Asus W3000 Beyaz Klavye Mouse Set Yorumları

Asus W3000 Beyaz Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2017
    Renk Tercihi

    Beyaz sevenler için mükemmel sayılabilecek klavye.

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2017
    Sorunsuz alisveris

    Anlatilan turkce urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Kapatılamadığı için pili bitiyor.

    Kullanış açısından fena değil. Mouse parlak yüzeyde pek hassas çalışmıyor. Kapatma tuşu olmadığı için pili çabuk bitiyor. Kutusundan çıkan piller 3 hafta dayandı. Klavye bazen basıyor bazen basmıyor. Mouse atlama yapıyor. Bu özelliğinden dolayı tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2016
    4/5

    Ürün güzel ama tek ve en büyük eksik açma/kapama tuşlarının olmaması

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    Klavyesi güzel ama mouse kötü..

    KLAVYE : Klavyesi çok rahat kullanışlı ve tuşlar yumuşak ve sessiz. Sürekli kısayol ve tuş kombinasyonu kullanan biri olarak hiç yadırgamadım. Dezavantajı, klavyede Caps Lock ve Num Lock uyarı ışığı yok, ek olarak kapatma butonu mutlaka olmalıydı, umarım sistemsel olarak pil kullanımını kapatabiliyordur.. MOUSE : Mouse gerçekten bir problem, avucunuza oturmuyor, ayrıca lazerli algılayıcı kullanılması tam açık renkli veya tam koyu tonlu zeminlerde titreme ve atlama yapıyor. Ek olarak mouse üzerinde de kapatma butonunun olmaması pil kullanımı ve ömrü konusunda şüpheye sebep oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    asus kalitesi

    ürünün kalitesine diyecek yok ama açma kapama tuşu neden yok anlamış değilim. sürekli bakıyorum lazer ışığı yanıp duruyor ve her seferinde pillerini çıkarmaya kalksan çıkarması da çok zor. böyle kullanıyorum bakalım pilleri hemen bitecekmi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Mouse kötü

    Ürünün kalvyesi güzel, tuşların aralık seviyesi ve büyüklüğü iyi, tek olumsuz yanı alışkın olduğum klavyelere göre alçak olması ve arkada yükseltmek için kullanılabilecek ayaklarının olmaması. Bu tür yüksek klavye kullanmaya alışıksanız siz de benim ek araçlarla yükseltici yapıp kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca mouseı çok düz, klasik avuç içine sığan oval mouse kullanmaya alışıksanız bu mouse sizi zorlar, benim elimi ağrıttı ve bıraktım, eski mouse a geçtim. Ayrıca 2 usb kullanıyor, tek usb ile hem mouse hem de klavyeyi kontrol etmiyor. Ürünü beğenmedim, yukarıda yazdığım hususlar sizin için önemliyse elinizle tutup test etmeden böyle bir ürün almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Başarılı

    Klavyesi olukça başarılım mouse daha güzel olabilir fakat açma kapama tuşu yok. umarım pil yettirebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    Süper klavye mouse takımı

    Öncelikle Hepsiburada.com ekinine teşekkür ederim .. Klavye ve mouse çok kullanışlı ve dayanıklı ben PCyi çok kullanan biriyim yazı için çok rahat bir klavye mouse takımıdır . Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Yeterli

    Ürünü, dizüstü desteği kullanacağım için aldım. Açma kapama tuşu olsaydı iyiydi. Ne kadar pil tüketeceğini ileride göreceğiz. Klavye üzerinde hiçbir ışıklı işaret yok. Genel olarak bu fiyata alınabilecek iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    başarılı

    Ürünün malzeme kalitesi çok iyi ve piyasadaki en uygun fiyata burada. Ofis bilgisayarım için aldım. Hızlı yazılıyor, mouse yormuyor. Tek eksi notum anten sinyali 2.4 ghz olduğu için wifi ile karışabiliyor ve mouse takılabiliyor. Bunun önüne geçmek için ise wifi alıcının uzağına takın USB adaptörünü. Kasanın önünde ya da size bakan kısmında olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    idare eder

    ürün genel itibari ile güzel yalnız , açma kapama tuşunun olmaması , klavye kaldırma ayaklarının olmaması , ara sıra klavyenin donması ve capslock numlock gibi led bildirimlerinin olmaması gibi dezavantajları var . Yazımı güzel ama umarım pili çabuk bitmez . Bu arada mause da ele tam oturmuyor . Yine de bu fiyata diğer ürünlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum .

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    Pil dayanmıyor

    Ürünün açma kapama düğmesinin olmaması büyük dezavantaj olmuş. Duracell pil taktım hem klavye hem mouse bir hafta bile gitmedi piller. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2016
    Fiyatına göre gayet iyi

    Genel olarak iyi klavye ve fare ama farenin kapanmaması eksiği var pili bitirebilir. Ama öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2016
    Mükemmel

    Kargo çok hızlı geldi. Sıkıntısız ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Ürünün kalitesi çok iyi. Mouse çok kaliteli ve kullanışlı. Ele tam oturuyor. Ne eksik ne fazla. Klavyede kaliteli malzemeden üretilmiş fakat tuşları biraz daha kaliteli tasarlanabilirmiş. Yinede bu fiyata alınabilecek en iyisi bu. Şiddetle tavsiye ederim herkese.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    Asus Asus tur

    içinden çıkan piller bile Duracell. bence mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Tavsiye ederim.

    Ürün kalitesi, tuş basımı ve fiyatı açısından değerlendirildiğinde, yıllardır kullandığım tüm markalardan daha iyi. Bugün arkadaşıma hediye etmek üzere ikincisini sipariş ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2016
    Muhteşem

    35 yıllık bilgisayar kullanıcılığımda elime geçen en iyi klavye... Tuşlara basma hissi çok güzel. Tuşların aralığı ve klavye açısı da çok iyi tasarlanmış. Mouse da çok iyi. Fiyatına göre harika bir seçim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Fiyatina gore iyi.

    Acma kapama dugmesinin olmamasi dezavantaj, ayrica klavye masa ile neredeyse paralel duruyor.l, açısı yetersiz, bu sebeple ergonomik degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Çok güzel

    Kaliteli ve sağlam görünümlü ve yazımı kolay bir klavye

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus W3000 Beyaz Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus W3000 Beyaz Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat