Braun KF 47 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Braun KF 47 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ucuz ve kaliteli. İhtiyacınızı görecektir.

    Ürün kaliteli , diğer mağazalara göre %20-%30 daha uygun fiyatlı. Sistemde çok basit kahveye damlatılan kaynar su sistemi ile çalışıyor. Eğer ekstra bir ihtiyacınız yoksa aroma v.s gibi sadece kahve amaçlı ihtiyacınızı karşılayacak bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kahve keyfi

    Olumlu yönleri: Merhabalar herkese Ben büyük bir kahve tutkunu olarak Günde en az 4 fincan kahve tüketiyorum Bu yüzden de hem bütün uygun hem de güvenerek hazırlayabileceğim bir ürün tercih etme aşamasına girmiş ve güvenilir alışveriş platformlarından bir tanesi olan GittiGidiyor'dan Bu ürünü temin etmiştim Açıkçası bu ürüne hem Brown markası olduğu için hem de hesaplı olduğu için güvenmiştim. güvenemedi asla boşa çıkarmadı şükür ki çok iyi performans sağlıyor Ben bayıldım dakikalar içerisinde köpüklü mis gibi kahveleriniz hazır.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2019

    Makina Harika fakat Cam demliği çok pahalı! Benzer ürünlerin demliklerinin 3-4 Katı! Makinaya puanım 5 yıldız. Ancak abartılı demlik fiyatına 1 yıldız!

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    Ürün Değerlendirmesi

    Öncelikle erken kargolanması memnun etti, teşekkür ederim. Ürünü de beğendim. Hepsiburada.com sitesine teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Aldık kullanıyoruz

    Güzel aldık kullanıyoruz, kahveyi sıcak tutma özelliği güzel.. 1x4 filtre kağıdı kullanmak gerek. Parçaların sökülüp makinede yıkanabilir olmasıda iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    çok başarılı bir ürün

    Sorunsuz sipariş ve özelliklerini yansıtan bir ürün. Sanırım bu fiyata alınabilecek en iyi filtre kahve makinesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    Fiyatı uygun kaliteli bir makina

    klasik bir model olduğu için kullanımı çok kolay, işyeri için çok uygun, kahveyi bir önceki makinadan daha sıcak tutması da ++. Kağıt filtre kullanılması gerekli!

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    Uygun fiyat

    Güzel bir ürün makinemiz bozulmuştu fiyat ve kalite açısından oldukça memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2016
    Gayet guzel

    Standart bir kahve makinasi, kullanisli ve kahveyi sicak tutuyor. Tereddut etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    Optimum fiyat kalite

    İşyeri için aldık, kağıt filtreli pratik ve şık oldukça kullanışlı tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    fiyatına göre mükemmel denecek kadar kaliteli bir ürün

    hızlı kargo ve umduğumdan da kaliteli bir ürün kahve makinası almak isteyenlere tavsiye ederim. fiyatı çok uygun. güvenilir alışveriş sitesi. hepsiburda.com. sitesi güvenilir ve kaliteli ürün pazarlayan site teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Mükemmel fiyat & üstün kalite

    Öncelikle bizi en çok etkileyen fiyat oldu aynı zamandada kaygılandırdı kalite kötü olursa diye !! Markanın iyi olmasından dolayı tercih ettik ama inanın pişman olmadık ?? Filtre kahve severseniz şayet kesinlikle memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Fazla hızlı sanki

    Suyu kahvenin üzerinden sanki biraz hızlı geçiriyor gibi. Neredeyse bir iki dakikada maksimum kapasitesi olan 10 fincanlık kahveyi tamamlıyor. İşyerinde kullandığımız için hızlı yapmasının avantajı oluyor ama kahvenin aromasını yeterince fincanımıza aktarabiliyor muyuz, orası biraz soru işareti. Suyla kahve biraz daha haşır neşir olabilsin diye çift filtre kağıdı kullanıyoruz. Sonuç olarak kötü diyemem. Tek filtre kağıdı ile yaptığımız kahveler de oldukça içilebilir düzeyde. Sadece biraz daha yoğun aroma verecek şekilde bir su akışı olabilir miydi acaba diye düşünüyorum. Genel olarak filtre kahve içmemizi sağlayan hızlı ve pratik bir sistem olarak değerlendiriyoruz bu cihazı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    Gayet başarılı

    Ürün 2 günde elime ulaştı. Sıcak bir kahve içmek istiyorsanız çok iyi. Kaliteli malzemelik. Yalnız alırken yanında 4 numara boyutlu kağıt filtre alın. İçinden kendi filtre kabı çıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Harika

    En az 5 tane kahve makinasından sonra, aradığımı buldum. Sonunda kahveyi sıcak tutan bir makina. Kahve hazırlaması çok kısa sürüyor.Bravo Braun

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Başarılı

    Öncelikle zamanında teslimat için teşekkürler.Parçaları kolay çıkarılıyor temizlik açısından güzel.Alacak olanlara kısa bir not filtre kağıt çıkmıyor.Büyük market zincirlerinden 4 numara kağıt temin edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    Problemsiz

    Teslimat çabuk. Ürün problemsiz. Güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2016
    Piyat Performansı Çok İyi

    Ürün filtre kahve yapma konusunda üstüne düşen görevi başarıyla yerine getiriyor. Kahve demleme süresi iyi. Demlendikten sonraki sıcaklığı koruması ve sıcaklık seviyesi memnun edici. Eğer yeni kahve makinesi alacaksanız ve makineye su koymak için bir sürahi kullanmak istemiyorsanız su haznesi portatif olan başka bir makine bakabilirsiniz. Benim dert ettiğim biz özellik olmadığı için ve fiyatının da uygun olması nedeniyle gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2016
    Bu fiyata kusursuz

    Sicak tutma ozelligu ve damlatmama olayi super. Hizli gonderi. Tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    5 yildiz

    beklentimin 2 tik ustu. bu fiyata bukadar iyi bi urun gormek mutluluk verici tesekkurler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun KF 47 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun KF 47 1000 W 1250 ml 10 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat