Next Newwave Uydu Alıcısı Yorumları

Next Newwave Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(116 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Görüntü kalitesi ve İnternet bağlantısı..

    Ürün başarılı kablosuz aparatı olmadığı için internete bağlanamıyorsunuz ama görüntü kalitesi gayet güzel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    3ay kullanmadan bozuldu

    Aldığıma pişman oldum zaten donup duruyordu şimdi serviste bakalım ne zaman yaparlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kusur bulamadım

    Daha önce farkli markalari kullandim inceledim. Bu en iyisi. aradim dikkatli baktim sorun göremedim. Teledunya aylik odemi platformla ayni görüntü netliği. Kanal geçişleri hizli kumanda çok iyi cekiyor. Goruntude donma kasma yok. Ve ısınma problemide yok..alici göz kapali iken kırmızı. Çalışınca yeşil yanıyor sonuçta tam puan...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kumanda sorunu,

    Ucuz olması kaynaklı kumandasi ciddi kalitesiz. Biraz sert basınca 2 kanal geçtiği oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    uygun fiyat, hızli teslimat tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullandığım 4. next marka

    hiç birisinden randıman alamadım. eski bir uydu kurulumcusuyum dolayısıyla uzman olmasam da bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim. nex marka mini cihazlarda genel bir sıkıntı var malesef. daha önce newwawe sd stbx, next combo, next punto plus kullandım. ne hikmettir hiç birinden randıman alamadım. kimisinin tuneri zayıf olduğundan bazı kanallar çıkmaz kiminin görüntüsü donar, kiminin görüntüsü berbat. En son next newwawe mini siparişi verdim hızlı ve sorunsuz elime ulaştı fakat görüntüsü 22 inch televizyonda bile farkedilecek derecede kötü. acaba televizyondan mı kaynaklanıyor diye oturma odasındaki 40 inch samsung televizyona bağladım görüntü bırakın FullHD'yi HD demeye bin şahit lazım. kanal logosunun kenarları bulanık ve titriyor. kontrast çok kötü. birde bir kaç kez kumanda tepki vermedi biraz bekleyince ardarda kanal değişti. kumandasını sevmedim. tek iyi tarafı menüsü güzel ve hızlı kanal geçişi var. bu arada içinden çıkan HDMI kablosunu kullanmayın benim televizyonun hdmi yuvasını bozdu eski cihazı takinca renklerde karıncalanma yaptı. Neyseki 3 adet daha yuva vardı diğerine takınca eski görüntümü aldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Garanti işlemi oldu, parça değişdi, şimdi çalışıyor, umarım uzun süre kullanırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) görüntü kaliteli

    Olumlu yönleri: çalışırken ses kesiliyor 10 15 dakika gelmiyor biraz sıkıntılı Olumsuz yönleri: ses kesiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün beklediğimden de iyi. tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü bir haftadır kullanıyorum. Çalışmasında bir sıkıntı yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat / Performans Ürünü

    Olumlu yönleri: Cihaz avuç içi kadar. Usb, HDMI ve IR çıkışları aynı yere baktığı için kablo karmaşası yok. Gayet kullanışlı, TKGS desteği mevcut. Kullanımı gayet basit.Kanal geçişleri iyi. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün mükemmel. herkese tavsiye ederim. Bilgisayar monitörümü tv ye çevirdim. harika bir görüntüsü var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Fiyat olarak takip etmeniz ve almanız gereken bir ürün diye düşünüyorum. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde kanal problemi yaşanıyorsa mutlaka kullanılması gerekiyor bence. Diğer uydu alıcılara göre kat kat daha iyi ve kaliteli bir ürün. Fiyat performans ürünü de denilebilir. Bazı modelleri çok fazla ısınsa da bu model hiç ısınmıyor ve herhangi bir problem de yaşamadım. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    sağlam ve şık, küçük olması kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Oldukça başarılı bir uydu alıcı. Çok fazla kanal çekiyor ve asla yağmurlu havalarda sıkıntı yaşamıyoruz. İstediğim her kanal mevcut ve fiyat konusunda da oldukça uygun fiyatlı bir ürün oldu benim için.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2020
    başarılı

    Olumlu yönleri: Televizyon aldık ama televizyonun kendi uydu alıcısı yoktu. Bazı televizyonlar kendiliğinden uydulu oluyor. Eski televizyonumuzda kullandığımız bu uydu alıcısını yeni televizyonumuza bağladık. Sorunsuz uyum sağladı. Yaklaşık bir senedir kullanıyoruz öncesinde de karda kışta hiç sorun çıkartmadı kanallar çekti. Görüntü kalitesi, kanal sayıları gayet iyi. Kanalları belli bir sıraya görede ayarlayabiliyorsunuz. Başarılı.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2020

    Fiyatı uygun .Güzel bir ürün. Görüntü süper oldu.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iyi beğendim. Ama hazırlanması ve kargoya verilmesi uzun sürdü. Ayrıca kargoda geçikdi. Böyle olacağını bilmiyordum. 8 gün TV izleyemedim. Satıcı ve kargo şirketi için 1 yıldız veriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    kötü

    Olumsuz yönleri: ben pek memnun kalmadım açıkcası bundan fiyatı nerdeyse aynı civarda uydu alıcıları bulunabilirdi zaten babamın alması sonucu kullanmaya başladık ama ben pek memnun kalmadım onların belli bir yaşı olduğu için televizyon bile çok aramıyorlar ama biz gençler için önemli ve daha iyi sonuç çıkartabilecek bir ürün yapabilirdiniz .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    ÇOK İYİ

    Olumlu yönleri: aarkadaşlara katılıyorum uydu alıcılarında yazılım yükseltme çok güzel bir özellik bu modeli de o yüzden beğendim açıkçası yazılım yükseltme özelliği var medya oynatıcı var ve 5 bin kanal kapasiteli. Bence yeterli özellikler benim için tercih edebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Next Newwave Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Next Newwave Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat