Blackberry Curve 8520 Cep Telefonu Yorumları

Blackberry Curve 8520 Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(247 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Madem ürünün iadesini kabul etmediz bari batarya koysaydınız hiç bir yerde yok bataryası. Nerden bulacam ben buna batarya.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2021
    Blackberry

    Olumlu yönleri: WhatsApp yükleme oluyor mu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Ben daha ilk çıktığı zamanlardan beri dönüp dolaşıp iş telefonumu blackberry seçenlerdenim. Benim için en vazgeçilmez özelliği klavyesi. Benim için inanılmaz kolay ve kullanması keyifli bir klavyesi var. Yeni nesil telefonlara kıyasla şarj ömrü de çok uzun süre beni idare ediyor. Gündelik yaşamamım için belki tercih etmem, çünkü zaman zaman donma yapabilen bir telefon. Ama iş için kullanacaksanız mutlaka memnun kalacağınıza inandığım bir ürün. Yüksek beklentisi olmayan herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Orta kalitede diyebiliriz, deneyeceğim. Satıcı cok ilgili, kargo da çok özenli paketlemişti teşekkür ederim hepsine. Umarım fiyatına değer.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Bu markadan vazgeçemeyenlerin için kesinlikle tavsiye ederim. Kısaca şık bir telefon istiyorsanız bunu kesinlikle almalısınız. Ben çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok güzel bir cep telefonuna sahip oldum

    Olumlu yönleri: çok teşekkü ederim black berry telefonunuz çok güzel her keze tavsiye ederim. arkadaşlar güvenle telefonunuzu alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2020
    1

    Olumsuz yönleri: önceden kullandığım bi telefondu. Bundan 10 sene önce için çok güzel bi ürün ama şimdi gerçekten bi işe yaramaz. Hafıza desen yok. Kamera desen yok. E model desen artık hem büyük hem kaba kalıyoç fiyat zaten özelliklere göre hala fazla bence bilmiyorum ben şahsen tavsiye etmem yani bu telefonu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    MEMNUN DEĞİLİM

    Olumsuz yönleri: Bence blackberry çok iyi telefon zamanında çok ta popülermiş fakat şu an için çok kullanışlı bir telefon değil. Tuşları çok küçük akıllı telefon döneminde çok ta doğru bir tercih değil. Büyükler bazen kullanıyor tuşlu telefonu ama onlar için de hiç kulalnışlı değil. Tuşları çok küçük.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Zamanın en güzel telefonuydu bence. İlk çıktığında babama yalvar yakar aldırmıştım ve mağazaya gidip aldığımız an dünyalar benim olmuştu resmen. Tamam belki bir iphone değildi ama bbmi yetiyordu. Hem hatırlıyorum da ses kalitesi de çok iyiydi. Tek eksiği kalır yanı bence o zamanlar sadece kamerasıydı. Belki bir de ekran boyutu. Onun harici her şeyiyle dolu dolu bir telefondu..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    İDARE EDER

    Olumlu yönleri: Klavyeli telefon kullanımı kolay ve basit performansı gayet iyi fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: bir dönem kullabnmıştım ve o döneme öre çok güzeldi çok beğeniyordum. Yine olsa yine bunu kullanırdım. 8 gb dahili depolama alanı vardı 2.45 " ekranı, 5 mp kamerası . Şekli şemali de bir hayli güzel gelir bana hep.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2020

    güzel blakberyy kalitesi 2ci telefon olarak aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2020
    Beş Yıldız

    Lise talebesi çocuğumuzun akıllı telefonunu kaldırdık yerine bunu aldık. Çok memnun kaldık.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Nostalji oldu, babam icin aldim cok guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    "ehh"

    Olumsuz yönleri: ilk aldığımda taksitle almıştım çok popülerdi ama şimdilerde ne yazık ki. 3.15 camerası vardı :))) ilk başlarda msj yazmada zorlanmıştım ama sonra seri kullanıma geşçmiştim :) 512 mb ram ve 512 mb dahili depolama alanı vardı :)

  • Trendyol aracılığıyla, 23.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Alın atın kenarda dursun bence, akıllı telefonunuz bozulursa sorunsuzca kullanabilirsiniz ve seyahatte falan mutlaka lazım olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2020
    Üç Yıldız

    İdeal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: bir dönem bence herkes kullanmıştır. 512 ram şuan çok yetersiz üstelik tuışlu olmasıda dezavantaj. Ama akıllarda hoş ve güzel bir telefon olarak kaldı. 1 çekirdekdi üstelik şimdiki modellerle kıyas dahi yapılamaz hak veririsiniz ki :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Annem için kolay kullanır diye aldık ama hiç memnun kalmadık. Aksine çok daha fazla zorlandı. Tuşlarına çok zor basılıyor. Hafızası yok desem yeridir hemencecik doluyor. Kamerası çok kötü fotoğraf çekmek isterseniz pişman olursunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    kullanımı rahat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blackberry Curve 8520 Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blackberry Curve 8520 Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat