Lenovo IdeaPad 510 80SV00F4TX Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 510 80SV00F4TX Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Fena feğil

    Tasarım=ince,kibar ve güzel görünüşü var Performans=oyun için alıyorsanız düşük ayarlarda çoğu oyunu oynatır bi oyun laptopı performansı yok Görüntü Kalitesi=Ekranı, netliği, renk kalitesi çok iyi, fakat siyah renkte iken ekranın kenarlarından beyaz ışıklar görünüyor rahatsız edici bulabilirsiniz. Isınma=her bilgisayar gibi tabiki yorucu uygulama/oyunlarda bu da çok ısınıyor ama yaptığınız işe mola verirseniz 5 10 dakikada hemen soğuyor. Klavye/Touchpad=Klavyesi çok yumuşak, insanın tuşlara bastıkça basası geliyor, touchpad ise sert bir hissiyat veriyor kullanırken beni rahatsız ediyor açıkçası Uzun lafın kısası bütçeniz bu civardaysa tavsiye ederim renk ve görüntü kalitesi güzel çok film vs. izliyorsanız ama çok oyun düşkünüyseniz fazla bir şey beklemeyin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.09.2017

    Gaming pc yerine normal bir laptop isteyenlerin bir daha dönüp bakması gereken bir ürün. Ağırlığının makul seviye de olması okula, işe götürecekler için çok cazip. yorumbudur.com sayesinde çokça mağazadan fiyat almakta harika bir avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2017
    çok başarılı

    böyle bi ürün aldığım için çok mutluyum. hiç bir hata yok. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2017
    Beş Yıldız

    ilk kez bu kadar yüksek fıyat ödeyeceğim bir ürünü internet üzerinden aldım, 2 günde elime ulaştı. Şu an bu yorumu pek sevdiğim yeni bilgisayarımdan yazıyorum. Gayet güzel paketlenmişti, tek sorun freedos olması oldu benim için. Kendi başıma halledebildim ama bir gece sürdü :DD Sonuç olarak mağazalarda 3000 tlye bulabileceğiniz bir ürün, uygun fiyata buradan alabilirsiniz. Işıklı klavyesi de çok havalı:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    Dört Yıldız

    Ürün elime ulaştı orijinal ürün alacak olan varsa tereddütsüz satıcıya güvenebilir firma yanında maus ve bir çanta yollarsa daha iyi olur kullanıcılar için bu yüzden 4 yıldız ve umarım garantisi türkiye genelidir

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2017
    5 Yıldız

    Urun hızlı şekilde ulastı.kutudan bisey cikmadi.Urunun malzemesi saglam.batarya gereksiz ozellikleri kapatinca normal kullanimda 3-4saat gidiyor.Indirimi fazlayken almistim,fiyat performans denilebilir.Fiyati size uygunsa almanizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    ssd ile kullanmanızı tavsiye ederim

    ürünün ekranı çok güzel. ses kalitesi iyi. 240 gb ssd taktım uefı windows10 kurdum 5-6 saniyede açılıyor. cok hızlı. touchpad fena değil. cihazın sağ tarafı hiç ısınmıyor ama ayni seyi wasd tuşlarının olduğu kısım için dıyemecegım sol taraf ısınıyor normal kullanımda bile hafif ısınıyor (sag taraf hiç ısınmıyor tekrarlıyorum) lolde full ayarlarda 70-75 fps veriyor ayarları biraz aşağı çekince 110-120fps civarı oynayabiliyorsunuz. klavyesi güzel ama sag taraftaki shift tusunun yerine alısmanız gerekiyor biraz ters bi yere koymuşlar. biraz ışık sızması var ama rahatsız etmiyor ekranı başarılı buldum çözünürlüğü ve görüntü kalitesi süper. ssd ile kullanmanızı tavsiye ederim. 2199 tl ye aldım bu fiyata alınacak en iyi notebook

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    F/P

    Ürünün tasarımı harika ürün elime 3 günde ulaştı.Bir bilgisayarcıda rahat bir şekilde windows 10 kurdurtup çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    Kaçırmayın

    Yüksek performansda battlefield 1i yüksek grafikte sorunsuz çalıştırıyor düşünmeden alın tek sıkıntısı freedos olması kurulum bilmeyenleri uğraştırır kod sistemini kullanmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2017
    Özenli Paket

    Bursadayım 24 saatte ulaştı laptop gayet hızlı bir ulaşım ve özenli bir paket olmuş teşekkürler. ürüne gelince ekran ips full hd işlemci modelini karşılıyor ama üst seviye değil kesinlikle grafik kartı da hakeza öyle. günlük kullanım ve düşük seviye olmak kaydıyla güncel oyunlar oynanabilir kaliteyi arttırdıkça bilgisayarı zorlamış olursunuz. teşekkürler Tekramarket??

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2017
    Harika

    Ürün elime bugün ulaştı.Freedos olması biraz uğraştırdı.Fakat bazı bilgisayarcılardan 20 TL gibi bi fiyata yükleyebilirsiniz.Klavye aydınlatmalı.İnce bit laptop.Harika fiyat.Herkese Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    F/P

    Gerçekten harika çok hızlı,çok ince,rengi çok güzel,tasarımı harika bu bilgisayar gibisini ömr-ü hayatınızda bulamazsınız.Işıklı kılavyesi ve numerik tuşları harika.Windows yok ama herhangi bir bilgisayarcıdan Windows 10 Pro/64 bit 20 Tl ye yükleyebilirsiniz.Eğer alırsanız pişman olmazsınız.Yaşasın Tony Stark,Yaşasın Bruce Wayne

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Keyboard Backlit Mevcut !

    Ürün elime yeni ulaştı. Öncelikle hafif olduğunu söylemeliyim ve klavye arka aydınlatması mevcut! Windows USB bootdiski taktıktan sonra bilgisayarı Fn + F12 tuşları basılı iken açarsanız boot menüye ulaşabilirsiniz. Windows kurulumu sırasında Harddisk bölümleme ekranında FreeDOS a ait bölümü silip tekrar yeni bölüm oluşturun ve sistemi kurun. Şu anda kurulum gerçekleştirdiği için performans hakkında bişi diyemeyeceğim. Oyun oynamıyorum fakat medya oynatma , temel grafik ve 3D çizim ve ofis işlemleri için ideal olduğunu düşünüyorum. Hızlı gönderi için Hepsiburada'ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    fiyat performans

    csgo da 170fps h1z1 de 50fps ets2 de 60fps rocket league de 100fps verıyor gayet ıyı ısınma sorunu yok sarjı 4-5 saat gıdıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    mukemmelin bi tik alti

    urun izmir e 16 saat icinde teslim oldu freedos olmasi biraz urastirdi bilindik bir siteden oem anahtari alarak usb yardimi ile kurulum yapilabiliyor ekran kalitesi oldukca iyi performans yeterli klavyesi isikli alabilirisniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2017
    Beş Yıldız

    uzun araştırmalarım sonunca aldığım bu makine bu bütçeyle gerçekten çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar

    ses kalitesi ve ekran çözünürlüğü mukemmel. oyun performansı orta derece düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Dört Yıldız

    Fiyat/Performans ürünü olarak aldık. Ekran kartı yeni oyunlar için orta düşük ayarlarda oyun oynamak için gayet yeterli daha eski oyunlarda yüksek kalitede akıcı bir deneyim sağlıyor. Tek eksiği SSD olmaması ancak oda fiyatı düşünülünce kabul edilebiliyor. Ürün Ankara ya 20 saatte ulaştı. Hızlı kargo için teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    fiyatına göre en iyisi diyebilirim

    malzeme kalitesi oldukça iyi tek eksiği ekstra SSD slotu.Ürün 4gb entegre 4gb harici ram ile geliyor ayrıca 2. bir ram slotu yok 1tb hibrid HDD var üzerinde.Performansi soğutması gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2017
    Fiyat/Performans + Tasarım

    Ürün Adana'ya tam 24 saatte ulaştı! Sonsuz teşekkürler... Ürün hakkında söyleyecek fazla bir şey yok. Fiyat/performans ürünü diyebiliriz. Tek eksiği SSD olmaması. O da sonradan sağlanabilir bir şey zaten. Tasarım beklediğimden de iyi. Lenovo bu işi çözmüş, sadelik, incelik, hafiflik on numara. Klavye aydınlatmasını dilerseniz açıp kapatabiliyorsunuz. Tuşları kullanmak keyif veriyor. Müzik dinlemek, film izlemek böylesine keyifli olmamıştı. IPS ekran kalitesi muazzam. Ekrana bakmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Ürün beklentimin çok üstünde geldi tasarım olarak. Performans olarak da kişisel kullanıma bağlı. Ben fotoğrafçı olduğum için photoshop vs. programlar kullanacağım ve dolayısıyla SSD taktırıp kullandığımda işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. GTA V, Battflefield gibi oyunları da takılmadan kullanabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 510 80SV00F4TX Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 510 80SV00F4TX Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat