Frisby MSK-686VR Kulaklık Yorumları

Frisby MSK-686VR Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Kapsüllerin üzerindeki bağlantılardan kolayca kişiselleştirilebilen Frisby kulaklıkta kullanıcı konforuna verilen önem ilk bakışta göze çarpıyor. En yüksek 100 mw giriş gerilimi için tasarlanmış üründe 32 ohmluk hoparlörler yer alıyor.

    Üzerinde hat üstü ses seviye kontrol ünitesi olan 2.4 metre uzunluğundaki kordonu Frisby MSK-686VR kulaklık sahibi kullanıcılara geniş hareket alanı sağlıyor. 16 ile 20,000 Hz frekansları arasında etkin çalışan mikrofonu gürültü önleme özelliğini destekliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2012
    çok güzel

    ürün gayet kullanışlı ve güzel.özellikle kablosunun uzun olması ve kablosunda ses ayarı olması güzel.kafaya tam oturuyor hatta biraz sıkıyor.bas ve tizleri güzel yalnız ses seviyesi biraz düşük

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2009
    çok iyi

    şimdiye kadar kullandıgım en iyi kulaklıklardan biri diyebilirim mükemel çok iyi hem müzik sesi hemde micden konşmak isteyenler için bence herkesin kullanması lazım

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2009
    Fiyat ve Kalite bir arada

    Hepsiburadadan yine mükemmel bir ürün. Ses kalitesi özellikle baslar çok iyi. Düşünülmeden alınacak bir kulaklık. Üstelik bu fiyata. Teşekkürler herkese.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2008
    ikisi bir arada

    hepsiburada com dan aldığım ürünler hem uygun hem kaliteli.bu kulaklığı bir kaç aydır kullanıyorum ses kalitesi çok güzel.müzik dinleyebiliyorsunuz internette özel görüşmek isteyenler için çok iyi bir ürün ben memnunum düşünenlere tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby MSK-686VR Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby MSK-686VR Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat