A4-Tech OP-50D Siyah Scroll Mouse Yorumları

A4-Tech OP-50D Siyah Scroll Mouse yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    olması gereken herşey var

    alalı nerdeyse 15 gün olacak 4 aydır ne alsam diye düşünürken yıllardır kullandığım maouse aynı modeli buldum artık 4-5 seneden fazladır kullanıyordum ve kısa devre yaptı çocuk oynarken hata vermeye başladı ama aynısını bulunca yine aldım bence çok iyi ele oturur olması daha iyi biraz daha büyük olsa daha sağlıklı olur karpal tunel sendromu gelişmesin diye bence alınır her türlü işinizi görür ev ofis çalışma için teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    süper mause

    üzerine mause tanımam. Hem hassas, hem sağlam...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    9 YILDIR KULLANIYORUM MÜKEMMEL

    İlk aldığım bilgisayarımla birlikte gelmişti ama hala bu ürünü kullanıyorum 9 yıldır oyun oynarken vurdum kalemle çizdim yiğenim bıçak batırdı ama hiç bir şey olmadı seneye 10 yıl olucak ben bu kadar iyi ve sağlam ve kullanışlı ürün görmedim ayrıca 2x tuşuda mukemmel bozulursa eğer aynısından alıcam şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Webden Al aracılığıyla, 01.05.2018
    ÇOK GÜZEL

    GÜZEL ALIŞVERİŞ SAĞLAM SİTE

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2017
    güzell

    memnun edici bir ürün onun için denemeden onay veriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Beş Yıldız

    kesinlikle öneriyorum çook güzel bir ürün sorunsuz çalışıyor hızı erişimi herşeyi çok iyi tuşları kullanışlı sadece orta döndürme tuşu bir süre sonra yavaşlıyo fiyatı uygun görünüşü fena değil kısacaı herkese önerebileceğim bir mause

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2016
    ...............

    a4 tech kaliteisi.......

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2016
    8 senedir kullanıyorum

    8 senedir sorunsuz çalışıyordu kabloda bir kesiklik oldu 9 yaşına girmeden ömrünü doldurdu. :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2015
    6 Yıl Kullandım!

    Bu mouseyi eskiden almıştım 6 yıl önce ve daha yeni kırıldı kırılmasıda kardeşim yanlışıkla üstüne bastı böyle gerçekleşti alabilirseniz en dayanıklısı bu.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    fiyat aralığı oldukça uygun ve de kullanışlı rengi de güzel olan bir ürün ama makaralı olsaydı daha çok dikkat çekerdi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    fiyat aralığı oldukça uygun ve de kullanışlı rengi de güzel olan bir ürün ama makaralı olsaydı daha çok dikkat çekerdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2012
    çok

    fiyat performans çok iyi, ürün diğer mouselara göre biraz büyük, elinizin büyüklüğüne göre karar verin. ben çok memnunum, iş bilgisayarımda vardı, eve de bir tane aldım. çift tık da çok faydalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2011
    Gerçekten tatmin edici

    Bilgisayar mühendisi adayı ve takıntılı biri olarak yıllardır sadece bu mause modelini kullanmaktayım taa daha usbler yaygınlaşmadan öncesine kadar..Şık,dayanıklı ve hesaplı..Önereceğim tek mause budur açıkçası..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2011
    Şimdiye kadar kullandığım en güzel fare

    Bazı arkadaşlar bu cihazın büyük olduğunu yazmışlar ama küçükleri de eli yoruyor. Ben kullandım Mükemmel bir cihaz. satır atlama yapmıyor. Çok hassas. Üstelik siyah, kahverengi... vs. zeminlerde de hiç sorunsuz çalışıyor. Ben 3 yıl kullandım kabloda temas sorunu oldu başka fare aldım ama hiç beğenmedim. Şimdi bu sitede aynı modeli gördüm ve sipariş verdim. alın eli hiç yormuyor. Tam avuç içine göre yapılmış. Özellikle ön kısmın genişliği mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2011
    ucuz ve ideal

    mouse bana biraz büyük geldi ama bu cazip fiyata tereddüt etmeden a4tech kalitesine güvenip tercih konusunda fazla düsünmeden almak gerek

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2010
    Çok büyük

    Arkadaşlar bu mouse çok büyük, özellikle eli küçük olanlar için hiç ideal değil, benim elimi ağrıttı, eli büyük olanlar için iyi olabilir, ama malzemesi kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2010
    ideal...

    markası zaten tartışılmaz, ürün elime bugün geçti.. gayet şık ve kullanışlı. kaliteli bir ürün için fazla söze ne gerek, hepsi buradaya da istanbula 1500 km uzakta olmama rağmen, ürünü 2 gün içerisinde ulaştırdıkları için ayrıca teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2010
    Daha önce kullandım aradım aldım

    Daha önce kullanıyordum zaten ele uyumu çok güzel başka bir fare aldım alışamadım tekrar bunu sipariş ettim benin için önemli olan ekranda atlama yapmaması bu ürünnün hassasiyeti gerçekten yüksek tabi çizim yapanlar vs. pro. ürünlere bakabilir ancak benm işimi fazlasıyla görüyor uzun süre pc kullananlara tavsiye ederim bileği yormuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2010
    YETERLİ

    HİÇ DÜŞÜNMEYİN DERİM ...GERÇEKTEN ÇOK KULLANIŞLI VE KULLANIMI RAHAT BİR MAUSE.ALMAK İSTEYENLER HİÇ DÜŞÜNMESİN ...BEN UZUN SÜRE PC BAŞINDA KALDIĞIM İÇİN KÜÇÜK MAUSE TERCİH ETMEDİM BU GAYET İYİ AVUÇ İÇİNİ DOLDURDUĞU İÇİN ELİNİZİ YORMUYOR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2009
    dizayn güzel ama büyük

    Ürün alalı bir hafta oluyor, öncelikle şunu belirtmek isterim ürün masaüstü bilg.lar için büyük ve arka kısmı biraz kaba, dizayn olarak güzel ilkten scrollun önde olması zorluk çıkarsada zamanla alışıyorsunuz. Yinede başka seçenekleri düşünün derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech OP-50D Siyah Scroll Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech OP-50D Siyah Scroll Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat