK VE KALİTELİ

    ÜRÜNÜ UZUN ZAMANDAN BERİ TAKİP EDİYORUM VE EN SONUNDA ALDIM HAKİKATTEN ÇOK KALİTELİ NET VE ÇOK HAFİF HİÇ RAHATSIZ ETMİYO ALANLARA KESİN TAVSİYE EDERİM ARTI KARGO SPARİŞİDE ÇOK HIZLI ÇOK MEMNUN KALDIM SİZLEERİNDE KALICAĞINA İNANIRYORUM TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA AİLESİİ

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra BT2045 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra BT2045 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat