Microsoft Comfort 5000 CSD-00016 Klavye & Mouse Set Yorumları

Microsoft Comfort 5000 CSD-00016 Klavye & Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Ergonomik kaliteli kalvye

    Klavye ele oturan yapısıyla ergonomik tasarıma uygun bir şekilde geliştirilmiş. Malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı üst seviyede. Çalışma kullanımında gayet başarılı, keyifle kullanıyorum. Teslimat hızlıydı teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Dört Yıldız

    Aynı seriden ikinci seti kullanıyorum, bazı şeyler daha iyi olabilir elbet, ama memnunum. Comfort genel serisinde 4-5 set toplamda kullandım, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Wireless sorunu

    Ürünü alalı 9 ay oldu. Çok az kullanmama rağmen usb algılanamadı hatası veriyor. 50 TL lik 4 yıldır kullandığım başka bir wireless set sorunsuz şuana kadar çalıştı. Microsofta yakıştıramadım. Sonuçta 290TL lik bir set.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Evladiyelik Ürün

    Bu seti yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. Aşırı derecede çok çok çok memnun kaldım. Sayısız defa hem klavyesini hem mouse unu düşürdüm, su döktüm, çay/kahve döktüm. Yeğenler oyun oynarken sinirlenince vurdu çarptı yine de bana mısın demedi. Bir kere alayım tam alayım, sağlam olsun her açıdan işimi görsün diyorsanız bu klavye/mouse seti tam size göre. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Klavyesi 2 adet, mouse u da 2 adet pille çalışıyor, yani toplamda 4 adet kalem pille çalışıyor ve düzgün pillerle çok uzun süre kullanabiliyorsunuz. Size tavsiyem şarj edilebilen en az 2.400 lük kalem pil kullanmanız. Evin diğer köşesinden 2 oda uzaktan denedim çalıştı, yan komşunun evinden denedim yine çalıştı. Hareket algılamada sıfır sıkıntı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Güzel tavsiye ederim.

    Ürün güzel mi? Güzel. Ama bana biraz büyük geldi. Masası ve ofisi büyük olan bir işletme için şık bir ürün. Ben ise başka bir firmanın ufak setine alıştığımdan kullanamadım. Halen eski seti kullanmaya devam ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2017
    sorunsuz alışveriş

    ürün resimdeki gibi hızlı bir şekilde elime ulaştı. sorunsuz paketleme ve sorunsuz çalışıyor ürün. .firmaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    Çok memnun kaldım

    ürünü yeni aldım gayet ergonomik ve kullanışlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2017
    İyi ki almışım

    Çok kullanışlı ve şık bir malzeme.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Mouse iyi klavye kotu

    Bence genel yorumlarin aksine mouse gayet iyi. Klavyede en soldaki shift ve ctrl tuslari cok kucuk. Parmaklarim zor buluyor. Ayrica caps lock isigi da yok. Tasarimina alismak biraz zaman aliyor. Bana cok rahat gibi gelmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    beyaz masada mouse sıkıntılı

    masam beyaz olduğu için mouse konusunda sıkıntı yaşıyorum daha önce aynı marka daha ucuz bir ürün kullandım böyle bir problem yaşamadım beyaz masa kullanıyorsanız bence problem yaşayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Beş Yıldız

    ürün süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Beş Yıldız

    ürünün bileklik koyulan yeri çok hoş bir doku ile kaplanmış,klavye ile Mouse arasında bir uyum sağlanmış.Klavyenin üst kısmında ki ekstra tuşlar gayet faydalı.tuşları çok yumuşak Microsoft klavyelerinin su geçirmediğini duymuştum gerçektende su ve sıvı geçirmiyor.kardeşim su dökmüştü bir kere .Tek kötü yanı mouseun parlak yüzeyi biraz sık kirleniyor parmak lekesi filan.onun dışında gayet kullanışlı kablosuz klavye Mouse setleri içinde en iyilerinden alınır uzun süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Dört Yıldız

    Esc tuşunun çok küçük olması ve mause nin kapatma tuşunun olmaması haricinde hiçbir sorun yok. Hızlı teslimat uygun fiyat. Malzeme kalitesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Üç Yıldız

    iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Güven verici

    Oyunlarda deneme şansım olmasa da daha, tüm istenilenleri layıkıyla yerine getiriyor gibi görünüyor. Klavyenin Eğimli olmasının oyun oynanmasına mani olduğunu sanmıyorum. Fare ele tam oturmakla birlikte 2 adet AA pilin takılmasıyla aranan ağırlık seviyesine ulaşıyor. Belki tek kusuru farenin on/off butonu olmaması, kapatmak için usb yi takmak gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Harika

    Klavye gayet güzel, mause da öyle fakat orta tuş gereğinden fazla hassas, orta tuşa tıklaması da bu yüzden zor. Onun dışında ürün mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2017
    Şık ve kullanışlı

    çok kullanışlı ve şık duruyor 1 günde teslimat tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    Dört Yıldız

    her şey çok güzel yukarıda ki opsiyonel tuşlar çok iyiy sadece tek kötü yanı tasarımdan dolayı esc tuşu küçük kalmış alışmam biraz zaman alıcak ama mause olsun klavye olsun harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Beş Yıldız

    Kalitesinden emin olduğum bir ürün. Tek eksiği CAPS tuşu ışığı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    MÜTHİŞ

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL VE KULLANIŞLI. KESİNLİKLE SÜREKLİ KLAVYE BAŞINDA ÇALIŞAN HERKESE ÖNERİYORUM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft Comfort 5000 CSD-00016 Klavye & Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft Comfort 5000 CSD-00016 Klavye & Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat