Lenovo P2 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Lenovo P2 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(555 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • makina hakikaten süper

    1 günde elime ulaştı. çok başarılı bir telefon. şarjı 2 gün rahat gidiyor. parmak izi tanıma gayet başarılı. kamerası fena değil. 4 gb ram le makşna çok rahat. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2018
    En Uzun Ömürlü Pil ve akici telefon

    Bu telefonun çift hatlisindan farklı tarihlerde üç adet aldım hepsi de gayet güzel çalışıyor.Hem bataryası en az iki gün gidiyor hem de gayet hizli.Parasina göre harika bir android telefon düşünmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2018
    fıyatına göre mükemmel

    Ürünü almadan önce olumsuz yorumları okudum mağazayla iletişime geçerek özellikle global rom istediğimi belirttim ve ürün global rom geldi bu yüzden mağazaya teşekkürler. Gelir gelmez de hata belirtilen şeyleri test ettim. Bluetooth kulaklıkta ses derinden geliyor demişler Bende öyle bir problem çıkmadı hayret iyi sonuç aldım. Kamerada sorun bulanlar olmuş bu fiyata göre göre bence gayet başarılı hatta tahminimden iyi diyebilirim. Eksik olarak galeri uygulaması yoktu bende internetten lenovo telefonların galeri apk sını indirip kurdum o sorunda çözüldü. Oyun ve sıklıkla WhatsApp yada sosyal medyalarda gezin seniz bile şarj 2 günü tamamlıyor. Hatta iki üç gündür işlerim dolayısıyla telefonla çok fazla ilgilenemedim şarj hala 25 te. Normal bi kullanıcı 4 günü görebilir bence batarya efsane yıllardır özlediğim bişeymiş bugün farkettim :-) normalde insanlar da Samsung ve iPhone takıntısı var bence bu tabuyu yıkmak gerek. Bundan önceki telefonumda lenovo vibe x2 di. O kadar düşme çarpma oyun oynamama rağmen 4 yıl kullandım. Özellik açısından verimsiz telefonlara sırf ismi için tonla para verilmesine karşıyım bu üründen memnun kaldım ve mağazaya da teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2018
    Telefon alımı sürecim

    Verdiğiniz hizmet için teşekkür ederim. Daha önce Lenovo p2 siyah telefonumu Hepsiburadan aldım servis değişim formu düzenledi bir sürü uğraş sonucu para iadesi yaptılar ve Lenovo p2 antın rengi yeni telefonumu sizden aldım. Şu ana kadar verdiğiniz hizmet için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2018
    Servis

    ÜRün açılmıyor. Servise göndereceğim. Faturasını mail atar mısınız? omercatal@hotmail.com

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2018
    Tek Hat ve Turkcell Rom

    Bu mağazadan telefon aldım ve pişman oldum. Özellikle Turkcell Rom'lu ve tek hatlı olmasını için satın almadan önce kendilerine mesajla ulaştım. Turkcell Rom'lu ve tek hatlı olmadığı bilgisini verdiler. Fakat satın aldıktan sonra bana gönderilen telefon Turkcell Rom'lu ve tek hatlı çıktı. İnsanları kandırarak para kazanıyorlar. Buradan alışveriş yapacağınıza 250-300₺ fazla para verin gidin mağazadan alın kafanız rahat etsin. Böyle insanlara güvenmeyin. Bu platformda en son alışveriş yapacağınız mağaza olmayı bile hak etmiyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2018
    LENOVO P2

    öncelikle çok teşekkürler ürününüz perşembe günü sipariş ettiğime rağmen haftasonu çabucak geldi . ürün için de hiç bir sorun olmadan dört dörtlük bir şekilde elime ulaştı . lenovo p2 güzel telefon oneriririm ...

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2018
    Başlıksız başlıklı kırmızı başlık

    Yorumunuz en az 15 karakter uzunluğunda olmalıdır

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2018

    İkinciy aldım büyük paralara alınanlardan ne varsa ondada var

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2018
    TAM PUAN

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL, TAVSİYE EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2018
    bildiğimiz vibe p2 ve yanında ekran koruyucu ve kabı da var.

    Paket özenliydi, aynı gün yurtiçi kargoya verildi, paket içeriğinde şarj, kulaklık vs yanında şeffas sert plastik kasa koruyucu kap ve ekran koruyucu sticker de çıktı.

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2018
    Güzel ürün

    Ürün gayet güzel Anlatıldığı gibiydi ürününü tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 02.07.2018
    Çok memnun kaldım.

    Ürün beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Pil performansı çok iyi. Ortalama bir kullanıcı için rahatlıkla tavsiye edebilirim. Bu özelliklere sahip çok daha pahalı telefonlara boşa para ödemeye gerek olmadığınız düşünüyorum. Telefon alırken hangi özelliklerin sizin için ne kadar önemli olduğunu belirlerseniz tercihinizi doğru yapabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2018
    uygun fiyat

    süper ürün aldığim 3.telefon arkadaşım için aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    kuruşuna kadar değer

    9 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum alınabilecek güzel ve güçlü bir telefon şarj cihazı diye bir sorun istemiyorsanız ama aynı zamanda kılıflı bir telefon kullanabilecekseniz ve ekranına çok dikkat edecekseniz alabilirsiniz bu telefon tam da size göre. Ancak hafıza 32 gb olduğunu hatırlatırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2018
    Lenovo p2

    Alacak arkadaşlara arkadaslara tavsiyem gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben cihazimi 20.07.2017 den beri sikintizi rahatlıkla kullanıyorum pili yoğun kullanımda 2.5 gün gidiyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    guzel

    1 sene oldu alalı sarjinda bir sıkıntı yaşamadım hala benzer şekilde uzun süre gidiyor. Ancak yazılımla ilgili olabilecek bir problemi var, sıkça kullandığım uygulamalar arka planda kalıyor, temizleyemiyorum. Kamerası da çok iyi değil benim beklentimi karşılıyor zaten. Gayet memnunum telefonumdan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2018
    fiyat performans telefonu

    1 sene oldu alalı bence şarjı hemen bitmesin isteyenler için çok iyi bir seçenek. 1 sene oldu şarj full halde 2 gün çok kullanmazsam 3 gün gidiyor. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2018
    Beş Yıldız

    harika bir cihaz sony xz den geçtim herşeyiyle çok çok iyi bataryayı sanırım anlatmaya gerek yok..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Şarjı güzel fakat...

    Telefonu "İkikarınca" adlı satıcıdan aldım, araştırmalarıma göre dürüst bir firmaydı, sıkıntı durumunda rezil olmamak adına, buradan ürün alırken eğer hepsiburada'nın kendinden almıyorsanız iyi araştırmanız gerekiyor, özellikle telefon -tv vb ürün alıyorsanız. Telefona gelirsek; şarj 2,5-3 gün gidiyor ortalama, ekran da güzel, kasa da güzel, çifthatlı ve türkcell ürünü falan değil, yani benim aldığım satıcının ürününde öyle sıkıntılar yok, fakat; Özellikle benim gibi iphone5s'ten buna geçecekler varsa hemen uzaklaşsın çünkü arayüz çok kullanışsız, pusula çalışmıyor (namaz ve kıble programları için büyük sıkıntı çünkü çalışmıyorlar bu yüzden), Bildirim işini unutun çünkü hiçbir program simgesi üzerinde bildirim işareti yok! hem de 2018'de!! Notlar ile ilgili bir program yok, daha da önemlisi fotoğraf galerisi yok, ayrıca whatsapp çooook çok kullanışsız ve iphondan aktarmanız imkansız. İkinci telefon olarak alınabilirmiş belki..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo P2 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo P2 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat