Black & Decker HVFE2150LR Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker HVFE2150LR Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanışlı ve kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pratik ve hafif!

    Şu ana kadar boş yere kablolu süpürgeyle cebelleştiğim günlere yazık.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.05.2018

    Ürün kaliteli malzemelerden yapılmış. Emiş gücü çok iyi..Turbo zemin başlığı döner fırçasıyla harika temizlik yapıyor. İster Kısa, isterseniz uzun olarak kullanabiliryorsunuz.. Üstünde şarj durumunu gösteren ışıklı sistem bence çok önemli.Ne kadar şarjı kaldığını görüyorsunuz. Yalnız ürünün içinden Türkçe Kullanma Kılavuzu çıkmıyor. Aksilik Black Decker in kendi internet sayfasında da Diğer diller varken, Türkçe kullanma Kılavuzu yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    10 numara

    Anneme hediye aldim.elektrikli superge kullanmaz hale geldi cok pratik ve cok iyi emiş gucu var şok olacaksiniz.fiyati arttik yoksa bir tane daha kendime alacaktim.indirim bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2018
    Hayatımızı kolaylaştırdı

    Bu ürünü aldıktan sonra şimdiye kadar bir şarjlı süpürge almadığım için gerçekten çok pişman oldum. Resmen hayatımızı kolaylaştırıyor. Ben black&decker in bu modeline karar verinceye kadar 2ay araştırma yaptım. Electrolüx, arçelik ve bu markanın benzer ürünlerini f/p açısından karşılaştırdım. Ben 20gün önce aldığımda 760liraydı ve f/p açısından hepsinden öndeydi. Siklonları sayesinde inanılmaz toz topluyor. Motorunun yukarıda oluşu biraz ağırlaştırsa da 10-15dklık süpürme için sorun değil. Şarj ünitesinin duvara monte edilmesi yerden tasarruf sağlıyor, bir kapı arkasına kolayca sığıyor. Tozların boşaltılması da oldukça kolay. Süpürgeden hoşlanmayan eşimin bile elinden düşmüyor, evimiz temiz kalıyor. Alacak olanlar özellikle indirim yakalarlarsa hiç kaçırmasınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    Süper

    Daha önce de şarjlı süpürge kullandım ama bu ürünü gerçekten çok beğendim. Biraz ağır, ama çekiş gücü yüksek ve şarjı azalsa da çekiş gücü azalmıyor. Ayrıca ucuna aparatını takıp dikey süpürge gibi kullanmak da artı avantaj. Ve bu fiyata almak da ayrıca hoşuma gitti, kaçırmadan aldım. Evinizde ufak evladınız varsa şarjlı süpürgeler aşırı pratik oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü 10 gündür kullanıyorum, zaman sıkıntısı olanlar için çok iyi bir pratik ve ekonomik bir temizlik yöntemi olduğunu düşünüyorum. Evin sürekli temiz kalmasını sağlıyor. Özellikle döner başlıklı fırçasıyla yerdeki tozu kiri tek seferde topluyor. Ürünün diğer bir artısı, Black&Decker firmasının Türkiye için açılmış web sitesinin ve teknik servis imkanlarının olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Pratik , hafif , kolay ve güçlü

    Bu ürünü almadan önce üç dört misli fiyatlar sahip ürünlere bakıyordum. Marka oldukları için onların daha iyi ürün olabileceği benim kullanımıma hitap edebileceklerini düşündüm. Sonra burdaki diğer yorumları okuyunca anladım ki fiyat endeksli bir ürün alacaksam bu ürün ta kendisi. Ürün iki gün içinde bana ulaştı ve hemen kullanmaya başladım. Şimdiye kadar elektrikle çalışan süpürgelerin yapmadığı kadar kir topladım desem yeridir. En başta ucundaki hareketli aparat zemindeki inatçı tozları aşındırarak makinenin çekmesini daha da kolaylaştırıyor. Eminim ki o aparat olmasa bu kadar performans vermezdi. Aklıma takılan sadece tek bir konu var o da yedek parça... umarım bir parça ihtiacım olmaz. Ürünü almak isteyenler için tek açıklamam düşünmeden alın. Paranızın hakkını almış olursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Dört Yıldız

    üretim kalitesi iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Sağlam ve kaliteli

    Çok fazla ürün yorumu yapmam ama gerçekten ürün çok güzel. Sap kısmı elektrikli normal süpürgelerden bile kaliteli. Çekişi çok kuvvetli. Çok para verdik diyordum ama hanım bile kullanınca parasını hak ettiğini söyledi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Cekim gücü süper

    Ürün çok kaliteli şarjlı olmasına rağmen normal süpürge kadar cekiyor hatta çoğundan iyi cekiyor tek eksisi biraz ağır ama zamanla alışılır insallah

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    çekim gücü ve malzemesi kalitesi güzel beklentilerinizi karşılıyor ayrıca fırçasının turbo başlık olması halılarda çok işe yarıyor fakat ambalaj noktasında hayal kırıklığına uğradım kutuyu olduğu gibi göndermişler hiçbir ambalajı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    super

    çok kaliteli, çekişi iyi bence parasını hakediyor kullandıkca anlıyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker HVFE2150LR Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker HVFE2150LR Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat