AOC AG241QX Monitör Yorumları

AOC AG241QX Monitör yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Rakibi Yok

    Uzun uzun açıklamaya gerek yok bu segmentte alabileceğiniz en iyi monitördür. Oyunlarda 2K çözünürlük desteklediği gibi 144 HZ gibi muhteşem bir akışkanlığa sahip başka bir monitör bulmak bu fiyata imkansızdır. Hem oyun hem film vs. geriye kalan herşey için bu cihazı tek geçerim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Renkler çok iyi. Görüntüye zaten bişey demiyorum. FPS oyuncuları için en iyi monitörlerden biri hem 24 inç hemde 2K olması oyunlarda görüntüleri çok iyi, çok keskin yaptı. 1080p monitörden geçince gözleriniz bayram ediyor. Alırken FPS in az olduğu oyunlarda çözünürlüğü düşürürsek bulanıklık olur mu endişesi vardı o da yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 26.09.2020

    Gaming gecesinde indirimli aldım. Çok güzel ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2019
    Beş Yıldız

    Kusursuz. Hızlı parlaklık değiştirme tuşu mükemmel. Zayıf noktası hoparlörü. Onu da APO ekolayzır yazılımını kurup seçeneklerden Classic'i seçerek düzeltiyorsunuz (Peace arayüz programı ile çalışır). Baslar güçleniyor; müzik ve genel ses zevki %100 artıyor. Harici hoparlör almaktan vazgeçirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2019
    Tn panel pişmanlıktır

    Ürün ergonomi açısından gayet hoş ama renkler biraz zayıf kalıyor tn panelden ötürü ölü piksel veya başka bi sıkıntı yaşamadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.06.2019
    Kaliteli Monitör

    1440p ve 144hz de sorunsuz çalışıyor. Ölü pixel testi yaptığımda hiç bir sorun görmedim. Freesync monitör olmasına rağmen Nvidia'nın sitesinde monitör "g sync compatible" olarak görünüyordu, güncel driverler ile nvidia kontrol paneli gerçekten de hiç bir şey yapmadan "g sync compatible" olarak monitörü tanıdı. G sync i sorunsuz açtım. Çerçeve kalınlıkları sıfır çerçeve olanlara göre biraz daha kalın olmakla birlikte yine de kaba durmuyor. Tek eksiği olarak IPS panellere göre renklerin biraz daha soluk olduğunu söyleyebilirim ama renkler yine de tatminkar.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2019
    Çok kullanışlı olması

    Monitör gerçeği söylemek gerekirse TN Panel olması dışında harika beklentimi karşıladı fakat diğer TN monitörlere göre daha kaliteli. Çok kullanışlı alacak arkadaşlara tavsiye ederim 1 ms 144 hz 2k g sync yi de aktif edebiliyorsunuz ben memnunum şahsen

  • Amazzon aracılığıyla, 16.02.2019
    Fiyat performans

    Tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilirim. Bu fiyata bulabileceğiniz en uygun 2k monitör. Özellikleri de oldukça tatmin edici. Birçok test yaptım, şansıma ölü piksel çıkmadı. 144hz olması da ayrıca bir artı sağlıyor tabiiki. Güvenilir alışveriş ve zamanında kargo için teşekkürler amazzon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2019
    Pişman Olmazsınız

    Bundan önce 3 yıldır ips panel kullanan birisi olarak söylüyorum muazzam ötesi. TN panel almadan önce renk konusunda çok tedirgindim ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bir de mönitörün 24 inç olması 2k çözünürlük olduğu için görüntü kalitesini daha bir keskin yapmış. Masanız büyük değilse ve monitöre uzaktan bakmıyorsanız kesinlikle 24 inç alın. Bundan önce AOC'un AGON AG322QCX 31.5'' modelini aldım masama çok büyük geldi ve renkleri ips panel olmasına rağmen gözüme çok solgun gözüktü aynı gün iade ettim. O yüzden 2k ve 144 Hz monitör alacaklara kesinlikle bunu tavsiye edebilirim. Saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2019
    Teşekkürler

    Ürün elime sadece 2 günde ulaştı teşekkür ederim. Ürüne gelecek olursak çok iyi bir monitör herkese tavsiye ederim. Ancak paketleme daha iyi olabilirdi, ürün kutusu nasılsa aynı o şekilde geldi, yani demek istediğim kutunun üstü kapatılmalıydı, paket olarak beklerdim ben. çünkü ürün rahatlıkla açılabilecek biçimdeydi, kim bilir belki de açıldı bilemiyorum. Bu konu da Hepsiburada olarak önlem alacağını umuyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2018
    Gayet Güzel

    Ürün gayet güzel merak edenler için ölü pixel var deniliyor ama gözle görmeniz imkansız ben daha görmedim zaten görmenizde çok zor defalarca büyütmeniz lazım görüntüyü. 2k 144hz ve 1 ms ve uygun fiyata almayı düşünüyorsanız düşünmeyin alın derim. mağaza ilgili ve sorulara hemen cevap veriyor bu arada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    Beş Yıldız

    Monitör her yönüyle kusursuz. 144fps oyunlar için çok iyi. masaüstünde bile fare imlecinin hareketiyle farkı anlıyorsunu. 2K ise yine oyunda kaplamaların çok iyi görünmesini sağlıyor. ayrıca iş için de daha fazla çalışma alanı sunuyor. Renk ve parlaklık tarafında TN olmasının verdiği dezavantajlar var. O da verilen kumandayla çözülmüş. Üç mod var. Bunları 1-2-3 tuşlarıyla değiştirebiliyorsunuz. Oyunlarda 100 parlak 50 kontrast gayet yeterli. Her şey çok canlı görünüyor. İnternette ise gece vakti özellikle bunları 50 parlaklık 50 kontrast gibi daha düşük yapmak isteyeceksiniz. Onu da kumanda dan tek hareketle değiştiriyorsunuz. Gamma 1-2-3'den 1 olan oyunlar için güzel. 3 olansa internet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Rakipsiz

    Bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi monitör. Oyun performansı mükemmel. Tn panele göre renk aralığı ve malzeme kalitesi de alternatiflerine göre çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Beş Yıldız

    Çok memnun kaldım.2k olması çok güzel. 144HZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2018
    Beş Yıldız

    Kontrastı 40 parlaklığı 50 yapınca güzel bir internet deneyimi oluyor. Oyunlar için ikisini de 100 yapın zaten monitörün her şeyi bu amaçla ayarlanmış. Renkler de gayet doğru. Yalnızca oyun için düşünüyorsanız çok memnun eder. Diğer şeyler için hafif ayarlar yapar onu da kumandasındaki 1-2-3 tuşlarına atarsınız.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.01.2018

    Piyasaya göre fiyatı çok uygun gayet kaliteli ve güzel.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.01.2018
    Ekran kalitesi

    Beyaz ayarını yaptıktan sonra görüntü ve renk kalitesi çok güzel, mat ekran kaplaması var ve giriş olarak seçenekleri fazla tutmuşlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Orta QHD

    Sınıfına göre pahalı bir monitör neyseki indirimdeyken aldım ayakların aluminyum olmasını beklerdim bu fiyata sadece öyle gözükmesini değil, diğer monitörlere kıyasla renkler tam olarak doğru değil ve hafif farklı açıdan baktığınızda tint oluşuyor eğer daha doğruya yakın renk istiyorsanız beyaz ayarını kendiniz yapmak zorundasınız kendi seçenekleri çok kısıtlı ayrıca kumandasını kablosuz yapabilirlerdi oyun performansını test etmedim heralde iyidir sonuçta oyun için üretilmiş bir monitör amd kartım için aldım zaten artılarıysa tabiki mat ekran kaplaması ve popüler portların neredeyse tümüne sahip olması diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    2k 144 hz

    Çok kaliteli bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2017
    Bu fiyata en iyi ikili

    Ust seviye oyun pc si toplamayi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim. Fiyati ile bu ikili oldukca avantajli. Aoc Agon oyun monitoru ve İn-Win kasa hem tasarimsal uyumu hemde donanimsal ozellikleriyle tum ihtiyaclarimi karsiladi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC AG241QX Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC AG241QX Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat