Beko BKK-1414 Dik Şarj Elektrikli Süpürge Yorumları

Beko BKK-1414 Dik Şarj Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: Ürün sipariş verdiğimin ertesi günü kargodaydı. Çok hızlı ve sorunsuz bir teslimat gerçekleşti. Paketleme de çok güzeldi. Üründe hiçbir hasar yoktu. Beko zaten her zaman severek kullandığım bir marka. Motor gücü çok iyi. Güçlü çekiyor. Kuru emiş türü ve diğer teknik özellikleri de gayet yeterli. Taksit imkanları da çok genişti. Ben çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü 5 yıl önce koçtaştan almıştım. Evimde golden cinsi köpeğim var. Çok fazla tüy döküyor. Günde 3 kez evi beko ile süpürüyorum. 5 senedir sorunsuz çalışıyor. Çok memnunum. Çok fazla süpürge denedim. Tüyle başa çıkabilen tek süpürge diyebilirim. Özellikle halı üzerinde harika.

  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2018
    Mng kargo sorunu.

    Mağaza son derece ilgili sorun yok. Ancan her defasında mng kargo ile sorun yaşanıyor. Iletişim kurulmuyor adrese teslimat yapmıyorlar. Böyle devam ettiği sürece sitenizden alışveriş kesinlikle yapmayacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2015
    harikaaa

    daha once farklı bır süpürge aldım ama hıc memnun kalmadım ucuza bır urun almaktansa bu urun ındırıme gırdıgınde almanızı tavsıye ederım tozu müthiş cekiyor tabanın düz olması bence daha kullanıslı olmasını saglıyor kıvrılabılıyor toz alan kısım mekanizmadan cıkarılabıldıgı ıcın koltukları vb rahatlıkla süpürebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK-1414 Dik Şarj Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK-1414 Dik Şarj Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat