Motorola Moto Z Play 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Motorola Moto Z Play 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(75 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hala harika telefon

    Şüpheniz olmasın alın. Daha önce moto z vardı. Bu da çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1 Yıldır bir defa pişman etmedi.

    ürünü yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, biraz ağır olması ve paketten kulaklık ile USB giriş çıkmaması dışında hiçbir sıkıntı cikmadi. Hele telefonu akıllı hareket özellikleriyle kamera veya fener açma özellikleri harika, güncellemeler çok çabuk geliyor ve ben şu anda 8.0.0 kullanıyorum telefonu hiç açmadan gelen mesajlari ve tweetleri okuyabilmek çok güzel, ve şarjı saatlerce elimden dusurmedigim halde bir günü çok rahat çıkarıyor. 32 GB nin çabuk dolması dışında hiç bir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim. (çok güzel uyumlu kılıflar var kullanmanizi tavsiye ederim.)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    telefon çok güzel bencede kaçırmayın derim .3 aydir kullanıyorum kaliteli moto modlarida aldinizmi tamamdır ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Lütfen Okuyun!!!

    Telefon her şeyi ile güzel bir telefon sadece benim şansıma kamerada, kameranın kendisinden kaynklanan siyah noktalar var çok küçükler ama yinede varlar. Eğer o küçük siyah nokta problemi olmasaydı 5 yıldız verirdim. Garantiye göndermedim çünkü Malatyada oturuyorum beklemek istemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ses sıkıntısı

    cihaz güzel genel olarak memnunum fakat konuşma esnasında ses kesintilere uğruyor en az 5 sn karşı taraf duymuyor ve sorun çok sıklaştı garantiye gönderdim bakalım işin kötüsü moto z2 play i aldım çok yeni ama maalesef yine aynı sorun. moto serisinde genel bir problem mi acaba? Üzgünüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    OİS VE EİS ??

    siyah rengi şık ve daha uygun fiyatlı.diger renginde sensörler çok belli oluyor.. telefon inanın muazzam..hele ki kamera ve video'da ois ve eis bulunması fiyatına göre mükemmel. harika pil gücü.telefondan kalite akıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    BATARYA HARİKA KULLANIMI GÜZEL

    MOTOROLA DAHA NE OLSUN KALİTE SAĞLAMLIK PERFORMANS.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2020
    Beş Yıldız

    2016 yılında almıştım. Hala kullanmaktayım. Şarj ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Hala kullanıyorum. Hatırlıyorum da yaklaşık 2 ay araştırma yapmıştım. Telefon muazzam. Öylesine fiyat durumu için bakayım dedim. Fiyat da hâlâ aynı. Düşünmeden alın. Ben çok düşünmüştüm. Siz zaman kaybetmeyin. Kötülemek istemem ama diğer markaların aklını alır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    2 yıllık deneyim

    2018 Ocak ayında aldığım moto Z play gerek şarj gerek kamera ve hız anlamında halen sınıfında çok iyi durumda. Son olarak android 8 aldı ve güncellemesi durdu fakat çalışma anlamında yada bir başka anlamda hiçbir sorun yaşatmadı. Artıları, Hızlı şarj ve şarjının uzun süre dayanması, Kamera çözünürlüğü, 4k video çekimi, moto mod ile birçok özelliğe sahip olması (extra), Stabil çalışma ve yüksek ses, sallayarak kameraya geçme ve el feneri açılması gibi özellikleri de kullanışlı. Eksi bana göre yok ama belki güncellemenin surmemesi olabilir ki bu zaten hemen hemen her cihazda 2.de son buluyor. Ayrıca 2. Yılında batarya halen ilk performansı sürdürüyor. Motorola cekilmeseydi piyasadan iyi olur su ama çinlilerle rekabete Sony dahil birçok marka dayanamadı. Günümüzde tavsiye edebileceğim nadir eski cihazlardan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2019
    Beş Yıldız

    Hepsiburadan aldım İki senedir kullanıyorum memnunum, kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    batarya ömrü

    moto Z için yaptığını sandığım yorumu yanlışlıkla buraya yapmışım moto Z batarya yetersiz ancak bu cihaz hakkında bir bilgim yok yanlış bilgilendirmek istemem dikkatsiz davrandım kusura bakmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2019
    batarya yetersiz

    Ürünü yaklaşık 9 aydır kullanıyorum indirimden almıştım diğer cihazlarla kıyaslayınca bu fiyata bu özelliklerde bir telefon yok, tek sıkı tısı bataryası İn yetersiz olması ilk üç dört ay bir sıkıntı çıkmadı ancak gittikçe batarya ömrü azaldı şuan 1 saat kullanım yapamıyorum batarya garatisi bir yıl göndermeye çalışacağım umarım garantiden değiştirirler onun haricinde bir sıkıntısı yok pupg Vs oyunları kısa bir süre oynamıştım rahat oynatıyor. (fazla telefon la uğraşmıyorum kullanımdan dolayı bitmedi bataryası yetersiz)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Tereddüt yaşamayın.

    Moto Z Play fiyatını sonuna kadar hak eden fiyatına göre üstün bir telefon. Şarj süresi iyi. Ekran parlaklığı iyi. Android 8 e kadar güncelleniyor. Gereksiz hiç bir program yüklü değil. İstediğinizi yüklüyorsunuz. Telefon hızlı. Kamera çok iyi değil ama yeterli ışıkta hepsi gibi iyi çekim yapabiliyor. Eksi yönü telefon biraz kalın gibi ama ben onuda beğendim sağlam hissi veriyor. Bildirim lambası yok olsa iyi olurmuş. Kutusundan kulaklık çıkmıyor çıksa iyiydi. Sonuç olarak bence fiyatına göre muhteşem telefon. 2.500 bandına çıkarsanız full hd yerine 2 k özünürlük ve daha ince telefonlar bulabilirsiniz ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    bana uyar gibi

    siparişi verdik bekliyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    batarya süper

    en iyi batarya ömrü ve hızlı performans

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    ŞARJ ŞAMPİYONU

    Telefonu alacak arkadaşlar bu cihaz kesinlikle şarj konusunda çok başarılı. 9 saat ekran süresini yaklaşık 2.5 günde alıyorum ve %15 şarjım kalınca şarja takıyorum. 1 hafta oldu telefonu alalı gayet memnunum. Parmak izi çok iyi çalışıyor. Ön kamera ortanın altında arka kamera orta hatta orta üstü denebilir. Android 8 ile çok hoş bi arayüzü oldu. Bu telefonu sevdim başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2019
    Beş Yıldız

    Sorunsuz ve erkenden elime ulaştı, tasarımı güzel vebataryavebataryasi muhteşem telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2019
    İşte buuuuuu

    Mükemmel bir cihaz 3 gün şarz gidiyor çok oyun oynamıyorsanız tabi oyun oynarsanız 1-1.5 gün gidiyor gerçekten mükemmel bir cihaz telefona o kadar para vermeyin alın bunu rahatınıza bakın 2 yıldır kullanıyorum hala sağlam o kadar düşmelere rağmen kaçırmayın alıııın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2018
    Harika

    Bugüne kadar kullandığım en sorunsuz telefon. Aynısından eşime de aldım. O da çok memnun. Şarjı yoğun kullanımda bir günü çıkarıyor. Kamerasını Xiaomi Mi 5 ile kıyaslama şansı buldum. Gerçekten bariz olarak çok daha iyi. Genel anlamda kamerasından memnunum. 3500 mAh batarya, Full Hd ekran, Hızlı şarj özelliği, 3 Gb ram, Corning Gorilla Glass 3 özellikleri ile üst seviye telefonlardan geride değil diye düşünüyorum. Android 8 güncellemesi de geldi yakın zamanda. Daha önce kullandığım telefonlar kronik hatalarla doluydu. Ya Gps çalışmazdı, ya uygulama bildirimleri gelmezdi, ya da kamera vs gibi uygulamalarda çökme sorunu olurdu. Bu telefonda sadece 1-2 tane önemsiz kronik hata gözlemledim bu zamana dek. Sonuç olarak kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2018
    F/P

    Denildiği kadar var. Şarj süresi muazzam. Kullanımınıza bağlı olarak yoğun kullanımda 1, normal kullanımda 2 gün kullanabilirsiniz. Sadece gelir gelmez 7.1.1 güncelleyin. Zira modların çalışması için cihazın son sürümde olması gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Motorola Moto Z Play 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Motorola Moto Z Play 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat