Frisby Gamemax FHP-G1465R Oyuncu Kulaklığı Yorumları

Frisby Gamemax FHP-G1465R Oyuncu Kulaklığı yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2020

    oğlum için aldim. beğendi. tek olumsuz tarafı boyu biraz kısa açılmış hali ile ancak oluyor. yetişkin birine olurmu bilmem.

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2017
    Gerçekten Herşeyi İle Kaliteli

    Çok Güzel Kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2017
    Harika ;)

    Kulaklik cok iyi , on numara ses veriyor ve mikrofonu cok guzel , cevirici vermeleri cok hosuma gitti :) kulakligi hem telefonda hemde bilgisayarda kullanabilirsin cok iyi oluyor , paket guzel ve hasarsiz geldi , tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2017
    Fiyat performans ürünü

    En büyük özelliği laptoplardaki tek ses girişi problemini çözmesi, bu kulaklık ile hem ses hem mikrofonu kullanabiliyoruz USB girişi sayesinde. Ürünün ses kalitesi de gayet iyi kablo uzunluğu da ideal tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2017
    Ürünün bir kusurlu yönü var.

    Çok fazla büyük değil bu kulaklık. Ayarlanma yeri ise küçük ve gerçekten büyük kafalı insanlar almamalı :) Başka ürünlere yönelin derim ve çok kaba duruyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Kaliteli ve Güzel

    Ürün elime 2 günde ulaştı kutusu bile çok güzel açtım denedim gayet sağlam ses kalitesi çok iyi mikrofonuda çok iyi gerçekten gördüğüm en iyi mikrofonlardan biri ürünün kenarları ledli ben çok beğendim çok memnunum bence en iyi fiyat performans kulaklığı hepinize tavsiye ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Superr

    Inanilmaz net ses. Fiyat perfirmans harika

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2017
    Orta

    Ürün sesleri güzel veriyor ama dışarıya çok fazla ses gönderiyor. Kulaklıktan dinlendiğinde sesi bilgisayar kadar şiddetli vermiyor. Ama fiyatına göre iyi

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2017
    güzel

    gayet güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2017
    fiyat performans süper ses ışıklar süper kırmızı rengini aldım tavsiye ederim

    süper ürün kırmızı rengini aldım ses seviyesi fiyatına göre gayet iyi

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2017
    fp ürünü

    fiyat performans yönunden mükemmel ama kulakta aşırı terleme yapiyor.kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Hızlı Gönderim / Mükemmel Ürün

    Öncelikle Hızlı gönderim için Hepsiburada ya çok teşekkür ederim. Ürüne gelicek olursak fiyatına göre İnan'ın diğer ürünlerden kat kat üstün en ince tiz ve bas seslerini net alabiliyorsunuz. USB/jak olması notebook kullanımı için de süper..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Aldığınıza Pişman Olmayacağınız Bİr Ürün

    Öncelikle şunu belirteyim laptopum da tek jak girişi olduğu için bu kulaklığı satın aldım ancak kutudan çift jak çoğaltıcısı ile geldi buda kullanıcının istediği şekilde kullanmasını sağlıyor.Kulaklığın belli başlı özellikleri şunlar ; -Usb takınca yanlardan kırmızı ve hoş bir aydınlatması oluyor. -Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten güzel aynı zamanda baslarıda güzel. -Mikrofonu çok güzel ve kullanışlı. -İsterseniz tek jakı kutunun içerisindeki aparatla çoğaltabilirsiniz. -Yastıkları rahatsız etmiyor gayet yumuşaklar. -Kulağınızı tamamen sarıyor ve dışardaki seslerden etkilenmiyorsunuz. Umarım bu yazdıklarım yeni kullanıcılar için işe yarar bilgiler olmuştur.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017

    Ürün anlatıldığı gibi siparişimden ertesi günü elime ulaştı bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerlerden biri diğer sitelere göre yarı fiyatına aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2017
    Fevkalede !

    Ürün sadece fiyat performans ürünü değil, bu tanimlama bu ürüne az gelir. Bütçem yüksek olmasina ve birçok ust duzey kulaklik denememe ragmen bu ürünün ses ve surround kalitesi beni etkiledi, cok pahali urunlerle ayni kaliteyi cok daha hesapli alıyorsunuz. ses sürücüleri ust duzey, surround ozelligi son derece başarılı, tasarim da tatmin edici. uzun sure denememe ragmen benim kulagimda agri yapmadi, belki buyuk kulaklara sahip olanlar benim kadar konforlu bulmayabilir ama ben konfor açısından gayet tatminkar buldum. Dış ses yalitimi da gayet tatminkar, bu haliyle gözüm kapali tavsiye ederim. saticiya da hizli ve cok titiz kargolama isleminden dolayi tesekkur ederim .

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    Fiyat Performans Ürünü! Beklentimin üstünde çıktı

    Ben Notebook için aldım tek jaklı diye ama satıcı firma masaüstü içinde çevirici kablo gönderiyor bu çok güzel oldu. Kulaklık pahalı markalar İle kapışır ses mikrofon tasarım ışıklandırma vs herşey on numara . Kesinlikle tavsiye ediyorum. Mağaza da çok ilgili ve yardımcı oluyor her konuda onlara da ayrıca teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2017
    çok başarılı

    mikrofon hassasiyeti çok iyi , tizler mükemmel geliyor kulağa , baslar da biraz daha iyileşirse ürün pro sınıfına çıkar bence... fiyatına göre çok başarılı . memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2017
    Çok Çok Kaliteli. F/P Ürünü- Çevirici Hediyeli.

    Şunu belirteyim önce. kulaklık çok ama çok kaliteli ses olsun tasarım olsun ışıklandırma olsun mikrofon kulaklık yastıkları kafa bandı hepsi muazzam iyi. en güzel yanı çevirici ile geliyor. ister play station da ister tek jaklı notebooklar da yada masaüstü bilgisayarlarda her yerde kulalnım için uygun. vallahi bu fiyata bu ürün kaçmaz. çok ama çok iyi. kesinlikle alın. Mağazayı da es geçemicem çok güzel paketlemişler ve çok ilgililer

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    beğendim

    başıma da kulağımada tam oturdu kablo uzunluğuda güzel ses kalitesi de iyi dışarışa da ses vermiyor, ben memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2017
    Parasını karşılar

    Az çok beklediğim gibiydi sesi fiyatına uygun zaten çok fazla beklememek lazım razer kraken chrome 7.1 ile kıyaslıcak değiiliz sadece ürün resimlerinde tanıtım amaçlı konuşmuş yeşil fotodaki ürün markası frisby değil daha kaliteli bi marka yaklaşık değeri tr dışında 20 dolar o fotoyu değiştirmelerini rica ettim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby Gamemax FHP-G1465R Oyuncu Kulaklığı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby Gamemax FHP-G1465R Oyuncu Kulaklığı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat