Logitech H600 981-000342 Kablosuz Kulaklık Yorumları

Logitech H600 981-000342 Kablosuz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Resimlerde görüldüğünden biraz daha basit duruyor. Fakat bilgisayarda görüşme yapmak için çok başarılı. Fiyat performans oranı çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kulaklık iyi ama 1 sene geçmeden arıza vermeye başladı.

  • Teknosa aracılığıyla, 13.09.2021
    Telekonferans için çok Uygun ve Sorunsuz Ürün

    Fiyat performans açısından PC için alınabilecek en iyi kulaklık/mic. En iyi fiyat da burada, anında kargo/teslim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün görüntü kalitesi iyi ambalaj iyi ses kötü

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Toplantilar icin aldim gayet yeterli bir ürün,hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli, güzel. Şarjı uzun gidiyor, Şarjda iken de kullanım yapabiliyorsunuz. Tek kötü tarafı kapsama alanı dar. Yani oda içinde iyi ama odadan çıkınca kopuyor. Yani kapı çalıd bakayım derseniz kopuyor ama geri gelince hızlı bağlanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    HAFİF BAŞ AĞRITMIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Zoom toplantılarına Macbook bilgisayarımdan kablosuz bağlanmak için bu ürünü aldım. Çok aramama rağmen ne yazık ki 500TL altında başka bir alternatif bulamadım. Öncesinde aldığım bluetooth kulaklıklar bilgisayara bağlansa bile zoom optimizasyonları olmadığı için, zoom'da çalışmadı. 2 farklı kulaklığı deneyip olmayınca geri iade etmek zorunda kaldım. Bu ürüne dair görüşlerim şöyle: - Öncelikle Macbook bilgisayar ile Zoom'da sorunsuz çalışıyor. - Kulaklık kafaya oturuyor. Başınızı aşağıya indirdiğinizde düşmüyor. - Kulaklığın malzeme kalitesini beğenmedim. Aynı fiyat aralığında aldığım ancak zoom'da çalışmadığı için iade ettiğim diğer headsetle kıyas bile edilemez. Plastik malzemesi bana çok ince geldi. Ayrıca ürünün iç kenarları yuvarlatılmamış, bu da plastik işçiliğini daha da düşük kalite göstermiş. - Kulaklık kısmında sıradan bir sünger var. Bu fiyat aralığındaki muadill ürünler deri ya da memory foam gibi çok daha nitelikli malzemeler kullanıyorlar. - Kulaklığın tam şarj süresi 3 saat ve 6 saat kullanım süresi var. Yine muadilleri 1.5-2 saat tam şarj ve 30-60 saat arası kullanım süresi sunuyorlar. - Kulaklığın herhangi bir telefon uygulaması yok. O yüzden şarj durumunu sadece 30 dk'nin altına düştüğünde yanan kırmızı uyarı ışığı ile anlıyorsunuz. Logitech teknik destek ile konuştuğumda, bağlandığı bilgisayarda şarj yüzdesinin yazdığını söylediler. Belki Windows bilgisayarlarda yazıyordur. Ama Macbook bilgisayarda böyle bir bilgi görünmüyor. - Kulaklığın şarj kablosu çok kısa. Yani toplantı esnasında kulaklığın şarjı bitse, başınızı bilgisayara eğip yaklaştırarak şarj edebilirsiniz. Kabloyu makul bir uzunlukta yapmamış olmaları çok hayal kırıklığı. - Kulaklığın bir taşıma çantası vs. yok. Kullanmadığınız zamanlarda, kutusundaki plastik kalıba içine yerleştirmeden koyabilirsiniz. Çünkü oradaki yuvalar o kadar sıkı ki, kutuyu ilk açtığımda o yuvalardan kulaklığı zor çıkardım. Kulaklığın malzemesi ince mika gibi olduğundan kırılacak diye çok endişe ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iyi, hafif cızırtı var ama internet bağlantısından dolayı. kapsama alanı biraz düşük ama fena değil. Yani odadan çıkınca bağlanamayabilir. Pili iyi gidiyor ve kolay mikro USB ile şarj oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Pandemi yüzünden online toplantı sürelerim on katına çıkınca, ben de bu işe doğru dürüst bir yatırım yapma kararı aldım ve bu ürünü seçtim. Bluetooth benim bilgisayarda hep sorunlu olduğu için wireless seçeneği üzerinde durdum. Ürün gerçekten çok iyi. Hemen bağlantı kuruyor, ses kalitesi mükemmel. Pil süresi gayet iyi. Konuştuğum herkes, benim sesimi çok iyi aldıklarını söyledi. Bir iki konu var alırken değerlendirmeniz gereken. Birincisi, USB alıcısı, hub üzerine takıldığında bende sorun çıkarttı, doğrudan makineye taktım. Kullanım kılavuzunda da bu durum belirtiliyor. Bir de, birkaç metre uzağa gittiğinizde ses bozulmaya başlıyor. Makine başından çok ayrılmamanız gerekir. Bunlar benim için pek önemli olmadığı için tam puan veriyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.01.2021

    10 numara kablosuz kulaklık. hızlı gönderi için ayrıca teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hafif ve kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2020
    Süper

    Tesekkürler.cok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Kulaklıklar sessiz, iş için, müzik için değil. mikrofon çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2020
    süper hizmet

    fatura almayı unutmuşum, hemen cevap verdiler ve yardımcı oldular, başka firmalar satana kadar destek, ama bu firma sonuna kadar destek

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2020
    10 Numara

    Evet ve herzaman birdaha sipariş veririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Açma tuşu sert. Kafa bandı biraz rahatsız ediyor. Hafif olması avantaj. Sesi net veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2020
    Süper

    Ürün Süper çıktı. Her şey istediğim gibi. Ürün ve Satıcı tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.01.2018
    İyi bir kulaklık

    Ürünü beğendim kulaklık iyi ses veriyor kulaklarımı da rahatsız etmiyor taktığım zaman genel olarak memnunum tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech H600 981-000342 Kablosuz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech H600 981-000342 Kablosuz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat