Delonghi KG-79 110 W 12 Fincan Kapasiteli Kahve Öğütücü Siyah Yorumları

Delonghi KG-79 110 W 12 Fincan Kapasiteli Kahve Öğütücü Siyah yorum ve tavsiyeleri

(359 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başlangıç seviyesi

    Başlangıç seviyesi için yeterli fakat espresso için yeterli incelikte öğütme sağlamıyor. Makinenin içini açıp dişlileriyle oynayıp espressso için uygun seviyeye getirebilirsiniz. İnternette videoları mevcut. Onun dışında sağlamdır yeterlidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet guzel memnunum

    Filtre kahve ve frech press icin kahve ogutmek isterseniz ideal. Ben memnunum keske daha once alsaymisim. Fakat fiyat artmis.. Taze taze cekilmis kahvenin aromasina deger.. Piyasada profesyonel kategoride olmayip bu skaladaki tek urundu.. Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok düşünmeyin, ama bekleyebilirsiniz.

    Çok başarılı bir ürün. yorumların neredeyse tamamı doğru fakat olumsuz gibi yapılan, 2-3 yıldız almış yorumlar da aslında olumsuz yorumlar değil. cihazı anlatıyor sadece. 10 kademe incelik ayarı var ancak yorumlarda bahsedildiği gibi Türk kahvesi inceliğine gelmiyor hiç bir zaman, ama espresso için kabul edilebilir bir inceliğe geliyor bence. miktar ayarına gelince, o önemli değil, istediğiniz miktarı öğüttüğünüzde, düğmesinden kapatabilirsiniz, sonuna kadar çalıştırıp kendi kendine durmasını beklemek zorunda değilsiniz. 5 yıldır kullanıyorum, çok memnunum, çekirdek kahveyi öğüttükten sonra yaptığım espresso capuccino veya filtre kahveyi içerken odaya dolan taze çekilmiş kahve kokusu, kahve keyfimi ikiye katlıyor. ürünün fiyatı gerçekten artmış, 3 yıl önceye göre üçe katlamış. puanını buradan kırdım. böyle cihazlar çok da düşünmeden alınabilecek kadar makul fiyatlı olmalı. Ama kullanma süresini ve keyfini düşünürseniz, alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Amatör serinin en iyisi

    Amatör serinin en iyisi, 3 yıldır kullanıyorum, hepsiburada.com dan almışltık. Dripper da kullanıyorum, gözü kapalı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gerçekten güzel bir öğütücü beklediğimden iyi ve kaliteli 1 günde teslim aldım teşekkürler hepsiburada. :)

  • Amazzon aracılığıyla, 15.02.2023
    Kaliteli Ürün

    Fine için ekstra ayar yapmama gerek olmadı. Bence gayet iyi öğütüyor. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.09.2022
    Hasarlı ürün ve satıcı sorumluluk kabul etmemektedir!!!

    Eşyanın gövdesi hasar gördü, eşyanın kendisi kısmen kırıldı ve ilk kez denedikten sonra hiç çalışmadı. Satıcıyla defalarca iletişime geçtim ve resimleri gönderdim ancak aldığım tek yanıt "Bu konuda size yardımcı olamayız" oldu. Korkunç bir deneyim ve berbat bir satıcı ve satın almak istediğimde bu ürünü amazzon'un tercihi olarak önermesi amazzon'dan dolayı çok hayal kırıklığına uğradı! Genel olarak korkunç bir deneyim.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.09.2022
    Malzeme kalitesi çok iyi!

    Ürünün dıştan görünütüsü çok iyi kullanma fırsatı bulamadım ama denedikten sonra da geri dönüş yapacağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2022
    Ev espresso makineleri için ideal.

    Bir çok yorumda tam espresso inceliğinde öğütme yapamadığı yazılmış fakat benim deneyimlerime göre hazır öğütülmüş espresso kahvelerinden bile ince öğütebiliyor. Hatta yeni nesil bir çok ev espresso makinesinde basınçlı sepetler kullanıldığından, bu sepetlere göre ilk kademeler çok ince çekim oluyor. Makinenin basıncı yeterli olmadığı için ya çok yavaş akıyor ya da hiç akmıyor. Basınçsız sepetiniz varsa da bence en ince kademeler evde ideal bir espresso hazırlamak için gayet yeterli. Kendi evimde Delonghi Dedica EC 685 ile birlikte kullanıyorum. En ince ayarın bir üst seviyesinde, 2 fincan ayarında yaklaşık 15gr kahve öğütüyor. Standart espresso için 14-18 gram kahve kullanılması öneriliyor. Ben de basınçsız double espresso sepet kullandığımdan, her öğütmede tam istediğim miktarda ve istediğim incelikte kahveyi standart bir şekilde kolaylıkla elde etmiş oluyorum. Benim için tek kötü yanı kahveyi statik elektrik yüzünden çok az dışarı sıçratması. Onun dışında, kahveyi öğüttüğü kahve tepsisiyle birlikte bir de doğrudan portafiltera öğütme yapılabilecek bir aparat daha sunmaları çok tatmin edici olabilirdi. Bunu da 3 boyutlu yazıcılar sayesinde kullanıcılar kendileri yapmışlar. "delonghi kg79 portafilter mod" yazarak arama yaparsanız görsellerde görebilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2022
    Orta

    5. Ayda ogutucu ayarini degistirdigim alan bozuldu

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2022
    Eskiden içtiğimiz kahve kahve değilmiş

    Rotterdamda ki bir arkadaşımız ziyaret ettiğimizde ürünü görmüştük. İkram ettikleri kahve çok hoşumuza gitmişti. Keramet kahve de sanıyordum ancak bir çekirdeği 15 dk içinde tüketmezseniz aroması kayboluyormuş ve bu ürünü aldık. Üründe kaç kişilik kahve yapacaksanız o miktarda ayarlama seçeneği var sadece içeceğimiz kadar öğütmenizi sağlıyor. Çok memnunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 26.02.2022
    Çok beğendim

    Bir kahve tutkunu olarak böyle bir öğütücüyü bu kadar geç aldığım için pişman oldum, daha evvel bıçaklı bir öğütücü kullanıyordum, kahve çekirdeklerime yazık etmişim ;( Ürün çok kaliteli ve güzel. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.02.2022
    harika bir öğütücü

    filtre kahve sevenler ve kahveyi taze içmek isteyenler için kaliteli portatif bir ürün. kırılmadan sapasağlam elimize ulaştı. üç aşaması var. kahveyi çok iyi öğütüyor başka baharatları da öğüttüğünü yazıyor kullanma kılavuzu ama biz denemedik. çünkü baharatın kalıntısı kahvenin tadını bozabilir. öğütülmüş kahveyi aldığımız plastik bölüm yıkanabilir. ama kahveyi öğüten yer yıkanmıyor belki silinebilir. bu sebeple bu öğütücü kahve için alıncaksa sadece kahve öğütülsün baharat öğütüldüğünde temizlemesi bir iki çalıştırma ile ancak geçer.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.02.2022
    Kaliteli, ideal bir makine

    Başlangıç seviyesi öğütücüler için ideal. Bu arada zamanla en büyük ayarda frenchpress çekimlerinde bile aşırı toz kahve üretmeye başlıyor. bir ikincisi Türk kahvesi de öğütürüm diyorsanız tavsiye etmem. en düşük ayarda expresso çekim yapıyor Türk kahvesi için büyük taneler ben ayar sistemini değiştiririm internetten bulurum diyorsanız. Ben denedim. cihazı garanti dışı bırakma pahasına ayar yuvasını modifiy ettim ama sonuç başarısız inceltti ama o dışardan aldığınız türk kahvesi kadar inceltmiyor malesef...

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2022
    İş makinası izler gibi izliyorum ve dinliyorum

    Kocaman otomatik kahve makinasına tezgahın yarısını ayırmaya gerek yok. Espresso makinası ile mükemmel uyumu var.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.01.2022
    guzel

    yaklasik 1 aydir her gun kullaniyoruz. delonghi filter kahve makinasi ve delonghi espresso makinamiz icin aldik. herhangi bir takilma ya da cekmeme sorunu olmadi. genel olarak da gayet homojen. tek kafama takilan nokta olculeri sanirim. tek fincan icin cekip yaptigimda biraz fazla kahve ogutuyor gibi geldi bana. eskiden starbucks'tan aldigimiz kahveler daha uzun sure giderdi. simdi daha cabuk bitiyor gibi. onun icin makinanin kendi kendine bitirmesini beklemeden ben kendim kapatiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2021
    Müthiş bir kahve Öğütücü

    Ince espresso yada mocha pot yada filtre kahve çekilebilir. Temizlemesi zahmetli onun dışında müthiş.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.11.2021
    Güzel ve kullanışlı

    Kargo ve paketleme çok iyi Ürün 10 numara

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz çalışıyor memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun olarak kullanıyoruz haznesi yıkanabiliyor miktarını ve öğütme boyutunu ayarlayabiliyorsunuz çok kullanışlı bir makine ve hızlı teslimat :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi KG-79 110 W 12 Fincan Kapasiteli Kahve Öğütücü Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi KG-79 110 W 12 Fincan Kapasiteli Kahve Öğütücü Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat