Baymak Duotec 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Premix Kombi Yorumları

Baymak Duotec 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Premix Kombi yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    duo tech 24

    çok sessiz ve stabil çalışıyor beğendim tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2022
    montaj

    Olumsuz yönleri: Yoğuşma suyu tahliye bağlantısı ek iş çıkartıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) baymak duotec

    Olumlu yönleri: çok hızlı bir iletişim kuruldu ve ertesi gün elimize kombi ulaştı. satıcı gerçekten müşteri memnuniyet odaklı çalışıyor tebrik ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2022
    Baymak duotech kombi

    Olumlu yönleri: Bir cok yerde arastırmalarıma ragmen en uygun fıata sistemısı merkezi firmasından aldıgım kombi gayet sorunsuz ve hızlı bir sekılde elime ulastı firma gercekten bu konuda cok basarili ve anlayışlı Bı firma cunku hazım keıslmkstı bacalı oldugu ıcın acil gelmesi gerrkıodu firmayı aradım durumumu izah erttım ve sagolsun lar aynı gun kargolanıp ertesi gun geldi ilgi ve alakaları cok ıyı ve gercekten esnaf gıbı esnaf parayı al ortadan kaybol yok adamlar profısyenel. Tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika, sorunsuz

    Olumlu yönleri: Ürün harika ve sorunsuzdu. Satıcı ilgilisi de çok iyi. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2022

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel memnunum satıcı firmaya da teşekkürler başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    güzel ürün ve iyi bir satıcı

    Olumlu yönleri: bu 2 kombinasyon ile güzel bir deneyim gerceklesiyor. ürünü baya indirimli fiyata aldım. satıcı ilk dk'den beri ilgileniyor ve yazıyor. ilk olarak internetten güvenerek nasıl alınacağını yazayım; ürünu netten alıyorsunuz, size gelince de kurulumu isterseniz siz birine yaptırabilir veya servisine para karşılığı yaptırabilirsiniz. sonrasinda gaz dağıtım firması neyse oradan gaz acma belgesi temin etmelisiniz. eğer kombi tesisatı veya yeri degistiyse mühendis gelip görerek bu belgeyi verecektir. sonrasında da servisine "ilk gaz açımı ve garanti başlangıcı" için talepde bulunuyorsunuz. böylece işlem tamamlanıyor. bu süreç inanın çok sancılı bir süreç değil. gözünüzde büyümesin. eğer ben uğraşmam derseniz de ortalama 1000 lira vererek servise kurulum + belge + ilk gaz açımı yaptırabilirsiniz. ürüne gelecek olursak piyasada bı nitromix en iyilerden bir de bu duotec. daha 1 gündür kullanıyorum ama çok sessiz ve hızlı ısıtıyor. memnunum diyebilirim. alana da satana da hayırlı olsun. Olumsuz yönleri: eğer eski-yeni değişimi yapıyorsanız, eski ürününüzle hemen hemen aynı yükseklik ve genişliğe sahiptir. sadece derinlik ölçüsü 10 cm kadar küçülüyor. ben daha ufak tefek olur diye beklemiştim. olumsuz sayılmaz ama demek istedim. yeni daireye ilk kez takilacaksa zaten ölçüler belli. ona göre yerini ayarlarsiniz. eski kombiyi söküp yeniyi taktığımda tek zorlayan kısım, 10 cm kadar derinlik olunca baca borusu da 10 cm geri gidiyor. bu yüzden de eski baca deligiyle uyusmama şansı doguyor. buna göre eski baca deliğini buyutmeniz veya açisini değiştirmeniz gerekecektir. bunlar ürünün eksi kısımları değil, sadece bilgi sahibi olmanız açısından ve suprize yer bırakmamak adına yazdım. hayırlı olsun..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Premix teknolojisinin iyi olduğunu bildiğim için aldım bu konuda memnun edici. Enerji verimliliği de gayet başarılı. Rengi diğer beyaz eşyalara ve ev dekorasyonuna uymadı. Duvara asıldığında hiçte hoşuma gitmedi görüntüsü. Hem kalorifer hem su konusunda ısıtması güzel. Rengine dikkat etmeden aldığm için pişman oldum. Ama sorun yaşamadığım bir ürün olduğu için görmezden geldim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Ürünü alalı iki ay oldu. Tek sıkıntı duvara monte edilecek demirlerin çıkmaması oldu. Neyse ki sonradankısa sürede tedarik edildi. Su ve petek ısıtması son derece başarılı. En uzak odaya kadar aynı şekilde ısıtıyor. Yoğuşmalı olması, hermetik baca tipi, düşük ses seviyesi ve hata tanımlama özelliği falan gerçekten kusursuz bir ürün yapmışlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Alalı uzun bir süre oluyor. Kullanmaya bir ay önce falan başladım. kombi 150 m2 lik evimi rahatlıkla ısıtıyor. Mesafe arttıkça ısıtma performansı değişmiyor Sıcak su da son derece iyi. Şık bir tasarımı var. Fiyatının yüksek olması memnun olmadığım yanı. Ama aldığınız performansın karşılığı bir miktar. Sadece benim bütçemi biraz sarstı. Böyle ürünlerde ucuza kaçmak riskli çünkü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2021
    dikkat

    Olumlu yönleri: daha kullanmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Baymak DuoTec Compact Premix 24 yoğuşmalı kombi kullanıyorum. Isıyı eve eşit miktarda dağıtıyor, yoğuşmalı olması nedeniyle çok az gaz yakıyor üründen aşırı memnunum saniyeler içinde evin ısı ayarını yapabiliyorum, yıllardır değişmeyen markam siz de kombinizi Baymak tercih edebilirsiniz. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz yeni nesil KOBİ sistemi ike çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çamaşır kurutma makinası

    Olumlu yönleri: satıcı çok iyi Olumsuz yönleri: Kargo berbat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) DUOTEC

    Olumsuz yönleri: Elektrik gidip gelmesinde arızaya geçti servis çağırmak zorunda kaldık. Her elektrik gidip gelmesinde servis çağırırsak vay halimize

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BAYMAK DUOTEC PREMIX COMPACT TAM YOĞUŞMALI KOMBİ

    Olumlu yönleri: ÜRÜN GÜZEL HAFİF VE KÜÇÜK BOYUTLARI İLE GÜZEL VE SESSİZ. İLK ÇALIŞTIRMADAN SONRA ISI SENSÖR F81 HATASI VERDİLER SERVİS GELİP 2 SENSÖRÜ DE DEĞİŞTİRDİ. Olumsuz yönleri: MAALESEF SATICI ŞİRKET ÜRÜNÜN KUTUSUNUN AÇILDIĞININ SÖYLEMEME RAĞMEN ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEYİ KABUL ETMEDİLER. GİTTİGİDİYOR DA ULAŞMAK ÇOK ZOR BİR SÜREÇTİ BİR KAÇ KANALDAN ULAŞSAM DA HER BİR KANAL BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEYEREK SORNUN ÇÖZÜMÜNE KATKI SUNAMADILAR DAHA FAZLA MAĞDUR OLMAMAK ADINA ÜRÜNÜ BU ŞEKİLDE ŞARTLI KABUL ETMEK DURUMUNDA KABUL ETTİM. UMARIM KAZASIZ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANAMAYA DEVAM EDERİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    harika

    Olumlu yönleri: çok kaliteli bir ürün çok sessiz ve stabil çalışıyor kullanılırken sarsılmıyor sigortaları attırmıyor çok kaliteli suyu acayip kaynatmıyor kombi de koku yok dış ünitesi gayet sağlam bir maddeden yapmışlar ben memnun kaldım gayet yeterli bir kombi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Kombim bozulduğu için hem fiyat olarak uygun hem de performans açısından iyi olan bir ürün almak istedik arkadaşımızın tavsiyesi ile bu ürünü almaya karar verdik geröekten güzel bir performansı var, hem elektrikten tasarruf sağlıyor, sıcak su ve ısıtma performansı yükse hem doğalgaz faturasından tasarruf ediyor çok beğendik ve bütün kış boyunca rahat ettik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) baymak ürünleri kullanıyorum ve memnunum.

    Olumlu yönleri: ürün küçük ve kullanımı çok basit. Olumsuz yönleri: biraz daha ekonomik olsun diye düşünerek internet üzerinden aldım. fakat servisi aradığımda biz kurlum yapmayız sadece çalıştırmaya geliriz dediler. Tesisatçı çağırıdm ücreti ile kurdurdum. Burdaki bayiden alsam kurulum onlardan olacakmış. Alacak kişiler buna dikkat etsin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: Biz mutfağımızı geçen yıl yeniledik ve yenilerken de kombimiz çok eskiydi onu da değiştirdik. Eşim bayağı bir araştırdı ve en sonunda baymaktan bu kombiyi aldık. Çok ta memnunuz. Gerçekten de baymak zaten kombi alanında en iyisi. Yoğuşmalı olması da yakıttan ciddi tasarruf sağlıyor. Fiyatı da piyasaya göre gerçekten de gayet makul. Almayı düşünenelr varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Bu kombiyi yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz ve en ufak bir arıza çıkarmadı. Çok kaliteli. Sıcak suyu hemen iletiyor bekletmiyor. Yoğuşmalı olması da enerji tüketimi açısından çok daha tasarruf sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Duotec 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Premix Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Duotec 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Premix Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat