Lenovo IdeaPad 510 80SV00F9TX Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 510 80SV00F9TX Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    TAM BİR F/P ÜRÜNÜ !!

    Ürün mükemmel fiyatına göre sunduğu özellikler bakımından çok iyi tasarımı,ekran kalitesi çok iyi ses kalitesi yeterli seviyede ki zaten olmaması saçma olurdu harman kardon hoparlör mevcut ısınma konusunda sadece uzun süre oyun oynadığınızda w-a-s-d tuşlarının olduğu kısımda biraz ısınma oluyor rahatsız edici değil pil performansı beklediğimden başarılı bilgisayarı çok kullanmama rağmen tek şarjda 5 saate yakın götürüyor firmadaki arkadaşlara da teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı ürünü şüphe etmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2017
    Sağlam makine

    Ürün dün elime geçti, freedos olması sizi hiç korkutmasın Windows kurmak artık çok basit. Hiç anlamam diyosanız bir bilgisayarcı hemen halleder. Windows update güncellemelerini yaptım, Lenovonun kendi sitesinden driverlerı kurdum,sonuç mükemmel. Oyun için 4 GB gt940mx ekran kartı, iş için i5 7200U. Pili gayet yeterli, klavye Led ışıklı stabil. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    Beş Yıldız

    çok gösterişli.fiyatına görede süper.Tek sorun windows 10 dan aşağısını kurmayın donanımlar görmüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 510 80SV00F9TX Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 510 80SV00F9TX Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat