SONY MDRXB450APL-CE7 Mavi Kafabantlı Kulaklık Yorumları

SONY MDRXB450APL-CE7 Mavi Kafabantlı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 29.09.2017

    Aldığıma çok memnunum ses kalitesi mükemmel o yumuşak yastıkları kulak üzerinde çok güzel bir hissiyat veriyor.Bass kuvveti muazzam kulaklarımda sanki konser veriyorlar gibi.Almak isteyenler geri adım atmasınlar bu kalite kaçmaz :)

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2016
    ses iyi, basslar boğuk, malzeme kötü

    fiyatına göre iyi ancak bassları cok boguk veriyor. kafa bandı kafanızı acıtabilir. malzeme kalitesi kötü. uzun süre takılı kalınca acıtıyor. kulaklık süngerleri yumusak bir sorun yok. bu fiyata bu kadar olur zaten. aynı serinin 5-6 sene önceki versyonları daha iyi ses veriyor ve kalitesi daha iyiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2015

    hayir kesinlikle anlatıldığı gibi degil satici firmayla alakali bir durum degil ama sonyden bu kadar bogucu ses cikaran bir kulaklik beklimiyordum

  • Teknosa aracılığıyla, 18.11.2015

    Bass sesler çok güçlü. Ses kalitesi mükemmel. Kablosundaki kumanda sayesinde akıllı telefona kolay erişim sağlıyor. Yastıkları oldukça yumuşak ve ses yalıtımı mevcut. Kablosunda mikrofon var telefon görüşmesi açısından avantaj

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SONY MDRXB450APL-CE7 Mavi Kafabantlı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SONY MDRXB450APL-CE7 Mavi Kafabantlı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat