Creative HS-350 Kulaklık Yorumları

Creative HS-350 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    markaya güvenin

    Siparişi ordu dan verdim. Ürün 3 günde geldi. Yorumlarda kırılgan yapısından bahsedilmiş, ama ben yinede creative kalitesine güvenerek aldım. Ses konusunda hiç bir çekinceniz olmasın gayet sağlıklı. Bas ve tizler kulağa gayet güzel geliyor. yapısına gelince. resimde büyük gibi görünüyor ama göründüğü kadar büyük değil. yorumlardan bahsedildiği gibi gerçekten kırılgan. Ürünü almadan önce nasıl kırıyorlar diye merak etmiştim. iki defa kırıp yapıştırdım. Vidalar ile tutturulmuş yerlerden kırılıyor. O yüzden kullanırken kulaklığı fazla germemeniz gerekiyor. Nazik bir kullanımda gayet uzun ömürlü. Eğer bu kadar kırılgan olmasaydı bu kadar ucuz olmazdı. Creative ye güvenin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    gayet iş gören bir cihaz.. ben sesli kitap kaydı yaptım. ses kartınız da iyiyse gayet temiz iş çıkarıyor.. tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    verdiğiniz parayı hakeden bir ürün. ses kalitesi ve mikrofonun kalitesi çok iyi, uzaktanda olsa sesleri çok iyi algılıyabiliyor. mikrofon çok eklemli bu sayede rahatlıkla istediğin açıda çevirebiliyorsunuz. kulaklık kısmı biraz küçük olduğu için 6-7 saatlik bi kullanımda biraz ağrı yapabilir buda normaldir. daha önce almıştım evde kalmıştı, bir tane daha sipariş ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta Karar

    Bu ürünü yorumlarına ve creative kalitesine inanarak aldım. Ama söylemem gerekirki daha ucuza daha kötü diye bilinen markaların bu kalitede ürünleri var. Çok kırılgan ve küçük bir yapısı olduğunu, ürünü elinize alınca zaten düşünmeye başlıyorsunuz. Ama rahatlığına lafım yok. Biraz kulağınıza basınç yapsada gayet rahat bir ürün. Ses kalitesi olarak basları iyi veriyor ve genel kullanım için uygun. Birçok değişik müzik türleriyle denedim olumlu sonuçlar aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    uzun süreli kullanım

    Bu ürünü fazla masraf etmeden kaliteli ses alayım diye aldım. Fakat belli bir zaman kullanınca şunları farkettim. 1. Kulaküstü deri kısımlar pul pul dökülüyor, derinize yapışıyor bir de. Bu sebepten tavsiye etmem. 2. Ses düzeyi bence biraz daha yüksek olmalıydı, yeterince yüksek ses gelmiyor. 3. Kulaklık çapları biraz küçük. 4. Ses kalitesi idare eder, mikrofon iyi. Yeni alacaklara tavsiye etmem

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    Denk

    Mikrofon ve ses girişi ayrıdır,ses çok iyi,yapısal olarak hassas görünüyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Uygun fiyatlı giriş seviyesi bir ürün olmakla birlikte Creative HS-350 şaşırtıcı ses berraklığı ile multimedya uygulamalarına uygun bir ürün. Müzik, oyunlar, film uygulamalar dışında çevrimiçi sohbet, internet telefonu, çevrimiçi konferans gibi VoIP uygulamalarında ürünü kullanmak mümkün.

    Gürültü engelleyici mikrofonu ile çevrimiçi sohbet ve ses kayıtlarında arka plandaki sesleri gidererek iletişiminizin daha anlaşılır olmasını sağlıyor. Creative HS-350, kafanıza tam oturan kullanımı rahat bir mikrofonlu kulaklık seti. Üründe süper ince diyaframlı 40 mm çaplı hoparlörler kullanılmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2012
    Bu fiyata iyi denilebilir

    Ürünü sipariş verdiğimden iki gün sonra elime ulaştı ve fiyatına göre idare edebilecek seviyede bir kulaklık. Elinize aldığınızda çok sağlam bir yapısı yok gibi duruyor ama ses kalitesi olarak iyi denilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2010
    Malzemesi çabuk kırılıyor

    Plastiği çabuk kırıldı, fazla kullanamadan attım. Bu markadan daha kaliteli bir ürün beklerdim. Ses fena değil ama kullanamadıktan sonra bir işe yaramaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2009
    Ben Beğendim

    Ürün bugün elime geçti ve şuandada şarkı dinliyorum. Diğer arkadarşar hemen kırılıyo diyince bi korktum başka ürünlerede baktım ama yine bunda karar verdim ve o kadar basit kırılacak bişeye benzemiyo bence gayet güzel. ses-bas tam yerinde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2008
    bakalit çok zayıf

    İlk yorumu yazan arkadaş kırdım dediği zaman çok şaşırmıştım kulaklık takarken nasıl kırılır diye çocuk haklıymış çok çabuk kırıldı takıp çıkarırken çok dikkat edin onun haricinde ses iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2008
    kırılmasa süper

    ürünü alalı 3 ay falan oldu. sesler çok iyi net. güzel bir ses kartınız varsa özellikle bass seslerde tatmin oluyorsunuz. bu fiyata bu ses kalitesinde bir ürün tabiri caizse şaka gibi. ama ürünü mükemmel kılmayan tek yönü kırılgan olmasıdır. bendeki 4-5 yerinden kırıldı yapıştırdım bantladım kullanıyorum sonuç olarak. çok dikkatli kullanmanız gerekmektedir. yağıştırılmayacak hale gelene kadar kullanıcağım ondan sonra büyük ihtimalle gene bu ürünü alırım. daha sağlam bir yapıda yapılsaydı şayet bu ürün en az 60-70 ytl civarında olurdu tahminimce.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2008
    Mükemmel ötesi!

    Kulaklık ses bakımdan harika. Mikrofonda gayet güzel cızırtı yapmıyor. Şekil itibariyle kafaya takılınca tam oturuyor. Yalnız önemli bir not: Kulaklığı takınca dünyadan kopup sesleri duymuyorsunuz.:)Burdanda anlaşıldığı gibi kulaklık sizi sanki oyunun içindeymişsiniz gibi hissettiriyor. Alınıpta pişman olunmayan bir hepsiburada ürünü:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2008
    Fiyatına Göre Harika Bir Mikrofonlu Kulaklık..

    Bu üründen 3 tane kullandım ben.. Ses kalitesi çok iyi..mikrofon kalitesi gene ona keza iletimi harika. Hatta amatör ses kayıt şarkılarımda kullanıyorum.Tek kötü noktası esnekliği çok hassas. Çok ters ve ani bir harekette direk kulaklığı bağlayan noktalarından kırılma yada çatlama yapabiliyor. 3 tane parçaladım ama yinede 4.sünü alıcam:) bu fiyata emin olun daha iyisi yok..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2008
    çok kaliteli...

    bu üründen 1 tane aldım, sesi çok kaliteli, kablosu yeterince uzun. bas ve tizleri rahat hissedebiliyorsunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2008
    çok rahatsız edici ve dayanıksız..

    Bi ürün bu kadar mı dayanıksız ve rahatsız edici olur (ses kalitesi ve mikrafon kalitesi hariç) bi kere çok fazla eklem yeri var ve her eklem yeri kırılmaya müsait. ürünü incelemek için elime aldığımda hemen kırıldılar. itinayla kullanırım diyorsanız alın, ama markası sizi aldatmasın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2008
    Tatminkar..

    Ürünü bir haftadır kullanıyorum.Ses tatmin edici,orta düzey beklentileri karşılıyor.Fiyat oldukça makul.Şiddetle olmasa da,önerilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2007
    ses gayet iyi

    Verilen paraya göre harika birşey.Kesinlikle bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Bir tek kulaklıklar biraz küçük ama daha sonra alışıyosunuz.. Gayet iyi bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2007
    BAŞARILI BİR ÜRÜN...

    BU ÜRÜNÜ ARKADAŞ TAVSİYESİ İLE ALMIŞTIM. İYİKİ DE ALMIŞIM.BAS SESLER SÜPER.SES KALİTESİ HARİKA.MİKROFONU OLMASI AVANTAJ.BU FİYATA BU KALİTE KAÇMAZ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2006
    Ses tatminkar..Kalite iyi..

    Bu ürün klasik kafa üstünden geçen bir bağlantı sunuyor. Rahat sayılabilir ancak kulaklara doğru biraz basınç uygulamıyor da değil. Bu konuda enseden bağlantılı HS400 modeli daha rahat diyebilirim. Ancak bu model HS400 den daha iyi bas ses veriyor. Hem de daha ucuz bu ürün. Microfonu sol kulaktan aşağı ağıza doğru iniyor. Esnek bir microfon, kıvrılarak ayarlanabiliyor. Kalitesi iyi, sesi memnun edecek tarzdan bir ürün, tavsiye edilir...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative HS-350 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative HS-350 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat