Frisby Gamemax FHP-G1450BT Bluetooth Kulaklık Yorumları

Frisby Gamemax FHP-G1450BT Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2020
    süper kaliteli kulaklık

    çok hafif ve kullanımı rahat istediğiniz yere götürebilirsiniz şarjı 4-5 saat gidiyor ses kalitesi iyi bassı mükemmel İHTİYACINIZ VARSA ALIN.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2018
    Mükemmellll

    Kulaklık şahane güzellikte , mağazanın paketlemesi ve gönderim hızıda güzel . Hem gaming hemde sosyal yaşam için çok uygun

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2017

    tesekkurler guzel urun hizli telimat

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2017
    uygun fiyatlı ve rahat

    Ürün kutusu kulaklık, android kablo ve 3.5 ten oluşuyor. Kulak padleri geniş ve kulağın etrafını tamamen sarıyor, kulak üstünde kalmıyor. Son seste biraz ses sızması var ama o ses seviyesinde kulaklığı kullanmak insan sağlığı için riskli bence. Ayrıca orta ses seviyelerinde dışarıdan gelen sesler de kesiliyor ama müzik çalmaya başlamadan dış sesleri duyabiliyorsunuz. Bluetooth bağlantısı sıkıntısız ve kulaklığın pil seviyesi eğer telefona bağlandıysa telefondan takip edilebiliyor. Pili bitse dahi kablolu kullanımda çalışıyor. Malzemesi kaliteli fakat bass ve tize bağlı ses kalitesini ölçecek deneyimim yok. Almadan önce tek eksiğinin kafa yastığı olduğunu düşünüyordum ama henüz eksiskliğini hissetmedim. Uzun süre araştırma yaptım ve benzer ürün olarak philps SHB-7150FB ve Defender FreeMotion B590 var ama fiyat olarak daha pahalılar ayrıca katlanmıyorlar. Son olarak taşıma kutusu da olsa çok iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    kaliteli ürün

    geçekten çok güzel.ilk kulak üstü kulaklığım ve doğru tercih yapmışım.tasarımı süper renkte. yastık yumuşaklığı dokusu çok zarif. ben müzik için aldım oyun oynayan bi tip değilim. ses kalitesi fazlasıyla iyi çok net.hayatla bağlantın kopuyo :) ..sepet kampanyasında 108 tl ye geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    Güzel Hediye olur.

    Evet kulaklık her telefon ve cihaza sorunsuz bağlanıyor ses tiz biraz ama oda uygun emsallerine göre gayette memnun edici özellikleri ile birlikte diyebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2017
    Gayet iyi

    mağaza iletişimi iyiydi kargo hızlıydı ürün resmin aynısıydı ve çok orjinal bi ürün şarjıda gayet iyi çok memnun kaldım teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017

    Gerçekten güzel, başarılı bir ürün, kablosuz kullandığınızda da mikrofonu sesi gayet iyi algılıyor. Sadece kablolu kullanmak isterseniz kablosu biraz ince ve kalitesiz hissi veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2016
    Fiyat Performans Kategorisinde En İyisi

    Ses süper diyebilirim film müzik ve oyun performansı muhteşem ürün cok kaliteli elinize aldıgınız zaman hissediyorsunuz. Bluetooth Olması kablosuz Olması iyi düşünülmüş. Ayrıca Play Station da da kablo yardımıyla kullanabiliyorsunuz. Mutlak suretle tavsiye ediyorum. Pişmanlık yaşatmayacak bir ürün olmuş.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    kalite

    ürün anlatıldığı gibiydi kaliteli herkese tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016
    Süper

    Ses Kalitesi beklentilerimin üstünde. Kullanışlı be malzeme Kalitesi iyi. Philips marka ürünümden daha iyi çıktı valla ;) bu paraya bedava diyebilirim. Kablosuz da kopma kesinlikle olmuyor, aynı zaman da kablolu da bağlanabiliyorsunuz. Play station da da çalıştı bu güzel olmuş. Kısaca Gözüm kapalı tavsiye ederim emsallerine göre kat kat üstün bir kulaklık olmuş. Bu arada mağaza da çok ilgili ve mükemmel paketlemişler .

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2016
    Profesyonel bir ürün Olmuş. Çok amaçlı ve kullanışlı

    Dürüst olmak gerekirse bu kadar performans ve malzeme kalitesi beklemiyordum. Yanıldım. Kulaklık kesinlikle süper. Bluetooth Olması Kablosuz, telefon görüşme desteği Olması, kulaklık süngerlerin yumuşak rahatsız edici olmaması vs herşeyi ile iyi bir ürün. Ses Kalitesi güzel ve net. Tasarımına bayıldım diyebilirim. Katlanabilir ve bataryalı şarjlı olmasında büyük bir avantaj sağlıyor. Yalnız keşke farklı renkleride kosaydı. Eşim pembe renk istedi ama yokmuş. Renk seçeneği olursa süper olur

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby Gamemax FHP-G1450BT Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby Gamemax FHP-G1450BT Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat