Casper Via V8 32GB 5 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Casper Via V8 32GB 5 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2015
    fiyata gore kaliteli

    buradaki yorumlara bakarak aldim. çok memnun kaldim. kamerasi gayet iyi, diğer bütün özellikleri güzel. gizli teslimati için hepsiburadaya tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2015
    VIA 9

    Vıa 9 kamera ve internet hızı mükemmel ama ama şarz olayı çok kötü internete girmesseniz 24 saat ama internete girerseniz 16 saat iyi düşünün aldım ama

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    güzel

    teli 5aydir kullaniyorum çok iyi. ekran kalitesi süper her iki kamerada çekim iyi. bir çok uygulama oyun indirdim hiç bir yavaşlama kasma yapmadi. internet hizi iyi hiçbir videoda donma yapmiyor hemen baglaniyor olumsuz bir özelligi ile karşilaşmadim bu fiyata çok çok iyi bir tel tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2015
    9 aydır kullanıyorum..

    9 aydır kullanıyorum. Kamerası ışık iyi olduğunda gayet iyi ama akşam çekimlerinde bir işe yaramıyor. Ön kamerası her ne kadar arka kameradan düşük olsada gece çekimlerinde aynı netlikte çekiyorlar. Telefon kasa olarak sağlam. 2-3 defa düşürmeme rağmen ekranda hiç bir problem olmadı. Sadece telefonun sol alt kısmında bir problem oldu. Onun dışında telefon 8 çekirdek olmasına rağmen 2 çekirdek gibi. Çoğu oyunu kaldıramıyor. Telefonda 5 aydan sonra bir yavaşlama gerçekleşmiyor değil. Bunlar dışında normal orta derece de bir telefon isteyenler için fiyatı biraz fazla. Daha ucuza aynı kalite de telefonlar ele edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2015
    süper ötesi

    kararsız kalan arkadaşlar kesinlikle öneriyorum 4 aydır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. hızı kamerası çok güzel. bütün programları kaldırıyor kasma yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2015
    goruntulu konusma

    goruntulu konusmada goruntu cok kotu tum ayarlari denedim ama duzelmedi alanlar mutlaka bunu bilerek alsin cunku alirken bunu deneme sansiniz yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2015
    çok güzel

    telefonun pek bi fazlalık özelliği yok ama kasma yavaşlama yok ramide samsunglar kadar çabuk dolmuyor ve ek olarak kamerası iphone kamerasından sonraki en kusursuz telefon kamerası

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2015
    Bu fiyata Bu telefon

    Çok hızlı, kamerası çok çok iyi. Hdr çekim,güzellik çekimleri gibi modları var. Ön kameranın 8mp olması.Gözaltı torbalarını bile silmesie ve orta düzey photoshopsal fonksiyonları çok hoş. Benım gıbı kamera için alıyosanız kesinlikle harıka.Eksiklerine gelirsek 24 saatte şarzı bitiyor,çok fotograf cekersenız bıraz ısınıyor ama bunlar da sorun değil diyosanız düşünmeyin. Kapağını bile kutusunda bulabildiğiniz,32 gb ve çok hızlı bi telefon.bu fıyata olması da cok buyuk bır avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2015
    Herkese tavsiye ederim

    Bu ürünün özellikleri çok fazla ve çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2015
    Bir harika via v8

    Alıp almamak arasında kalan arkadaslar kesinlikle tavsiye ediyorum.kamerası harika sony z2 den cok daha iyi bir kamerası var.islemci gücünü hissettiriyor.tüm iyi grafikli oyunları takılmadan rahatlıkla oynayabiliyorum.tereddütsüz tavsiye ediyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    bu telefon harika çok iyi bi telefon iphone 6 tıyı ezer en iyi tele fon bu bence

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    şu anda kullanıyorum daha alalı 1 ay oldu ve çokta memnunum.fiyatına göre özellikleri çok çok iyi ve çok hızlı telefon.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Bu telefonu kullanıyorum gayet'de memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    kamera harika

    ben begendim guzel telefon kötü yorum yapanları anlamıyorum niye kötülediklerini tavsiye ederim kamerası harika cok hızlı bir telefon sadece kamera tasarımını daha güzel yapabilirlerdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2014
    Tek kelimeyle mükemmel

    Telefondan çok memnunum. Fotograf ve videolar olağanüstü. Çok aktif kullanmama rağmen sarjı rahatlıkla tam gün gidiyor. Fiyat bu özelliklere göre çok çok iyi. Yerli markası. Dolayısıyla şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2014
    Çok Çok mükemmel

    Öncelikle HEPSİBURADA.COM sonsuz tşkler,cihaz 2 gün içerisinde elime ulaştı.Cihazın kullanımı harika arka ve ön kamerası muhteşem bu paraya gerçekten herkeze gözü kapalı tafsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2014
    10 üzerinden 10

    ürün gerek fiyatı ile gerek performansı ile rakipsiz.paranızın karşılığını fazlası ile alıyorsunuz şiddetle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2014
    harika bir telefon başkaları para tuzağı

    özellikleri harika sağlam görünümü var inşallah uzun süre kullanırım kutu içeriğinde gelen aparatları kalitesinin göstergesi teşekkürler casper türk malı olası cabası

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2014
    Mükemmel

    Ürün malzeme işçilik kamerası olay olmuş cidden gören casper diyince inanmıyor hakikaten harika cihaz yapmışlar yorumu 1 ay kullanıp yapıyorum bana göre olmuş güncellemeyide aksatmadan getirirse mükemmel ötesi olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2014
    Güzel bir ürün

    Alcaklar markası casper diye tereddüt etmesinler telefon çok iyi başta ben de öyle düşünmüştüm fakat şimdi çok memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Via V8 32GB 5 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Via V8 32GB 5 inç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat