Arnica Pika ET14410 750 W A Sınıfı Hepa Mor Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica Pika ET14410 750 W A Sınıfı Hepa Mor Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1843 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    fiyatına göre gayet iyi bir ürün.hizli satıcı söyledikleri günden bir gün önce ürün elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arnica Pika ET14410 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    Mükemmel bir makina, çekişi çok güzel, fiyatı da çok uygun kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Fiyata Ideal

    Kargo Cok Hizli Geldi.Supurge Fiyatinaa Gore Ideal Tesekkurler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre gayet iyi alınabilir

    Fiyatına göre gayet iyi bir performansı var sessiz ve pratik dandik değil kullanışlı eşim de memnun kaldı gönderimi de gayet hızlı oldu teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ürün

    2 günde geldi.memnun kaldık. kaliteli bir Süpürge. iyiki almışım. Teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün gayet güzel

    Süpürgenin çekiş gücü çok fazla halıları dahi kaldırıyor bence tek sıkıntısı ayarlanabilir güc dügmesinin olmayısı onun harıcinde 10 numara alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata bu performans iyidir iyi...

    fena bir ürün değil özellikle kargo gayet hızlı ve ilgili..ürünü bu fiyat aralığındaki ürünler arasında en iyi ürün diyebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesinlikle tavsiye ederim, emiş gücü güzel toz haznesi geniş, sessiz ve diğer aparatlarıda kullanışlı. Kaçırmamalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün

    Bir süpürgeye 1000Tl gibi rakamlar veremeyecekseniz, bütçenizi zorlamadan sizi memnun edecek bir ürün. Annem ses düzeyini beğendi rahatsız etmiyor bi oda yapılırken diğerine sesi gitmiyor. Çok ağır bir ürün değil ve tekerlekleri gayet iyi sürüklenmeden her zeminde ilerliyor. Çekiş gücü oldukça başarılı. Bazıları plastik kısımlarının kırılacak gibi olduğunu yazmış ama katılmıyorum, neticede kimse süpürgeyle güç denemesi yapmıyor. Borusu sağlam yırtılacak gibi durmuyor. Uc kısmı ise metal. Başlık ağzı oldukça geniş hızlı temizliyor. Memnun kaldık. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Süper bi makina değil tabii ama idare ederden iyi.. sert zeminde çekişi güzel sesi de az ama halıda beklediğim Çook iyi çekiş gücü yok normal iyi.. bi süpürgeden ne beklediğinize bağlı ihtiyaç karşılıyor okadar. başlığının kaba olması da eksisi koltuk altlarına girmiyor mesela.. ama fiyatına göre güzel alınabilir bi ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla

    Olumlu yönleri: sessiz urun, fiyat perfomans super

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tesekkurler hepsi burada

    Ürün çok güzel sesi az emiş gücü yüksek kargo hızlı gerçekten ikinci makinayida aldım çok güZel teşekkür ler hepsi burada

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "muhteşem"

    Olumlu yönleri: Hiç düşünmeden alın derim biz önceki süpürgeler ile mikrop içinde yaşıyormuşuz yeminle

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun

    Ürün anlatıldığı gibi fena degil güzel ve güvenilir bisekilde elimize ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "Bu fiyat grubunun en iyisi"

    Olumlu yönleri: Hafif. Emiş gücü yüksek. Parçaları, malzemesi oldukça sağlam görünüyor. Temizlemesi kolay. Ana borusu metal, kırılma ihtimali yok. Banka kampanyasıyla birlikte 230 TL'ye geldi. Şubat 2018 itibariyle bu özellikleri taşıyıp, bu fiyatta olan başka süpürge yok. Tercih nedenim Arnica/Arzum grubunun üretimi olması ve fiyat avantajıdır. Olumsuz yönleri: Toz haznesinin kapağı takıp çıkarırken kırılabilir. Arka kısımda ki tırnak çok hassas. Dikkatli kullanmak gerek. Ürün tanıtım videosunda ürünün üst modeli tanıtılıyor ancak bu ürünün model numarası kullanılmış. İzlerken 2 süpürme ucu var izlenimi oluşuyor. Üründe 1 uç geliyor. Problem değil tabii ama 2 uç olsa çok daha iyi olurdu. Ayrıca satıldığından o şekilde temin edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel.

    ürün çok hızlı elime geçti. paket yapılmamış. mağazadan alır gibi kendi kutusunda geldi. ürün sessiz deniyor ama sessiz denilecek bir süpürge değil. çok şık ayrıca çok güzel çekiyor. ayrıca minik profilo süpürgeler gibi değil. gayet büyük. haznesi tek süpürgeyle olmaz. kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün elime kısa sürede ulaştı ben ürünü kullanmaya başlayalı 10 ay oldu .sert zeminde güzel çekiyor.yazlık halilardada güzel çekiyor..kışlık halida iyi cekmiyor.toz haznesi idare eder.. benim için sıkıntı oluşturan kapağı açtığım anda etrafa tozlar dağılıyor ..bu yüzden toz torbalı supurge almadığım için pişmanım..çekim gücünün iyi olmasını istiyorsanız..aparatlarini her temizlikten sonra sıcak suyla temizlemelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok güzel bir ürün gayet şık tasarım fiyatına göre çok çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    HEM DE YERLİ

    Ürün gayet güzel, bütün parçaları 3 yıl garantili, tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güçlü çekiş sessiz motor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Pika ET14410 750 W A Sınıfı Hepa Mor Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Pika ET14410 750 W A Sınıfı Hepa Mor Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat