Quadro STT03TR- 60410 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Quadro STT03TR- 60410 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    hadi tatile gencler :)

    tek bişe diyorum 2 kişilik sınırsız cay ve kahve icin 1000 lira koymak isteyen varsa koyabilir. zira işlemci mobil işlemci işlemcilerin en alt seviyeleri. Harici ekran kartı yok anakartın modeli belli bile degil tatilsiz almaya kalksan 800 liralık bi pc. daha düzgün bişe bakın

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Bir Yıldız

    Bu bilgisayarı almıştım daha sonra yorumlarını araştırdım ve bu markanın bilgisayarlarında şikayetler yazdığını gördüğümden dolayı hiç riske girmeden siparişimi iptal ettirdim.Siz siz olun yorumlardan faydalanarak araştırarak tecrübe edip ona göre ürün alın.Herkes birbirini uyarırsa daha kaliteli alışverişler olur ve firmalarda daha az hata ile güzel kaliteli ürünler satmaya başlarlar.Herkesin işini daha iyi yapması dileklerimle hayırlı günler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Quadro STT03TR- 60410 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Quadro STT03TR- 60410 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat