BlackBerry Classic 16GB 3.5 inç 8 MP Tuşlu Cep Telefonu Yorumları

BlackBerry Classic 16GB 3.5 inç 8 MP Tuşlu Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2018
    Beş Yıldız

    Hızlı bir şekilde sapasağlam paketlendi elime ulaştı.Telefonun Zaten eski kullanıcısıyım özlemiştim.Farklı güzel kullanışlı çok şık.Tavsiye ederim.Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2018
    İkinci telefon olarak mükemmel bir asistan

    İkinci telefon olarak aldım ve sadece iş amaçlı görüşme ve iş amaçlı whatsapp için kullanacağım. bu şekilde bataryasını 1 gün idare edecektir. yıllardır dokunmatik kullandıktan sonra klavyeye alışmak biraz zor ve hantal kalıyor ama klavye süper gerçekten. ilk defa blackberry kullanacağım ve dediğim gibi sadece iş amaçlı olduğundan app market konusunda çok takıntım olmayacak. telefon çok şık ve elinize alınca bir kalite hissediyorsunuz. işçilik malzeme süper. blackberry günümüz ortamında daha ne kadar ayakta durur bilmem ama ana telefon değilde yani facebook, instagram vb sosyal medya, video izleme gibi şeyler için bu tarz telefon alınmaz. ancak ikinci telefon olarak mükemmel bir seçenek. bu şekilde iş için olan kullanımlarımı diğer telefonum olan Huawei p20 pro ile yapmayarak p20nin hem pil hem kullanım ömrünü uzatma amacındayım. umarım bu amacımda blackberry classic bana yardımcı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    güzel

    bu fiyata bu kalite,bedava

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Kaliteli

    Klavye çok başarılı Malzeme kalitesi de çok iyi Güvenlik konusu zaten tartışılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Bazı eksiklere ragmen guzel

    iphone a gore bazı eksiklieri olmasına ragmen klavye kullanımı istiyenlerin alması gereken super bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Blackberry saglamlıgı ve trackpad kolaylıgı hepsı bırarada bu telefonda

    BOLD 9900 kullananlar vazgecemeyenler için tasarlanmış trackpad ve dokunmatik birarada mükemmel cihaz. İnternet sitelerini trackpad sayesinde sanki masaüstü pc de mause kullanıyormuscasına kolaylık sağlıyor. Sayfaları çok hızlı açıyor html5 videolarını sorunsuz oynatıyor. Menü geçişleri aynı anda birden fazla uygulama gerçek zamanlı arka planda sorunsuz çalışıyor. Yuvarlatılmıs hatları sayesinde lınıze tam oturuyor v yumuşacık klavyesi ile yazı yazarken dokunmatıktekı gibi işkence değil keyif alıyorsunuz.klavyesı oakadra rahat ergonomıkkı hiç yanlış yazmadan kolayca kelimeleri yazıyorsunuz. Trackpad kullanımı olduğu için dokunmatik ekranı unutuyorsunuz. Cihazın tasarımı tek elle kullanıma oldukça elverişli hale getirilmiş yuvarlatılmıs hatları sayesinde elinizde sapasağlam cihaz hissiyatı verıyor.arka kısım ise elinizden kaymaması için tırtıklı yapılmış ve hem görsel hemde kullanım açısından oldukça güzel olmuş. Anlatılacak çok şey var bu telefon için. Kısacası kaçırmayın derım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2016
    beklediğimden daha iyi bir cihaz

    fiziki klavyeli telefon kullanmak isteniyorsa başka alternatifi yok. eski blackberry işletim sistemine göre yazılım güncellemesi sonucu daha sade ve anlaşılır işletim sistemi kullanılmış. en büyük özelliği android programları da destekliyor olması. ister telefon programları içinde amazon app ile isterseniz internet tarayıcısı ile apk dosyasını indirip dilediğiniz android programını kurup sorunsuz çalıştırabiliyorsunuz. kusur olarak söylenebilecek iki şey var; birincisi telefonun biraz ağır olması, ikincisi ise sadece 16gb hafıza seçeneği ile satılıyor olması

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    Güzel bir telefon

    Fiziksel klavye çok fazla rahatlık sağlıyor. Şarjı beklediğimden daha kötü. ama onun dışında sadece görüşme yapmak için harika bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2016
    Benzersiz

    Benzersiz telefon .... Güvenilir Alışveriş ... Hızlı gönderi ... Teşekkürler Blackberry ... Teşekkürler HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    sağlam ve güvenli telefon

    çok sağlam ve kaliteli ürünler olduğunu uzun yıllardır kullandığım için biliyorum bu model de blackberrynin sağlam ve güvenilir çizgisini taşıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Tesekkur ederım.

    Gerçekten çok beğenerek yıllardır kullandığım bu markayı ve isteyerek aldığım bu harika modeli hem iyi bir fiyata hemde vaktinde teslim ettiğiniz için teşekkür ederim. HB dan alışveriş yapmayı sevıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    hızlı bir telefon

    günlük yoğun çalışan insanlar için biçilmiş kaftan mailing,mesajlaşma gibi konularda fiziki klavyenin de etkisiyle müthiş kullanışlı ayrıca kamerası da beni tatmin etti android uygulamarın da indirilebilmesi cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2016
    güzel

    Android ve windows phone denedim bıktım artık blackberry almaga karar verdim herkes alsın çok güven verici bir cihaz ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Classic 16GB 3.5 inç 8 MP Tuşlu Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Classic 16GB 3.5 inç 8 MP Tuşlu Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat