Karcher VC 2 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Karcher VC 2 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(96 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    elektrikkablosu

    elektrik kablosu kisa

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Zamanında hızlı teslimat gerçekleşti. Ürünün emiş gücü çok iyi kullanışlı ve sessiz çalışan bir ürün.Taşıması kolay çok yer kaplamıyor.Rengide çok güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2023
    9 taksit yaptırdım ama tek çekim olarak cekilmis

    Karcher markasına soylenecek söz yok. Ama Paraf karta 9 taksit yaptırdım. tek çekim olarak ödeme yapılmış.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    Karcher tecrubesi ve kalitesi

    Yorum yazmak icin urunu 1 ay kullandim karcher in temizlik malzemeleri urettigini biliyordum ona guvenerek aldim. Süpurge oldukca sessiz en yuksek ayarda bile. En iyi ozelligi bu. Cekim gucu gercekten iyi kalin halilari bile kaldirabiliyor. Tabi cektigi havayi filtre edip disari vermesi onemli bunun icinde hepa 12 filtresi var arkasinda icinde ince bir motor filtresi var birde yün den yapilma toz tobasi var ucu birlesince yeterince filtreler diye dusunuyorum. 1 ayda cekim gucu dusmedi toz torbasi yariya kadar dolu oldugu halde. Supurge govdesi halida cok rahat hareket ediyor pesinizden geliyor. Dezavantajlari: Kablosu kisa 5 mt. Kucuk evler de sorun olmuyor her odada priz var. Ilk aldigimda yer basligi halida zor gidiyordu alisti zamanla. Torbalari pahali. Aldiktan iki gun sonra yaklasik 500 tl indirim yapildi ve uzun sure bu indirimli fiyattan satildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2022
    Yer tekerlekler hemen çıktı

    Süpürge gayet iyi fakat yerdeki aparatın tekerleri hemen çıktı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2022

    Karcher v2 uzun zamandır kullanıyorum. Plastik aksamı kötü. Makinedeki dik tutucu aparatı hemen kırıldı. 2 sene sonra da makineden kötü kokular gelmeye başladı. Yer başlığının tekerlekleri yerinden çıktı. Başlık değiştirdim. Servisten orjinal aldım. Çekiş gücü çok iyi ama halılarda başlığı kullanmakta zorlanıyorum. Temizlik yaparken git gel şekilde kullanamıyorum. Devamlı kaldırıp kendime doğru yönlendirdiğimde temizlik yapabiliyorum .kendimden ileriye yönlendirdiğimde ilerlemiyor. Tekrar kaldırıp ileri koyup kendime çekiyorum. Ve çok yoruluyorum. Başka süpürge araştırıyorum şimdilerde.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2022

    Karcher v2 uzun zamandır kullanıyorum. Plastik aksamı kötü. Makinedeki dik tutucu aparatı hemen kırıldı. 2 sene sonra da makineden kötü kokular gelmeye başladı. Yer başlığının tekerlekleri yerinden çıktı. Başlık değiştirdim. Servisten orjinal aldım. Çekiş gücü çok iyi ama halılarda başlığı kullanmakta zorlanıyorum. Temizlik yaparken git gel şekilde kullanamıyorum. Devamlı kaldırıp kendime doğru yönlendirdiğimde temizlik yapabiliyorum .kendimden ileriye yönlendirdiğimde ilerlemiyor. Tekrar kaldırıp ileri koyup kendime çekiyorum. Ve çok yoruluyorum. Başka süpürge araştırıyorum şimdilerde.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.03.2022
    Karcher vc2 süpürge

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı.sessiz çalışıyor.Emiş gücü çok iyi kullanımı kolay. Alacaklar için tavsiye ederim. Tam bir fiyat performans Ürünü.

  • Teknosa aracılığıyla, 06.12.2021
    Çekiş gücü çok iyi! (Ürünü satın aldı)

    Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine,10 gün önce aldım, çok memnun kaldım. Düşük devirde sessiz çalışıyor, devir yükseldikçe haliyle daha sesli çalışıyor. Çekiş gücü çok iyi. Ürünün teslimine kadar olan her aşamada bilgilendirdiler. Kargo da çok başarılı idi. Teşekkürler Kärcher.

  • Teknosa aracılığıyla, 10.11.2021
    Mükemmel ürün

    Ürün gerçekten çok kullanışlı. Töz torbası hemen solluyor, evi komple süpürebiliyorum. Evdeki hava akımı guzellesti. Dışarıya hiç toz vermiyor, ayrıca çok sessiz. Teşekkürler karcher

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Çekiş sesi geliyor sadece,çekiş iyi, malzeme kalitesi iyi. tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Hortumu daha sert be kaliteli olabilirdi.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.11.2021
    Her eve lazım.

    Ürünü yasli ananem icin aldim. Gayet kullanisli ve pratik. Urunu kullanirken tekerlek ozelligi yaslilar icin cok kullanisli, iyi dusunulmus. Kucuk durmasina ragmen, toz torbasi da hemen dolmuyor. Emis gucu de ananemi mutlu etti :)

  • Amazzon aracılığıyla, 17.09.2021
    GÖREV ADAMI SARI DEV

    HERTÜRLÜ TEMİZLİK İÇİN "Kärcher" GÖREV ADAMI .SADE VE İŞLEVSEL BİR ÜRÜN AYNI ZAMANDA İYİ BİR MARKA 1950 DERDEN BERİ AYNI TEK İŞ YAPAN KÖKLÜ FİRMA TAVSİYE EDERİM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2021
    Uygun fiyatlı fakat markaya göre çok kaliteli değil.

    Olumlu yönleri: Emiş gücü iyi. Fiyatı uygun . Olumsuz yönleri: Markaya göre çok kaliteli değil. Kablosu 1,5 metre . Yeterli uzunlukta değil.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Karcher vs 2 model elektrikli süpürgemi satın almamın üzerinden henüz 1 yıl bile geçmemiş olmasına rağmen şu ana kadar pek çok parçası kırıldı. Daha ürünü kullanmaya başladığım ilk günlerde halı başlığının dik durması için gövdeye geçen kısmı kırıldı. Daha sonra da kırılma gittikçe ilerledi. Şimdi de aynı başlığın tekerlekleri halı süpürürken kendiliğinden yerinden çıkıyor. Ayrıca süpürgenin torbasını zamanında değiştirmeme rağmen süpürge çalışırken havaya çok fazla toz kokusu veriyor

  • Teknosa aracılığıyla, 28.03.2021
    Mükemmel ötesi.

    Alalı 2 haftaya yakın oldu. Bu kadar sessiz ve düşük güç tüketip aynı zamanda bu kadar güçlü makina hayatımda görmedim. Verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    süperrrrrrrrrrrrrr

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021
    Oldukça sessiz ve başarılı

    Ürünü araştırırken Karcher T7/1 Profesyonel ile VC2 EU arasında kalmıştım. Ev için kullanacağımdan, kablo toplama özelliği, gücün ayarlanabilir olması ve görünümünden dolayı tercihim VC2 EU oldu. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum oldukça sessiz içinden yedek bir toz torbası daha gelmekte. Fotograflarda görüldüğü gibi aşırı sarı değil abs sarısı gibi mat sarı diyebilirim. oldukça şık. tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses ve çekim gücü bakımından gayet iyiydi fakat bize gelen süpürgede motorundan koku ve farklı bir ses geliyordu. Oyuncak gibi biraz

  • Teknosa aracılığıyla, 26.01.2021
    Urunun performansı cok ıyı (Ürünü satın aldı)

    Merhabalar, yaklasık olarak 2 hafta once urunu aldım. Urun calısırken cok sessız, emıs gucu cok ıyı. Hatta o kadar ıyı kı urunu tamkapasıtede calıstırdıgım zaman halılar emıs gcunden dolayı havaya kalkıyor bu yuzden urunu yarım kapasıtede calıstırıyorum :) ben cok memnun kaldım. Urun fıyatını coktan hakedıyor. Tesekkurler Karcher :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher VC 2 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher VC 2 700 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat