Jabra Clipper Beyaz Bluetooth Kulaklık Yorumları

Jabra Clipper Beyaz Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2017
    İletişim ofise teşekkürlerimi sunarım ilgilerinden dolayı

    orijinal bir Üründü bir ara ithal edilmiş sandım

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2017
    Jabra Clipper

    Ürünü siyahı kalmadığı için beyaz almak zorunda kaldım. Dış yüzeyi yumuşak dokuya sahip gayet güzel dokunma hissi veriyor. Şuan eşleştirmede görüşmede bir sıkıntı yaşamadım . Karşı tarafa sesimin gayet net gittiğini söylediler yanlız üzerinde gelen kulaklıklar kaliteli değil zaten istediğiniz kulaklıkla kullabildiğiniz için dert etmeye gerek yok genel anlamda alınası bir cihaz tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2017

    baya iyi jarzıda iyi dayanıyo

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016
    5 yıldız

    Ürün istediğim gibi şarjıda 4 gün gidiyor çevremdeki kişilere diğer kulaklıklar hakkında şarj çok az gittiğini söylüyorlar ama jabranın bu modelinde çok iyi ses kalitesi tasarım gayet iyi verilen paraya değiyor Pen pazarlama sektöründe çalıştığım için tam verim alabiliyorum hiç sorunsuz arkadaşımda 2 ad aldım oda memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    KALITELI BIR URUN

    bu urunu yaklasik iki yildir kullaniyorum. gercekten kaliteli, ses kalitesi muhtesem emsallerine gore belki diyati yuksek olabilir ama uzun yillar tereddut etmeden kullanabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2015
    Güzel ürün, ama dayanıklılığı yüksek değil

    Hem eşim hem ben bu üründen kullandık. Bendekinin gövdesinde yapıştırıldığı yerden hafif kalkma oldu ama hala çalışıyor (2 seneye yakındır kullanıyorum). Eşim bir tane bozdu, küçük yeğen ağzına sokmuş, ıslanınca bozuldu. Güzel bir ürün ama Jabra'nın iddia ettiği ordu sınıfı dayanıklılıktan pek eser yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Clipper Beyaz Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Clipper Beyaz Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat