Arzum AR362 Kahve Makinesi Yorumları

Arzum AR362 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2012
    Süt ısıtmak İçin Uygun

    Sıcak süt hazırlamak, bebek için mama sütü açısından uygun. Alet göründüğünden büyük ve güzel bir teflon var yapışmıyor. Ancak ben köpürtme ve karıştırma konusunda çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Şirkete almıştım çocuğumda olduğu için evde kullanmanın daha rahat olduğunu düşünüp eve getirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2012
    beklentimin altında

    Ürünü hevesle aldım ama ilk kullanışta köpürme olmadı, içindeki köpürtücü aparatın iyi takılmış olması gerekiyor, aksi taktirde sadece sütü ısıtıyor :( ama yinede normal cezvede süt ısıtmaktan iyidir, çünkü yapışmıyor veya yanmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2012
    Her sütlü kahve sevene lazım

    Sıcak süt iş yerinde hep eksikti, benmari usulu ısıtıp kahveye katıyorduk ama yeterince ısınmıyordu ve uzun sürüyordu.Arzum latte bu eksikligi cok güzel giderdi, hepimiz çok memnunuz.Şiddetle tavsiye ederim hemde bu fiyata!

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2012
    kullanışlı

    ürün 2 kişilik bir aile için ideal. cappuchino gibi köpüklü sütlü içecekleri güzel yapıyor. misafirlere de yaparım diyorsanız ya daha büyüğünü alın ya da birkaç kez yapmanız gerekecek. ayrıca 2 dakkada hazırlıyor çok hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2012
    çok memnunum

    o kadar güzel bir makinaki anlatamam, hemde küçük hiç yer kaplamıyor, cezve kısmı tamamen suyun altında yıkanabiliyor, her misafirime latte yapıyorum şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2012
    çok kullanışlı

    Latte makinasını yaklaşık altı ay önce almıştım memnun kaldım. Bir arkadaşım hazırladığım latteye bayıldı ben de ikinci arzum latteyi ısmarladım kendisine hediye ettim. Annesi de bayılış makina sayesinde bol süt içiyorlarmış. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2012
    BOL KÖPÜK

    BOL KÖPÜKLÜ KAHVE İÇMEK İSTİYORSANIZ BU ÜRÜNÜ ALMALISINIZ. SICAKLIĞIDA GAYET İYİ. ARZUMUN KALİTESİ VE BU GÜZEL ÜRÜN BİR ARAYA GELDİĞİNDE DOYUMSUZ KAHVE ZEVKİ YAPMAK KALIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2011
    Gayet güzel

    Ürünü latte kahve için süt köpüğü yapmak için kullanılacaksa bence gayet uygun. Hiç uğraşmadan köpük yapabiliyorsunuz. Bence başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2011
    bol köpüklü kahveler

    ürün 3 gün içerisinde elime ulaştı.koyulan sütün miktarı kadar köpük oluyor,sıcaklık konusunda belirttiği sıcaklık değerinden 10 derece daha az bir sıcaklığı var,fakat o mükemmel köpüklü kahveler orataya çıkarması tek kelime ile harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2010
    tavsiye ederim

    Ürünü 20 gündür kullanıyorum.Benim gibi kahve seven biriyseniz kaçırmayın,salepte yapıyor.Yalnız hacmi biraz küçük...Birde ısısı az yani ben istediğim gibi bir kahve yapmak için iki defa çalıştırıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR362 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR362 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat