Bloody B318 Oyuncu Klavye Yorumları

Bloody B318 Oyuncu Klavye yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2017

    Tam beklediğimiz gibi orginal ve kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2017
    Ürün

    Tavsiye edebileceğim bir ürün. Keşke 8 tuş değilde bütün tuşları mekanik olsa :) basma hissi çok güzel. Işıklandırma güzel. Kullanımı ele uyumlu. :) Yorumlarda çeşitli yorumlar gördüm, 4 tuşlu mu geliyor felan diye. Resimdeki ürünün aynısı geldi bana. model orak B318 zaten tek bir model ve 8 mekanik tuşlu. 4 mekanik tuşlu olan B120.

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2017
    Ürün Kaliteli

    Ürün gerçekten harika. Mekanik tuşların hissi mükemmel ve diğer tuşlarda yarı mekanik hisli gibi ama mekanik değil. Klavye gerçekten tepkime süresinin size hissettiriyor. Ürünü almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    güzel

    öncelikle klavyeyi alalı 1 ay oldu kullamını ve tuşların hissiyatı gayet güzel fakat space tuşuna basınca zın zın diye yayın sesi geliyor onun haricinde gerek tasarım olsun ki zaten bu yüzden aldım :) ışık rengi olsun gayet güzel,bi dez avantajıda şu olabilir belki , klavyede bildirim renkleri mavii, kırmızı,yeşil olmasına ragmen devamlı kullanım rengi neon mavisi olarak kullanmak zorunda kalmanız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Üç Yıldız

    Fiyatına göre uygun olduğunu söyleyebilirim ama alınabilecek en uygun ürün değil tabiki. Sadece q-w-e-r-a-s-d-f tuşları mekanik ve güzel bir his yaratıyor. Ürünle ilgili en büyük eksim space tuşuna koydukları yaylar her basışta zıng zıng diye ötüyor çok yüksek bir ses değil ama uzun süre yazı yazarken rahatsız edebilir. Özel bir renk ayarı yok sadece neon mavisi yanıyor. macro programı kullanımı kolay biraz ingilizce biliyorsanız türkçe desteği yok. Daha önce de bu markanın klavyesini almıştım 4-5 yıldır kullanıyordum ama ışıklı bir klavye istedim.Silikon tuşlar silikon değil bu arada silikon görünümlü ve hafif pürüzlü. Şimdilik nötrüm artıları: + 9 makro tuşu + mekanik tuşlar + Işıklandırma eksileri -space tuşunun sesi -ışık renginin tek renk olması Benim puanım 3.5 aslında. Kesinlikle alınabilir fakat space tuşu uzun sürede rahatsız edecek gibi görünüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody B318 Oyuncu Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody B318 Oyuncu Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat