Frisby FHP-100 Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-100 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.02.2016
    ihtiyacımı karşılıyor

    bir hafta oldu kullanmaya başlayalı ben memnun kaldım kulaklıktan. cızırtı sesinden eser yok. bas sesler özellikle beklentilerimi karşıladı benim. kablo bakımından da öyle kolay kolay zarar göreceğe benzemeyen bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    oldukça iyi

    fiyatına göre üstün performans gösteren bir ürün. mikrofon da sesi net iletiyor. tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kulaklık kapsülleri üzerinde yer alan metalik kısımlar Frisby FHP-100 mikrofonlu kulaklık setinin şıklığına şıklık katıyor. İmitasyon deri kaplı büyük kapsüllere sahip olması hem konfor hem de ses sızdırmazlık yönüyle ürüne katma değer sağlıyor. İnternet üzerindeki ses uygulamaları için çok uygun olan üründe multimedya dosyalarının da başarıyla seslendirildiğini gözlemledik.

    15 cm uzunluğundaki konumlandırılabilir mikrofon kolu ucuna sünger malzemeden bir rüzgar filtresi yerleştirilmiş. Bu mikrofonlu kulaklık seti için en yüksek güç girişi 50 mW olarak belirlenmiş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kulaklık kapsülleri üzerinde yer alan metalik kısımlar Frisby FHP-100 mikrofonlu kulaklık setinin şıklığına şıklık katıyor. İmitasyon deri kaplı büyük kapsüllere sahip olması hem konfor hem de ses sızdırmazlık yönüyle ürüne katma değer sağlıyor. İnternet üzerindeki ses uygulamaları için çok uygun olan üründe multimedya dosyalarının da başarıyla seslendirildiğini gözlemledik. 15 cm uzunluğundaki konumlandırılabilir mikrofon kolu ucuna sünger malzemeden bir rüzgar filtresi yerleştirilmiş. Bu mikrofonlu kulaklık seti için en yüksek güç girişi 50 mW olarak belirlenmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    Başarılı

    Ürün güzel ve fiyatına göre Oldukca kaliteli duruyor Mikrofon ve ses konusunda da oldukca başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2009
    memnunum

    ürünü bir haftadan daha uzun bir süredir kullanıyorum bas ı falan süper sesi gayet iyi cızırtı falan yok mikrofonu da güzel kablosu da dayanıklı gibi kolay kolay zarar görcek e benzemiyor ihtiyacı olanlara almalarını tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2009
    Ergonomik değil

    Ürün kısa sürede elime geçti, gelir gelmez taktım,ses olarak tatmin edici, işinizi görür, fakat 20-30 dakika sonra kulakta ağrı yapmaya başlıyor ve rahatsız ediyor. Bi önceki kulaklığım minton markaydı burada bulamadım bulsaydım zaten hiç şüphesiz onu sipariş ederdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2009
    Umduğumdan Kullanışlı Çıktı

    Kulaklık gerçekten güzel ve kullanışlı özellikle ses kaliteside ideal mikrofonuda sağlam diğer bazı ürünlerdeki gibi kopacak gibi durmuyor almak isteyenlere tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2009
    BU FİYATA MÜKEMMEL

    Açıkçası ilk aldığımda fiyatının bu kadar düşük olması nedeniyle fazla bi kalite beklemiyordum.Fakat ürün elime geçince hele bide msn de kullanınca gördümki ödediğim paradan daha fazlasını almışım.hem ucuz olsun hemde güzel olsun diyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2009
    Internet Kafeler için ideal

    Benim için sağlamlık önemli. Internet kafemdeki tüm kulaklıkları bu model ile değiştirdim. Beklediğimden de kaliteli çıktı doğrusu. Üstelik ses kalitesine özellikle de baslara tüm müşterilerim hayran oldu. Kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2008
    çok güzel

    bu kulaklığı bir internet cafede kullandım.Ses kalitesi mükemmeldi ve msn de görüntülü konuşma yaptım sesim karşıya çok net gidiyor.Çok ekonomik ve kaliteli.Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-100 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-100 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat