HP 15-AY111NT Y7Y88EA Laptop - Notebook Yorumları

HP 15-AY111NT Y7Y88EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Mükemmel

    Tam performans alıyorum çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Genel olarak iyi.

    Laptopu yeni aldım. Alırken biraz çekingendim, sonuçta pahalı bir laptop ama özellikleri tam istediğim gibi değil, ancak genel olarak memnun kaldım. Artıları belli, 7 nci jenerasyon i7 işlemci bence en önemlisi diğerlerini tek tek saymaya gerek yok. Eksileri.... Herşeyden önce kullanılan malzeme biraz düşük kaliteli gibi plastiği çok güven vermedi bana, hoparlerlör altta olduğundan ses konusunda beklentiniz yüksek olmasın dts falan hikaye, ekran full hd olsa daha iyi olabilirdi, ama genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Gönlümden geçen laptop bu değildi ama gönlümdekini almaya kalksam bunun en az bir yarısı kadar daha para vermem gerekirdi. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Günlük kullanım için ideal bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Soğutma

    bilgisayarın sol tarafında ince bir hava çıkışı var ekran kartı oyunlarda hep 80 90 larda geziyor masaüstü olmadığı için oyun performansı 0 pil ömrü de düşük

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 15-AY111NT Y7Y88EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 15-AY111NT Y7Y88EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat