Mersat Best Uydu Alıcısı Yorumları

Mersat Best Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018
    daha ne olsun

    ürün botech cihazımda mükemmel çalışıyor bu fiyata daha ne olsun

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2018
    Mersat Best Wifi anten

    Ürün Gayet başarılı. Next 2000 dede çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2018
    hemen ulaştı

    ürün tam istediğim gibi

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    Teşekkürler

    Ürün beklediğim gibi

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    ürün güzel

    lg la 660s tv var dahili uydulu onda denedim kendi uydusundan çok çok iyi kanal geçişleri flan süper kumandası kullanışlı lg nin kumandası ve yazılmı gibi işkence aleti değil. tavsiye ederim. ben bu aleti hdmi vga dönüştürücü kablayla monitöre takıp mutfakta kullanıcam ama kabloda sorun çıktı bakalım düzelticez inşallah. hacıdede mağazasından yanıt bekliyoruz. mağazayada anlayışı için tşkkür ederim banka provizyonunda sıkıntı çıkmıştı iptal edip yeniden sipariş etmiştik.

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2017
    otomatik kapanma zaman ayarı yok

    ürün güzel, kanal geçişleri oldukça hızlı, ekran arayüzü, güzel, menüleri kullanışlı, çoklu kanal taşıma yapılabiliyor herşeyi güzel de otomatik kapanma zaman ayarı yok yada ben bulamadım ama kullanma talimatında da yok bu özellik, Gece tv karşısında uyuyanlar için sıkıntı, tv yi kapanmaya zamanlasanız bile bu uydu alıcı sabaha kadar açık kalıyor kumanda dan kapatmazsanız, otomatik kapanma zaman ayarı nasıl olmaz anlamadım.

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2017
    faturalı tak çalıştır...

    harici hardiskler kadar boyutta. tv arkasına yerleştirdim. Göz(alıcı) bir yere yapıştırın. Kumandanın çekim gücü iyi. Tv programları güncel tak çalıştır. Hdmi çıkış var. görüntü iyi. Kanal sıralaması yapabiliyorsunuz. İki usb çıkışı var film müzik için(denemedim). Benim işimi görecek bir makine. Kanal geçişleri iyi...

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    Kaliteli ve Uygun fiyatlı bir cihaz

    Ürün anlatıldığı gibi. Kanal geçişleri gayet iyi, sorunsuz olarak teslim aldım. Kanallar yüklü olarak geldi zaten. Herhangi bir kurulum yapmama gerek kalmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Beş para etmez bir görüntü kalitesi.

    Uydu alıcının renk ayarı yok. Aynı markanın vip modelinde renk kontras ayarı vardı. Görüntüyü başka bir uydu ile kıyaslayınca oldukça mat ve keskin değil. Ben tavsiye etmem. Trt hd kanalları göstermiyor. Hd olmayanları izliyorum çaresiz. Başka bir ürün tercih edin.

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2016

    Wifi alıcı takıyorum tanımıyor! sadece next ürünleri ile mi kullanılıyor wifi? Milleti kandırmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2016
    KALİTE

    DAHA ÖNCE MARKA OLMUŞ UYDULAR KULLANDIM YA ISINDIKLARI ZAMAN DONMA YAPTILAR YA DA KUMANDALARI ÇOK KALİTESİZDİ. BEKLEMEDİĞİM KADAR KALİTELİ ÇIKTI. KUMANDASI SAĞLAM VE KULLANIŞLI, ISINMA YAPSADA DONMA OLMUYOR, GÖRÜNTÜ GÜZEL, KANAL GEÇİŞLERİ HIZLI DAHA NE DİYEYİM. GÖNÜL RAHATLIĞI İÇERİSİNDE ALABİLİRSİNİZ.

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2016
    Fiyasko

    Bir çok kanalda ya takılıyor yada sinyal yok diyerek hiç açmıyor. Satıcı sorun LNBnizde dedi. LNBye baktırdım sorun yok. Güncelleme yapın dedi yaptım yine düzelmedi. Aynı yere başka uydu alıcı taktım tüm kanallar gayet net gösteriyor. Kısacası MERSAT PİŞMANLIKTIR...

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2016
    memnunum

    kaliteli bir ürün,görüntü kanal ve geçişleri hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.08.2016
    güzel ve kaliteli

    Cihaz çok kaliteli ve güzel ilk etapta biraz yanılma vardı TKGS ile ilgili (cihazda TKGS amblem yok tu?) ama cihazı kurduktan sonra yazılımında olduğunu fark edince rahatladım şuanda kullanıyorum ve memnunum yetkililere çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    Gerçekten Mükemmel

    Ürün çok kısa sürede elime geçti. şimdi kurulumunu yaptım. HD kalitesi, kanallar arası hız çok iyi. malzeme kalitesi ve kutu içeriği de tam.hdmi kablosu bile var.birde wifi adaptor hediyeli geldi. şimdi 2 adet daha sipariş verceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2016
    Oldukça iyi

    HD alıcıların genellikle kanal geçişleri yavaş olur. Fakat bu cihaz gerçekten hızlı. Üstelik TKGS özelliği var, biss key girilebiliyor. Bu fiyata da ne olsun...

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2016

    Ürün arızalı çıktı. Kanalları hızlı değiştirdiğimde cihaz önce donuyor, 1-2 dakika sonra kapanıyor, yaklaşık 1 dakika sonra kendiliğinden tekrar açılyor.

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2016
    ürün

    ürün gayet güzel ihtiyacı olan hiç düşünmeden alabilir ürün iyi kanal geçişleri hızlı kumandası iyi firmaya teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2016
    Uydu alıcı

    Ürünü taktım direk çalıştı, kurulum vs gerektirmedi. Kanal geçişleri hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2016
    جهاز دش

    كتيررررررر حلووووووو

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mersat Best Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mersat Best Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat