Nokia N73 Cep Telefonu Yorumları

Nokia N73 Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    İdare eder

    Fena değil ama kulaklık yanında yoktu neden acaba

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2016
    telefonla ilgili problem

    telefonun hafıza kartını bulamıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2016
    ucuz etin yahnisi

    üründe sıkıntı yok şarj aleti yanlış

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2016
    teaekkurler

    gayet iyi tesekkurler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kompakt ve çarpıcı dış görünüşünün ardında etkileyici bir multimedya dünyasını barındıran Nokia N73’te son derece gelişmiş kamera özellikleri ve entegre 3D stereo hoparlör bulunuyor. 2,4 inç geniş ekranının yanı sıra Carl Zeiss mercekli, otofokuslu 3,2 megapiksel kamerasıyla da dikkat çeken N73, Flickr gibi internet topluluklarını da destekliyor. N73’ün izleme tuşu sayesinde, çekilen fotoğraflar geniş ekranda arka arkaya kolayca izlenebiliyor.

    Kullanışlı etkin menü çubuğu arayüzü ile fotoğraflar e-posta olarak, Bluetooth aracılığıyla ya da MMS halinde gönderilebiliyor. Nokia N73, Symbian işletim sistemi üzerinde S60 3rd Edition yazılım ile kullanılıyor ve güçlü bir multimedya bilgisayarda bulunan tüm işlevleri içinde barındırıyor. Müzikseverler de Nokia N73’ün entegre dijital müzikçalarında kendi çalma listelerini dinleyebiliyor, ekolayzer ayarlarını yapabiliyor, FM radyo dinleyebiliyorlar.

    Bunun dışında e-posta, ofis uygulamaları, ajanda, uyumlu bir PC ile eşzamanlı çalışabilme, Mini Map ile Nokia Web Tarayıcı üzerinden internette sörf gibi özellikler bulunuyor. Telefonun ön yüzündeki VGA kamera ile arayan ve aranan kişileri gösteren görüntülü arama da yapılabiliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    kalın olmaısna rağmen çok kullanışlı bi telefon çekimleri çok iyi.n70i andıran bi tasarımı var ama hızlı bi telefon.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    temiz bir bakımla uzun yıllar kullanmak mümkün. Bu telefonu bizzat kullanmış biri olarak multimedysının, kamerasının ve java desteğinin bir hayranıyımdır. Bir diğer taraftan 2-3 kere düştükten sonra kafayı yediğide bir gerçek. N serisinin en iyi telefonuydu ama artık üretilmediğinden allah rahmet eylesin demek kalıyor geriye..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    3 yıldır n73 kullanıcısı olarak telefonumdan ok memnunum ve vazgecemiyorum okadar sey geldi basına birkere bile arızalanmadı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    telefonun özellikleri iyi ama bir çok kişi şikayetçi. kamerası çok iyi çekimler yapıyor. tasarımına gelince çok kalın. ben beğenmedim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia N73 Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia N73 Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat